Dnes som si dal prvy jarny trip.....ZA - Pokus na Stranik - Duben - ZA
Stranik sa da vybehnut na biku len po hranicu lesa potom bez sance a duben je na 95% zjazditelny (po cervenej) a dokonca tam nie je ani vela blata
tak dnes som bol pozret v Patuchu je to uz zjazdne sneh bol iba na asi 10m useku... na Rohaci som bol pozret pred 2 dnami a bolo tam asi cca 10cm snehu este. fotky su fotene mobilom cize necakajte nic ala Dijck
A to už prečo na prvej fotke tlačíte Blato žiadne, nevidím dôvod
A myslím, že Súľov celý ešte nebude zjazdný. Vo štvrtok som chcel ísť z Hričvského Podhradia na Rôsoviny a tesne pred sedlom som to musel otočiť kvôli snehu. Ale budúci víkend to už bude dobré, hlásia teplo.
Dnes v zostave Kajco, Lolo, Mišo (family_rider) a ja...trasa ZA - Turie - popod les a okolo chatovej oblasti do Kuneradu - Kamenná Poruba - Rajecká Lesná - Suchá dolina - Rajec - Zbyňov - Raj. Teplice - Turie - Višňové - ZA...cca 73 km, nastúpané 1012 m...parádny výjazdík
V našich končinách Malej Fatry to vyzerá tiež sucho, v lese sem tam sneh a blatíčko no je to jazditeľné. Zajtra nás však čaká dážď.
Aj som dnes videl na lúke srnky take stádo 5-tich sa páslo, no foťák nebol po ruke, no a predtým ešte jednu. Bola tak na 50 metrov. Takže aj zver už cíti jar v kolenách.
Vo štvrtok som chcel ísť z Hričvského Podhradia na Rôsoviny a tesne pred sedlom som to musel otočiť kvôli snehu. Ale budúci víkend to už bude dobré, hlásia teplo.
keby si medzi tými tvojimi fotkami golfového ihriska zo soboty postrehol, že som tam bol tak by si tam isto nešiel
Ja som bol dneska iba doma, pretože som nejaký prechladnutý tak sa musím liečiť. Ale aspoň som si poumýval bike, lebo bol v hroznom stave, a nedalo sa na ňom jazdiť (reťaz komplet od blata, prehadzovačka tiež a zadná brzda komplet...) Pripájam fotku ako to vyzeralo dneska ráno u nás na balkóne. Ale bike je už pekne poumývaný a pripravený, aj rodičia už sú spokojný . Škoda že som dnes nikde nemohol, bolo mi z toho smutno.
PS: chalani zo Žiliny, ak pôjdete niekedy cez víkend na bikovačku tak mi dajte kľudne vedieť, rád by som sa pridal. Jazdím sám a nepoznám tu ešte všetky cestičky v okolí, a v partii sú hlavne dlhšie výjazdy určite veselšie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Stranik sa da vybehnut na biku len po hranicu lesa potom bez sance a duben je na 95% zjazditelny (po cervenej) a dokonca tam nie je ani vela blata
Dnes som bol pozreť okolo Súľova
Tlačilo sa vela
trošku nás zaskočil krátky snehový úsek
A myslím, že Súľov celý ešte nebude zjazdný. Vo štvrtok som chcel ísť z Hričvského Podhradia na Rôsoviny a tesne pred sedlom som to musel otočiť kvôli snehu. Ale budúci víkend to už bude dobré, hlásia teplo.
Aj som dnes videl na lúke srnky take stádo 5-tich sa páslo, no foťák nebol po ruke, no a predtým ešte jednu. Bola tak na 50 metrov. Takže aj zver už cíti jar v kolenách.
keby si medzi tými tvojimi fotkami golfového ihriska zo soboty postrehol, že som tam bol tak by si tam isto nešiel
Ja som bol dneska iba doma, pretože som nejaký prechladnutý tak sa musím liečiť. Ale aspoň som si poumýval bike, lebo bol v hroznom stave, a nedalo sa na ňom jazdiť (reťaz komplet od blata, prehadzovačka tiež a zadná brzda komplet...) Pripájam fotku ako to vyzeralo dneska ráno u nás na balkóne. Ale bike je už pekne poumývaný a pripravený, aj rodičia už sú spokojný