Vidím, že forum trosku "zamrzlo", tak prispejem svojou troskou:
Dnes bike trip, opat solo, kedže všetci pracujete a ja dovolenkujem.Opat výjazd zrána pred 8h, kým nie je horúčava.
Smer: ZA - Neslušský rybník - Nesluša - dol. (mimo značku) - Jakubovský vrch - hrebeňovka po červenej až Semeteš - V. Rovné - BY - Hrabové - Predmier (návšteva štrkoviska) a späť cez Ovčiarsko a Bánovú do ZA.
Prejdené 88km, nastúpané: 1020m.
Pred týždňov chalani robili túto hrebeňovku (samozrejme dlhšiu a viac, tak som sa i ja vybral), vcelku na hrebeni sucho, okrem úseku cca 200-300m pod Jakubovským smer Mračkov, kde sú mláky na chodníku a úsek pred Kamenitým, inak OK. Orientačne je to v poho, len v blízkosti Bachroňov mám vždy problém.
Mali by sme spraviť nejaký výjazd, lebo samému sa chodí síce dobre, ale nie často, tak nabudúce sa hádam k Vám pripojím, ale až po 7mom.
Tu sú aj nejaké foto:
dnes s Mircom /focus3ccd/ takisto smer Semetes z CA no celkom pekny vyjazd az na moj crash / diablik na mna zasse skusil to jeho "skoc si to" /, nakych 60km najazdene, kondicne super /zobral som gelik a do nadrze hypo drink/, technicky ako-tak , prostredie super a teren, no v lesoch po mrte mlak ale par zjazdikov to napravilo Mirek bol dnes zatazeny na cucoriedky, do brucha ich nazbieral tak liter a z tych "dvojnohych" jeho pozornosti neusla ziadna
kamaratovi v tych dlhych gatoch muselo byt luxusne
to vie posudit len on, kedysi tu trasu siel a tie gate mu vtedy zachranili rit , tak zvolil radsej ochranu ako komfort..... ked som sa zbieral ja dnes zo zeme a pozrel na nohu , aj som mu ich zavidel
Kazdemu kto chce zazit nieco nove, doporucujem. Mam pocit ze najlepsie je ist s niekym kto to hore pozna a siel tade. Ja som sa v tomto spolahol plne na Mirca, trojica GPS+mapa+skusenost prisla vhod. Ani po dneskajsku neviem sto pro povedat ci by som tu trasu trafil, keby to zalezalo len na mne.
No je pravda, že sa tam už chodí po mnohých vyjazdených cestách po hrebeni, ktoré obchádzajú rozbité úseky na červenej značke. Ale ak sa nepustíš smerom do doliny, nie je kde zablúdiť
nechcem zakladať novú tému, tak skúsim sem, snáď to tu niekto nájde..chystám sa na pár dní kuknúť do Malej Fatry a vypadá to na ubytovanie v autocampe Varín..chcem sa spýtať tých , ktorí tam bývali alebo poznajú tamojšie chatky/zruby, či je bezpečné nechať si tam v prípade pešej túry celý deň svojho Zestyho? Chcem čiastočne chodiť pešo ale aj niečo na biku pobehať ...a keď čítam ako sa biky kradnú z garáži, pivníc atď ...tak mi začalo vrtať v hlave , či sa v chatke dá relatívne bezpečne bike nechať...a mimochodom ...nejaký pekný tip na bike -výjazd v okolí Varína a pod. nemáte? Niečo čo vedie pekným terénom..kľdune aj viac rozbité...lebo neviem kam sa vlastne v Malej Fatre s bikom može a ktoré značené turistické trasy su vhodné/ zjazdné aj pre bike...za info dík...
V Krivánskej MF len po asfalte a ch. pod suchým, pod klačianskou magurou, pod chlebom a to je oficiálne všetko, možno ešte ch. pod poludňovým grúňom. V Lúčanskej MF podľa ľubovôle, ale radšej iba po lesných chodníkoch, cestách ...
Z Varína máš najbližšie ch. pod suchým, polom, a smer na Kysuce, Lutiše, Oravu
......v nedeľu 32 stupňof ....treba ísť tam hore čo nááájvyššie Martinky ....alebo do hustého lesa či
A ideš aj ty? Ja konečne v sobotu nerobím, tak si oddýchnem a môžeme dať aj niečo ťažšie. V nedeľu mi to moc nešlapalo Hádam budem už viec vládať, lebo domov z Púchova som mal toho plné zuby a keby sa neveziem za Bulim, tak neviem, neviem.
Inak Buli zatiaľ navrhol chatu pod Chlebom, ale ak vymyslíte niečo zaujímavé, kde nebude moc asfaltu a čo nepoznám...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v piatok, ak sa nahle nezhorsi pocasie, by som mal prist. ak by mal niekto chut, mam jedno miesto volne
Dnes bike trip, opat solo, kedže všetci pracujete a ja dovolenkujem.Opat výjazd zrána pred 8h, kým nie je horúčava.
Smer: ZA - Neslušský rybník - Nesluša - dol. (mimo značku) - Jakubovský vrch - hrebeňovka po červenej až Semeteš - V. Rovné - BY - Hrabové - Predmier (návšteva štrkoviska) a späť cez Ovčiarsko a Bánovú do ZA.
Prejdené 88km, nastúpané: 1020m.
Pred týždňov chalani robili túto hrebeňovku (samozrejme dlhšiu a viac, tak som sa i ja vybral), vcelku na hrebeni sucho, okrem úseku cca 200-300m pod Jakubovským smer Mračkov, kde sú mláky na chodníku a úsek pred Kamenitým, inak OK. Orientačne je to v poho, len v blízkosti Bachroňov mám vždy problém.
Mali by sme spraviť nejaký výjazd, lebo samému sa chodí síce dobre, ale nie často, tak nabudúce sa hádam k Vám pripojím, ale až po 7mom.
Tu sú aj nejaké foto:
sry ale ten vyjazd nebol planovany proste som sa zobudil najedol a isiel na bike
to vie posudit len on, kedysi tu trasu siel a tie gate mu vtedy zachranili rit
Kazdemu kto chce zazit nieco nove, doporucujem. Mam pocit ze najlepsie je ist s niekym kto to hore pozna a siel tade. Ja som sa v tomto spolahol plne na Mirca, trojica GPS+mapa+skusenost prisla vhod. Ani po dneskajsku neviem sto pro povedat ci by som tu trasu trafil, keby to zalezalo len na mne.
Z Varína máš najbližšie ch. pod suchým, polom, a smer na Kysuce, Lutiše, Oravu
A ideš aj ty? Ja konečne v sobotu nerobím, tak si oddýchnem a môžeme dať aj niečo ťažšie. V nedeľu mi to moc nešlapalo
Inak Buli zatiaľ navrhol chatu pod Chlebom, ale ak vymyslíte niečo zaujímavé, kde nebude moc asfaltu a čo nepoznám...