Hitparada to nie je, co uz, cera som siel cez tazky stranik hore a zas tam supli dalsi kusok lesa dole, to ma stve viac... inak ten makadam tam je mozno vysypany lebo som tam zopar krat uz videl saskovat par ludi s takym jeepom, zeby predprirava pre stavebne strojea nove chatky? 🤔
O novych chatach neviem nic ale miestni chatari tam mali problem vyjst autom a casto tam sypali kadejaky bordel vratane ostrych crepov z tehiel a dlazdic, takze za mna je strk lepsi aj ked mohli dat jemnozrnny. Tazba v okoli starej zjazdovej ale prebieha uz od SP v endure a asi bude pokracovat. Niektore pozemky v okoli su ale vedene ako luky, tak tych sa to snad moc nedotkne.
Už som to zachytil aj na fanpage OKO trails, pridám 2 komentáre. AK to je pravda, a celá pravda tak ten chalan čo to urobil bol primitív a podľa mňa rýchlokvasený cyklista, čo bajkuje lebo to je moderné tak posledné 2 roky od začiatku korony, toto by normálny chalan z komunity neurobil (a skromný tip - elektrobiker). Avšak, je možné že sme počuli len 1 stranu a v kľude to mohlo byť aj opačne, že zaútočili prvý pešiaci, takto by si vytvorili krásne alibi keby náhodou niekto niečo... aspoň vidno, že sa dá krásne niekoho očierniť v prípade že by to bolo len čiastočne pravda. Užívajte víkend má byť pekne.
Už som to zachytil aj na fanpage OKO trails, pridám 2 komentáre. AK to je pravda, a celá pravda tak ten chalan čo to urobil bol primitív a podľa mňa rýchlokvasený cyklista, čo bajkuje lebo to je moderné tak posledné 2 roky od začiatku korony, toto by normálny chalan z komunity neurobil (a skromný tip - elektrobiker). Avšak, je možné že sme počuli len 1 stranu a v kľude to mohlo byť aj opačne, že zaútočili prvý pešiaci, takto by si vytvorili krásne alibi keby náhodou niekto niečo... aspoň vidno, že sa dá krásne niekoho očierniť v prípade že by to bolo len čiastočne pravda. Užívajte víkend má byť pekne.
Presne toto maju Slováci v krvi - robiť z obete vinníka, nech sa deje hocičo. Je to priam geneticky zakorenené v majorite.
Presne toto maju Slováci v krvi - robiť z obete vinníka, nech sa deje hocičo. Je to priam geneticky zakorenené v majorite.
Ja robím z obete vinníka? Ešte raz si to prečítaj, ak nepomôže, skús druhý krát a ak nepomôže tak ešte raz. Život ma vcelku naučil dôveruj ale preveruj, takže za svojím si stojím.
pochybujem, že sa cyklisti ozvú. Nikto prakticky nemá ich opis, takže sú nevypátrateľní. Skôr dúfam, že to nepobúri verejnosť natoľko, že sa nenájdú jedinci čo budú zapratávať traily - v lepšom prípade konármi a kamením.
Spochybnujes to, pritom nemas nato ziaden argument. Vsak nech sa cyklisti ozvu, nikto im nebrani.
Akože nemám argument. Veď píšem ak to je pravda, tak ten bicyklista je asociál a zaslúži si minimálne bužírkou po zadku a paprčiach aby sa týždeň nepostavil, nech to už druhý krát neurobí. Avšak dopĺňam, že podobným spôsobom by sa dala ľahko zmanipulovať mienka. Vieš ono pre tento účel sa dávajú pred podobné správy keď nemáš výpoveď z oboch strán, slovné spojenia ako "podľa výpovede", "údajne došlo", etc.
pochybujem, že sa cyklisti ozvú. Nikto prakticky nemá ich opis, takže sú nevypátrateľní. Skôr dúfam, že to nepobúri verejnosť natoľko, že sa nenájdú jedinci čo budú zapratávať traily - v lepšom prípade konármi a kamením.
Odporúčam si občas zájsť na Hraboša, tam v najbližšej dobe očakávam napichané klince v zemi
Zatiaľ na tom Hrabošovi sa nachádzajú len také decentné konáre na kôpke...ja mám niekedy chuť si dolu do Zádubnia ísť kúpiť špekáčiky a vrátiť sa tam a na tej kôpke si ich opiecť Príde mi to ako vhodne nachystané na menší ohník....za to na mojich trailoch v Strečne poľovníci volia väčší kaliber stromov...na varovanie menšia halúzka a za tým niečo čo dokážu ručne dotiahnuť krížom cez trail tak okolo 5-7m dlhé - čo je po ruke. Ale zatiaľ som to tam mal len raz:) Keďže sa to deje len pri posede, tak môj krízový plán je, že nakoľko ja som zas ochranca zvere, tak nabudúce bude ten konár z trailu + ďalšie natrepané hore v posede - už len LED reťaz a bude to tam ako vianočné stromčeky
Inak včera som bol hradisko obzriet, a na sweet chilli uplne dole som skoro zramoval tetu so psikom ako boli pekne na vychadzke po traily, este tak blbo za zakrutou som ich vychytal cize len stastie ze som ich nezopalil dole... chalani z OKO by mohli uviest zakaz vstupu chodcom....
To je jedno a zakaz pesiakov ti nepomoze, ludia -necyklisti su ovce. Je tam chodnik, tak preco by tadial oni nemohli ist. Rovnaka situacia uz 150. krat. To iste bolo aj v Bojniciach, a ako bonus e-blbci chodievaju trail v protismere, nebudu chodit predsa naokolo.
Minule podobna susenost v meste, idem po cykloceste a za zakrutou pesiaci na celu sirku cyklotrsy, tak som ich "vyzvonil" zvoncekom a okamzite zacali pindat, ze co si dovolujem...
Tých e-blbcov v protismere potvrdzujem.Minule som jedného takého stretol na Ovčiarskom singli,našťastie z môjho smeru pred zákrutou.Síce nemal prilbu,ale zato aspoň sluchátka v ušiach😀.
Nestazoval by som sa az tak. Skuste v BA na traily, bezci, turisti, emotorky, dokonca kolobezky 😁, zamilovany parik co sa drzi za rucicky vedla seba 😄, na jesen hribari atd.
skuste obcas vybehnut na bežky. v stope su kone, psy, zaprahy, 4x4 SUV, skutre, pešiaci a relatívne novy nešvar - fitnessalpinisti....ale najhoršie su psy, roz*****ju/devastuju stopu a seru do nej a my tam potom do tych sračiek padame a je ich nasobne viac, než zvyšne spominane "elementy"
Dnes som na žltom chodníku z Chps na Brestov vytratil čierno-žltú fľašu na náradie Topeak, bude pravdepodobne niekde v kríkoch pod chodníkom bližšie k sedlu. Chystám sa ju ísť pohľadať v najbližších dňoch ale ak by sa niekomu podarilo skôr tak ho odmením nejakými pivkami.
Inak na zelenom chodníku smerom do doliny Kúr je v strmej časti hneď pri zvážnici drevo z ťažby. Vybrali si fakt skvelé miesto kam to zložiť, snáď si to čoskoro odvezú.
Príde mi to ako naschvál, no ako mi povedal branomelis z prava je pekná stopa, no hneď sa usmial, nič pre mňa No po včerajšku, môžem potvrdiť že tam je
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
O novych chatach neviem nic ale miestni chatari tam mali problem vyjst autom a casto tam sypali kadejaky bordel vratane ostrych crepov z tehiel a dlazdic, takze za mna je strk lepsi aj ked mohli dat jemnozrnny. Tazba v okoli starej zjazdovej ale prebieha uz od SP v endure a asi bude pokracovat. Niektore pozemky v okoli su ale vedene ako luky, tak tych sa to snad moc nedotkne.
niekto by si zasluzil
Ja robím z obete vinníka? Ešte raz si to prečítaj, ak nepomôže, skús druhý krát a ak nepomôže tak ešte raz.
Akože nemám argument. Veď píšem ak to je pravda, tak ten bicyklista je asociál a zaslúži si minimálne bužírkou po zadku a paprčiach aby sa týždeň nepostavil, nech to už druhý krát neurobí. Avšak dopĺňam, že podobným spôsobom by sa dala ľahko zmanipulovať mienka. Vieš ono pre tento účel sa dávajú pred podobné správy keď nemáš výpoveď z oboch strán, slovné spojenia ako "podľa výpovede", "údajne došlo", etc.
Odporúčam si občas zájsť na Hraboša, tam v najbližšej dobe očakávam napichané klince v zemi
Minule podobna susenost v meste, idem po cykloceste a za zakrutou pesiaci na celu sirku cyklotrsy, tak som ich "vyzvonil" zvoncekom a okamzite zacali pindat, ze co si dovolujem...
Dnes som na žltom chodníku z Chps na Brestov vytratil čierno-žltú fľašu na náradie Topeak, bude pravdepodobne niekde v kríkoch pod chodníkom bližšie k sedlu. Chystám sa ju ísť pohľadať v najbližších dňoch ale ak by sa niekomu podarilo skôr tak ho odmením nejakými pivkami.
Inak na zelenom chodníku smerom do doliny Kúr je v strmej časti hneď pri zvážnici drevo z ťažby. Vybrali si fakt skvelé miesto kam to zložiť, snáď si to čoskoro odvezú.