Tabuľu som oprášil, takže Funebrák je už zase OPEN Na Paragáne boli stopy, ale nie som si istý či od Maxxisov alebo Michelinov...čo je vlastne jedno lebo oboje stojí za prd
By som povedal, že jazdenie, “skoro Karpatského typu” čistý nebudete, no rozhodne to stojí za to. Jazda (prechádzka) na čerstvom vzduchu, (blate) vždy osvieži, telo, ducha, aj komponenty. Niekto to musí, seriózne otestovať predsa😂🤭🤣🤷♂️😁 @branomelis je taký, celoročný tester, vlastne aj ja. Len nemám až také bohaté skúsenosti a široký záber na rôzne značky komponentov. 😃😋
Chalni, dnes som bol aj za týchto podmienok nad Brodnom, a je to jazditelné. Iba raz som dal dole nohu na konci Hrabanky (Hraboša). Takže leeeeets ride!
V nedelu som si šiel kondične troška vyšlapat tak hovorim si reku Duben si prebehnem. No tak silno neodporucam na najblizsieho pol roka... Blato po clenky po tazbe na polke hrebena.. katastrofa a oci pre plac ako sa všetko komplet donicilo v okoli (raszosna koniec uplne KO, modrozlta bieda, donedavna stranik, hrabos, anakonda...)
Nepotešil si ma, toto som často z práce z KM prebehol cez Ostré popod Kučerovku do Zástrania a potom hrebeň Dubňa. Taká pekná oddychovka a potom na pivo a vlak domov :(, Asi sa preorientujem na jar na Hraboša kým sa to nejak nepolepší.
Ja len doplním update ku stavu trailov....Nie je to všetko také čierne ako to bolo opísané...Rázsošná je v podstate celkom v pohode - vo vyťaženom konci je chodník vyčistený a prejazdný. Hrabanka je v absolútne top stave, povedal by som lepšia ako pôvodná aj keď časť lesa je preč. Modrá z Polomu trochu pre abonentov, ale potom je tam v pohode Ostredok aj keď tam tiež časť trailu chýba, ale dá sa tam zabaviť.... Anakonda TOP stav až na jeden zrezaný strom, ktorý magori odpílili a zabudli stiahnuť.
Jediný aktuálny mega problém je teraz neprejazdný Taipan - je na ňom nová ťažba niekde asi v tretine od Polomu.
No na Razsosnej som bol niekedy pred letom tusim, a nebol som tam odvtedy nakolko posledna cast bola len kolmica cez zniceny les. Tzn. je to opravene a zjazdne? Tak reku pojdem pozriet cez vikend, dik za doplnujuce info Brano
Kamarát tam bol cez víkend ja idem akurát teraz odtiaľ a musím povedať, že absolútny TOP. Hore ešte v stope light sneh, ale zmrznutý na kosť - ideš po vrchu. Jedine v spodnej časti za mňa najväčší problém trailov - šiel tade idiot na motorke a je tam taká drážka od neho, ale na biku v rýchlosti prejdeš krajom. Záver tiež TOP - sú tam 2 stopy, pôvodná červená a potom taký bypass. Mňa dnes v rýchlosti stiahlo na bypass, ale nevadí, celý prejazdný a ten bypass je taký kľukatejší, možno aj lepší ako pôvodná stopa. Potom som šiel modrú a Ostredok, absolútne paráda aj keď modrá strmina je riadne zničená od motorkárov ***** Ale dá sa to aj tam sypať.
Drevotupci, ideálny čas na začatie ťažby je november. Ja nie som žiadny my sme les, ale spraviť toto s turistickým chodníkom nad mestom, ktorý vedie ku vyhliadkovej veži, ktorú postavilo mesto mi príde minimálne barbarské....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podaktorým to už dobre hrabe...
Veru ani ja, preto som šiel pešo
Ako vyzeraju OKOmetricke traily? Snah je vsade dole a par dni uz neprsalo, keby som sa tam chcel v sobotu prist porozhliadnut .. je to blby napad ?
By som povedal, že jazdenie, “skoro Karpatského typu” čistý nebudete, no rozhodne to stojí za to. Jazda (prechádzka) na čerstvom vzduchu, (blate) vždy osvieži, telo, ducha, aj komponenty. Niekto to musí, seriózne otestovať predsa😂🤭🤣🤷♂️😁 @branomelis je taký, celoročný tester, vlastne aj ja. Len nemám až také bohaté skúsenosti a široký záber na rôzne značky komponentov. 😃😋
Tento chlapik kde isiel nechapem: https://hzs.sk/zachranari-hzs-vecer-pomahali-cyklistovi-v-malej-fatre/
Chalni, dnes som bol aj za týchto podmienok nad Brodnom, a je to jazditelné. Iba raz som dal dole nohu na konci Hrabanky (Hraboša). Takže leeeeets ride!
Nepotešil si ma, toto som často z práce z KM prebehol cez Ostré popod Kučerovku do Zástrania a potom hrebeň Dubňa. Taká pekná oddychovka a potom na pivo a vlak domov :(, Asi sa preorientujem na jar na Hraboša kým sa to nejak nepolepší.
Veru oci pre plac, ja som mal dost ked na jar znicili aj ten posledny kusok lesa na zaciatku.
Ja len doplním update ku stavu trailov....Nie je to všetko také čierne ako to bolo opísané...Rázsošná je v podstate celkom v pohode - vo vyťaženom konci je chodník vyčistený a prejazdný. Hrabanka je v absolútne top stave, povedal by som lepšia ako pôvodná aj keď časť lesa je preč. Modrá z Polomu trochu pre abonentov, ale potom je tam v pohode Ostredok aj keď tam tiež časť trailu chýba, ale dá sa tam zabaviť.... Anakonda TOP stav až na jeden zrezaný strom, ktorý magori odpílili a zabudli stiahnuť.
Jediný aktuálny mega problém je teraz neprejazdný Taipan - je na ňom nová ťažba niekde asi v tretine od Polomu.
No na Razsosnej som bol niekedy pred letom tusim, a nebol som tam odvtedy nakolko posledna cast bola len kolmica cez zniceny les. Tzn. je to opravene a zjazdne? Tak reku pojdem pozriet cez vikend, dik za doplnujuce info Brano
Kamarát tam bol cez víkend ja idem akurát teraz odtiaľ a musím povedať, že absolútny TOP. Hore ešte v stope light sneh, ale zmrznutý na kosť - ideš po vrchu. Jedine v spodnej časti za mňa najväčší problém trailov - šiel tade idiot na motorke a je tam taká drážka od neho, ale na biku v rýchlosti prejdeš krajom. Záver tiež TOP - sú tam 2 stopy, pôvodná červená a potom taký bypass. Mňa dnes v rýchlosti stiahlo na bypass, ale nevadí, celý prejazdný a ten bypass je taký kľukatejší, možno aj lepší ako pôvodná stopa. Potom som šiel modrú a Ostredok, absolútne paráda aj keď modrá strmina je riadne zničená od motorkárov ***** Ale dá sa to aj tam sypať.
Drevotupci, ideálny čas na začatie ťažby je november. Ja nie som žiadny my sme les, ale spraviť toto s turistickým chodníkom nad mestom, ktorý vedie ku vyhliadkovej veži, ktorú postavilo mesto mi príde minimálne barbarské....