Inak dal som si ten okruh opacne ako ste radili a super. Prekvapila ma cyklocesta medzi starou a novou bystricou. Uplne paradna. Za belou som hned vletel do kopca s 12% cize som chcel vratit aj veceru ale potom sa to nejak zlepsilo. Stupanie vychylovka som kedysi raz davno siel vo februari na micre ale teraz som si ho viac uzival. Vyzeralo tak alpsky. Oravska lesna - Zazriva fajn a teda stupanie bolo dost derave ale vo vyslape az tak nevadilo. Aut pozehnane. Chvilu som aj vahal ci ist ked som videl tabulu ze cesta do zazrivej je uzavreta koli rekonstrukcii ale tak auta stale chodili. Posledne stupanie k syrexu ma skoro zlomilo. Celkovo paradny okruh len teda skoda tych aut. Znacky CA a DK najhorsie. Uplni psychopati.
Náhodou by nemal niekto chuť dať zajtra hrebeň Lúčanskej zo Strečna?
Rád by som začal Taipanom a od Minčola červenou, určite aj Kľak, ešte nemám celkom doriešenú logistiku, ako naspäť.
Tempo kľudné, ale rád by som došiel do tmy
Ja by som sa na to aj dal nahovoriť, lebo na zajtra nemám ešte plán na bike, ale to bude masaker. Cez NAPIAT na hole. To už je fajn, potom po Majbíkovú ešte ako tak (aj keď tie stúpania sú záhul).. Ale potom tie Hnilické Kýčery, podobné somariny a na záver ešte Kľak , to si neviem predstaviť - by mi roztrhlo stehná A potom ešte za svoje doťahať naspäť.
No isiel som vsetko uz aspon 2x, ale napriklad Klak-Vricanske oba razy v tomto smere, tak rad skusim aj naopak.
Z Krizavy do Strecna 3x, naposledy pred mesiacom, to mi teda vzacne nieje.
Z Hnilickej chcem skusit neznaceny chodnik na JV a po zvazniciach cez Zraz na Jankovu, to by slo aj naopak, ale iba koli tomu sa mi tam nechce trepat.
Z Revana na JVV po hrebeni trebalo min rok prelozit zo 5 stromov, snad to nebude horsie.
A cez Zavozy a Briestie niekam na Turiec na vlak, volaco po parnej, z Vrutok k nemu ide osobak.
chodnik nehladaj, rataj so spadom navyse, kukol som vcera podobne miesto a jedine s motorovkou na chrbte, ak tak zbehni na zvaznice uz z majbikovej a cez zraz spet bude to fest dlhsie, ale...
caute chalani. pred rokom mi bol ukradnuty bike a dnes bol videny vo vasej lokalite lebo mi hned pisali. (skoda ze ho nezstavili dotycneho). bol videny Turie a smer na vrch Kobylie (vraj tam je nejaka chata...) . nic vraj na nom nebolo menene teda presne ako na tejto fotke jedine ze na sedlovke bola CO2 bombicka. isiel na nom nejaky starsi pan. takze si myslim ze ani nevie ze je kradnuty . no ak by ste ho nahodou videli tak dajte vediet alebo najlepsie zastavit a zavolat policajtov (bicykel je nahlaseny ako kradnuty) alebo aspon sledovat.... jase ze davam za najdenie odmenu . tak dufam ze bude zase stastie. diky moc https://www.mtbiker.sk/bikeri/siso33/bike
Pozdravujem domorodcov z okolia aj neokolia Martiniek ktorý to tam za poslednú dobu pojazdili.
Chcel by som to prejsť z Martiniek do Valce poprípade až do Vricka.
Ma niekto info o prejazdnosti?
Ako sa dostat najlepšie na začiatok anakondy z konca Turskej? NA TF vidim po modrej ale potom po zvažnici a Cervikom alebo aj ta konska riť. Tam je ale písané že neprejazdné.
Turská nepokračuje nejak na zvažnicu čo ide na Sarašníky? Myslím tým či tam nieje zvažnica dalej alebo jediná možnost je Taipan
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://mapy.cz/s/jokapaleze
Inak dal som si ten okruh opacne ako ste radili a super. Prekvapila ma cyklocesta medzi starou a novou bystricou. Uplne paradna. Za belou som hned vletel do kopca s 12% cize som chcel vratit aj veceru ale potom sa to nejak zlepsilo. Stupanie vychylovka som kedysi raz davno siel vo februari na micre ale teraz som si ho viac uzival. Vyzeralo tak alpsky. Oravska lesna - Zazriva fajn a teda stupanie bolo dost derave ale vo vyslape az tak nevadilo. Aut pozehnane. Chvilu som aj vahal ci ist ked som videl tabulu ze cesta do zazrivej je uzavreta koli rekonstrukcii ale tak auta stale chodili. Posledne stupanie k syrexu ma skoro zlomilo. Celkovo paradny okruh len teda skoda tych aut. Znacky CA a DK najhorsie. Uplni psychopati.
https://strava.app.link/z4I5MlIMrjb
Rád by som začal Taipanom a od Minčola červenou, určite aj Kľak, ešte nemám celkom doriešenú logistiku, ako naspäť.
Tempo kľudné, ale rád by som došiel do tmy
Z Krizavy do Strecna 3x, naposledy pred mesiacom, to mi teda vzacne nieje.
Z Hnilickej chcem skusit neznaceny chodnik na JV a po zvazniciach cez Zraz na Jankovu, to by slo aj naopak, ale iba koli tomu sa mi tam nechce trepat.
Z Revana na JVV po hrebeni trebalo min rok prelozit zo 5 stromov, snad to nebude horsie.
A cez Zavozy a Briestie niekam na Turiec na vlak, volaco po parnej, z Vrutok k nemu ide osobak.
Dnes som ale dal z Melocika kolecko po hrebeni cez CA, 14h, okolo 3k, tak zajtra budem velice biedny
https://mapy.cz/s/cofuberajo https://www.strava.com/activities/5944634087
https://www.mtbiker.sk/bikeri/siso33/bike
Chcel by som to prejsť z Martiniek do Valce poprípade až do Vricka.
Ma niekto info o prejazdnosti?
Turská nepokračuje nejak na zvažnicu čo ide na Sarašníky? Myslím tým či tam nieje zvažnica dalej alebo jediná možnost je Taipan