Závodia česi Vieš čo znamená slovo koníček? Meranie časov na rôznych úsekov a potom si to porovnávať ako to šlo? To čo človeka baví je jedna vec a druhá vec, či sa chce s niekým porovnávať na pretekoch. Mne vyhovuje porovnávať si časy, ktoré dosahujem. Aj napriek tomu, že sa už vek citeľne prejavuje hlavne v regenerácii a pri max. tempe. Vo vytrvalosti to ide v pohode, tá sa síce na maratóne hodí, ale vždy som ju bral ako druhoradý produkt.
Od Teba to neberiem ako rýpnutie ale ako normálnu otázku. Nie si chrobák Googlik z fóra.
No ak myslíš taký chodníček (skôr náznak chodníčka) naľavo od zvážnice v smere od Vretenice, tak ten plánujeme využiť. V hornej časti ale treba kúsok chodníka vykopať na novo a potom sa napojiť na ten chodník čo už existuje. A k tej brigáde, ak niečo naplánujeme, tak dám isto vedieť, čím nás bude viac, tým to spravíme rýchlejšie.
Vcera som sa bol previezt po Vretenici a podarilo sa mi bez zosadnutia z bajku zist po cikcakoch od konca Vretenice po Anakondu. Je to vsak dost narocne, takze by sa zislo niektore zakruty doladit s krompacom. Hlavne tu poslednu, ktora sa napaja na Anakondu - ked tam clovek spadne, moze to skoncit vseljako
Minule sme presli okruh Turska dolina - Sacne - zvaznicou az na modru - dole modrou ku vlekom - zvaznicou vo Visnovskej doline. Horny usek po modrej slusne enduro, raz som skoro hodil drzku. Ale parada, vytesovali sme sa maximalne Rozmyslam nad dalsou variantou - po modrej hore na Mincol a odtial po cervenej dolu na Saracniky a Javorinu. Neviem vsak, v akom stave je teraz cervena z Mincola, da sa to zist v sedle?
Ja som tade siel pred mesiacom na obyc. HTcku. Od mincola sa da ist dlho v sedle, ale posledny 1 - 1,5 km pred saracnikmi som siel pekne vedla biku. Nemam este moc skusenosti s takym terenom, ale podla mna je to nejazditelne. strme, uzke a milion korenov, sem tam padnuty strom.
no ja som to šiel minule peškom a z Minčola šla partia 4, z toho jedna babenka a tí si pekne dávali aj v tom závere...inak je to prejazdné komplet...nejaký ten vyvalený strom sa obchádza mám pocit...
z Minčola na Javorinu som nedávno tlačil len cez jeden kamenistý úsek,pár stromov som prenášal myslím,ale inak je to jazditeľné celé.
bol som aj na anakonde nedávno a v hornej časti som prenášal myslím cez 3 veľké stromy.škoda toho,že tam popadali a treba tam brzdiť,ale odhodiť sa nedali
dneska som bol na Polome a šiel som dole po zelenej značke. šiel som prvý krát v živote tade,ale na moje počudovanie je to tiež v celku zjazdné až na jeden dlhší úsek,ktorý som tlačil dole.
trening, vyjazd, alebo vychadzakay hovorme tomu ako chceme...,ale rad by som nieco absolvoval v stredu. tak ak by mohol niekdo nieco poradit, alebo najlepsie sa pridat...tak...huraaa do toho!
Ahojte,Mal by niekto funkčné hlavové zloženie rád by som vyskúšal či spôsobuje praskavý zvuk z rámu , pretože všetky ostatné komponenty som overil.Bývam na intrákoch ale dobehol by som kedykolvek niekde a skúsili by sme to....
Ahojte bikery, chcel by som sa Vas spytat ohladom medvedov v nasej lokalite. Jazdite si kade sa vam zapaci bez toho aby ste riesili medvedov? Stale v podvedomi mam strach zo stretnutia. Riesite to vobec?
ja mám z toho mierne obavy v horách,a hlavne teraz,keď je dosť skoro tma,ale jazdím viac menej kade sa mi chce a zatiaľ som nemal tú šesť stretnúť maca
Super výjazd Ten vietor v zjazde z Krížavy stál za to. Skoro som tigra hodil, keď ma nejaký poryv trošku rozhodil. Skončil som v čuroriadkách, ale našťastie na bicykli
Závidím. Ja som na martinky kukal akurát z cesty do TR, a ľutoval, že tam niesom. Zajtra ma láka chata pod suchým, snáď sa podarí. Taká rýchlovka, aby som bol na obed doma. Nepridá sa dakto?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Od Teba to neberiem ako rýpnutie ale ako normálnu otázku. Nie si chrobák Googlik z fóra.
Vcera som sa bol previezt po Vretenici a podarilo sa mi bez zosadnutia z bajku zist po cikcakoch od konca Vretenice po Anakondu. Je to vsak dost narocne, takze by sa zislo niektore zakruty doladit s krompacom. Hlavne tu poslednu, ktora sa napaja na Anakondu - ked tam clovek spadne, moze to skoncit vseljako
bol som aj na anakonde nedávno a v hornej časti som prenášal myslím cez 3 veľké stromy.škoda toho,že tam popadali a treba tam brzdiť,ale odhodiť sa nedali
dneska som bol na Polome a šiel som dole po zelenej značke. šiel som prvý krát v živote tade,ale na moje počudovanie je to tiež v celku zjazdné až na jeden dlhší úsek,ktorý som tlačil dole.
,tu u nas na dolniakoch hmla a soplavo