Na víkend to ešte trochu obschne. Včera som bol na Polome pozerať trasu nového trailu a problém bol veľa mokrých koreňov, takže som lietal ako vlajka vo vetre - nedržalo už ani predné. Ak by si mal v pláne aj modrú z Polomu, tak včera odvážali vyťažené drevo, tak na zvážnici sa vytvorili asi pol metra hlboké blatové koľaje. Ak by si tade šiel, tak z modrej nechoď na žltú cez špicák, ale daj to dolu cez Ostredok.
Cez Rakytie v pohode. To je z Polomu štrková cesta a z Rakytia asfalt. Len keď už ideš Taipan a potom cez Rakytie je v podstate cyklo hriech - smutné. Ale ak by si sa rozhodol z Polomu po modrej tak sa priprav na toto:
Už som to bol vo štvrtok obzrieť. Je to ***** územie len by som potreboval, aby ste tam vybehli so mnou, lebo to natrasovanie je, že to buď dáme kolmo dolu, alebo bude treba dosť terénu prekopať a prerezať spadnuté drevo.
Kukneme to. Teraz jazdim v Liberci a taky Valibuk by bol lahka az stredna obtiaznost. Fakt tu jazdia sialene features (zulove velke skaly ako na Rychlebach). Cize - aj u nas to mozeme trosku posunut technicky vyssie.
Tých medveďov by tu bolo v tomto období asi tak 50, ten rev sa ozýva v aktuálnom období z každej doliny. Jelene sú dosť neukáznené v súčasnosti a dosť ich počuť a dá sa to celkom pomýliť. Medveď je cez deň maximálne zalezený ako sa dá.
Cez Rakytie v pohode. To je z Polomu štrková cesta a z Rakytia asfalt. Len keď už ideš Taipan a potom cez Rakytie je v podstate cyklo hriech - smutné. Ale ak by si sa rozhodol z Polomu po modrej tak sa priprav na toto:
Keď by ste šli z Brestova do Kurskej doliny tak na zelenej dobré duše urobili niečo pre obnovu lesa a vysadili nové stromčeky. V najprudšej spodnej časti vyšli presne do ideálnej stopy. Tak ich neponičte. ?
Včera nostalgická rozlúčka pred "plánovanou zmenou" počasia, stúpanie na Rôsoviny a rybničkek v stúpani na Patúch od Kňazovej Lehoty. Ideálne jesenné podmienky.
Ako je to inak s tými Rôsovinami, keď som sa kedysi bavil s organizátormi cyklotúru v Súľove, hovorili mi, že je to súkromný pozemok (od tej rampy, ale neviem pokiaľ) a jazdiť sa tadiaľ nemôže/nemalo by sa. Z opačnej strany tam žiadny zákaz nie je, ani upozornenie. Ako, behať tadiaľ stále behávam, ale z bajku som mal rešpekt.
Ako je to inak s tými Rôsovinami, keď som sa kedysi bavil s organizátormi cyklotúru v Súľove, hovorili mi, že je to súkromný pozemok (od tej rampy, ale neviem pokiaľ) a jazdiť sa tadiaľ nemôže/nemalo by sa. Z opačnej strany tam žiadny zákaz nie je, ani upozornenie. Ako, behať tadiaľ stále behávam, ale z bajku som mal rešpekt.
Súkronmý pozemok- zisťoval som to u kolegu čo tam býva, vraj ten úsek medzi rampami je je nejakej pani "xx" , ale každý rok tadiaľ prejdem možno 20x (z jednej aj druhej strany), videl som tam rôzne "auta, ľudi "od lesa" ale nikdy som nemal najmenší problém ani od kamaratov čo tam jazdia som nič nepočul. Doporučujem . kľudne jazdi, teraz to tam je (včera) nádherne jazdenie.
Ak by sa vám v Strečne nechcelo ísť dolu záver po červenej, tak v hore na pravej strane som vyhrabal mimoriadne jednoduchý trailík. Len ešte je celkom surový, miestami sypký nevyjazdený.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už som to bol vo štvrtok obzrieť. Je to ***** územie len by som potreboval, aby ste tam vybehli so mnou, lebo to natrasovanie je, že to buď dáme kolmo dolu, alebo bude treba dosť terénu prekopať a prerezať spadnuté drevo.
Fuha
Súkronmý pozemok- zisťoval som to u kolegu čo tam býva, vraj ten úsek medzi rampami je je nejakej pani "xx" , ale každý rok tadiaľ prejdem možno 20x (z jednej aj druhej strany), videl som tam rôzne "auta, ľudi "od lesa" ale nikdy som nemal najmenší problém ani od kamaratov čo tam jazdia som nič nepočul. Doporučujem . kľudne jazdi, teraz to tam je (včera) nádherne jazdenie.