tak zajtra padla voľba na CZ/PL hrebeň - ráno vlakom do Třinca - odtiaľ cez Nýdek na Veľkú Čantoryji a po hrebeni až na Kiczory a do Istebny - Jaworzynka - Čierne...nie je to veľa ale super pojazdenie...
ak by sa chcel niekto pridať tak o 7:20 na stanici...vlak ide o 7:42, naspäť o 16:15 z Čierneho
takže dnešný výjazd splnil všetky očakávania...tradičná zostava kajco a ja...ráno na expresný vlak do Třinca, žiaľ, nabudúce to asi nebude také jednoduché, kedže v ňom nie je dovolená preprava bikov...keby nás bola česká průvodčí vyhmátla v Čadci, tak sme nahratí...ale stáli sme v chodbe v 1-ke a tá bola až na konci takže už mala smolu...
z Třinca sme potom šli po hutníckej cyklostezke cez Vendryňu do Nýdku, potom zvážnicou na Veľkú Čantoryju, odtiaľ hrebeň cez Sošov, Malý a Veľký Stožek, Kiczory do Istebny, cez hranicu v Bukovci a ďalej znovu do PL do Jaworzynky, cez Trojmedzie do Čierneho...času bolo ešte dosť, tak sme zašli až do Čadce, kde sme hneď chytili novučičký luxusný osobák...
počko bolo fajné, na hrebeni aj pofúkalo sem-tam, aj kosa bola ale všetko v norme...a nôžky boleli parádne
Pekne, pekne. Nová inšpirácia do budúceho roka. Niektoré pasáže veľmi fotogenické Jeden z mojich plánov na budúcu sezónu je prejazd po hraničnom hrebeni od Jablunkova po Portáš Uvidím, či sa to podarí
Inak zišiel by sa na naše nočné jazdy nejaký fotograf čo by vedel spraviť fotečky aké sú tu: post446210.html#p446210 Záujemcovia, hláste sa, odmena istá
To Iceman: Fakt pekne fotky, ale nie je to len tak. Po prve musis najst cloveka, ktory bude ochotny vlacit tazku vybavu po zilinskych kopcoch (to neodfotis kompaktom) a po druhe musis najst cloveka, ktory bude ochotny pozovat (ten musi dokonca aj zastavit)
Inak ja som v lete skusal nejake zabery na Straniku...
neviem či sa to dá nazvať tréningom v novembri už tá bikovačka bolí ďaleko viac ako v júni či v lete inak tú Čantoryji som si vždy chcel prejsť v kľude...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak by sa chcel niekto pridať tak o 7:20 na stanici...vlak ide o 7:42, naspäť o 16:15 z Čierneho
z Třinca sme potom šli po hutníckej cyklostezke cez Vendryňu do Nýdku, potom zvážnicou na Veľkú Čantoryju, odtiaľ hrebeň cez Sošov, Malý a Veľký Stožek, Kiczory do Istebny, cez hranicu v Bukovci a ďalej znovu do PL do Jaworzynky, cez Trojmedzie do Čierneho...času bolo ešte dosť, tak sme zašli až do Čadce, kde sme hneď chytili novučičký luxusný osobák...
počko bolo fajné, na hrebeni aj pofúkalo sem-tam, aj kosa bola ale všetko v norme...a nôžky boleli parádne
Inak ja som v lete skusal nejake zabery na Straniku...
V noci sa jazdí v balíku
neklam, by som ta za mna nepustil
tak samozrejme nikomu by som to neprial, ale takéto situácie môžeš len ťažko predvídať...