v jednom momente vas to nasmeruje dole dolava po sirsej ceste,ale trail pokracuje rovno,niekedy
je horsie citatelny ale ten uzky metrovy pas je vzdy vidiet....dalej su aj slapavejsie useky,potom
sekcia medzi takymi stromami kde bola skoro tma /obr./ ,skratka vsehochut
na zaver je celkom prudke klesanie po turist.chodniku /zelena zn./,gut na techniku...vychadzame z
lesa a ......... civilizacia,konkretne blizke KNM......potom uz len zjazdik do Radole a dalej je to uz na kazdom z vas,ja som siel naspat cez Sneznicu do Zastrania a do mesta na orosene
ja som to poznal len spoly,po tu odbocku v lese do Sneznice ale dnes som chcel zazit daco new
tak som to sprobol a nelutujem,len ma to mohlo vyhodit dakde inde lebo z tej Radole uz vela toho naspat nevymyslim,aspon zatial...
Včera som si dal poobedný výjazd? ZA - Považský Chlmec - modr.zn. - Divina - žlt.zn. - sedlo Ráztoka - Rudinská - sedlo - Nesluša - KNM - Radoľa - kríž nad Snežnicou - Snežnicou - Zástranie - Teplička - ZA
Nastúpané 970m, cca 42km..
Na hrebeni na modrej značke je sucho, ale stažená orientácia pre nové ťažby, holiny, ale nové výhľady na KNM a ZA..z tohto hrebeňa sa mi podarilo zbehnúť do Diviny po blatovo-šotolinovej ceste..
Medzi Snežnicou a Zástraním na poľnej ceste je diera, ktorá sa nedá obísť, len cez ňu prejsť, robia sa tu priepusty, hĺbka diery je cca 3m..inak fajn prejazd..
v sobotu sa kona maraton v kamennej porube vola sa to medvedi okruh www.maratonrajec.wz.sk
ma to iba 22km ale dobra akcia pridite pozriet a zajazdit si.
Dnes som bol po dlhšej dobe obehnúť môj okruh okolo Diviny. Celkom ma potešilo, že už lesáci stihli vyjazdiť novú cestu na miesto starej čo pokazili v úseku asi 200m. To znamená, že opäť je celý okruh zjazdný.
Prvýkrát v živote sa mi podarilo prejsť úsek medzi Rochovicou a Čambalovcami po modrej bez zloženia nohy z pedálu. Normálne sa mi to ani nezdalo nejak moc náročné, je to možno aj preto, že sú cesty celkom dobre vyjazdené a nebolo ani blato.
Veru tak. Berco síce chcel ísť skôr v sobotu, ale väčšina je za nedeľu. Zraz zrejme bude o 10:00 na vodnom. Trasa: Javorina - dole po zvážniciach až na cestu čo ide na Martinky - Krížava - Minčol a potom sa uvidí ako odtiaľ.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je horsie citatelny ale ten uzky metrovy pas je vzdy vidiet....dalej su aj slapavejsie useky,potom
sekcia medzi takymi stromami kde bola skoro tma /obr./ ,skratka vsehochut
lesa a ......... civilizacia,konkretne blizke KNM......potom uz len zjazdik do Radole a dalej je to uz na kazdom z vas,ja som siel naspat cez Sneznicu do Zastrania a do mesta na orosene
ja som to poznal len spoly,po tu odbocku v lese do Sneznice ale dnes som chcel zazit daco new
tak som to sprobol a nelutujem,len ma to mohlo vyhodit dakde inde lebo z tej Radole uz vela toho naspat nevymyslim,aspon zatial...
a H.Podhradim ale o dalsich nemam paru,teda ak nejake su
a H.Podhradim ale o dalsich nemam paru,teda ak nejake su
Jeden je ešte nad Vadičovom.
Nastúpané 970m, cca 42km..
Na hrebeni na modrej značke je sucho, ale stažená orientácia pre nové ťažby, holiny, ale nové výhľady na KNM a ZA..z tohto hrebeňa sa mi podarilo zbehnúť do Diviny po blatovo-šotolinovej ceste..
Medzi Snežnicou a Zástraním na poľnej ceste je diera, ktorá sa nedá obísť, len cez ňu prejsť, robia sa tu priepusty, hĺbka diery je cca 3m..inak fajn prejazd..
ma to iba 22km ale dobra akcia pridite pozriet a zajazdit si.
Prvýkrát v živote sa mi podarilo prejsť úsek medzi Rochovicou a Čambalovcami po modrej bez zloženia nohy z pedálu. Normálne sa mi to ani nezdalo nejak moc náročné, je to možno aj preto, že sú cesty celkom dobre vyjazdené a nebolo ani blato.