Včera sme boli, dali sme aj jeden hrubší strom dole. No rezanie stromov bol vedľajší úmysel. Ale niekedy by som sa na to dal, ešte tak 5 ľudí a čas. To by bolo ideálne.
ako Lapierre pise, doprava sa ide priamo do Strecna,cez zjazdovku..ale tesne nad nou bola pred tyzdnom poriadna spust, kopa stromov, ledva peso..
dolava pokracuje znacka smerom na Kojsovu (krasny kopcek, skalny hrib..) a odtial bud po starej zltej do Strecanskej doliny (uz tazko viditelne serpentinky), po novej zltej cez S*****k ku hradu, alebo opacnym smerom na Stranavy (popri takom mensom lome)..vsetko je to take "technicky narocnejsie"..
BERCO - neviem kedy si dával Anakondu, naša grupa podvečer .. 3 stromy sme dali dole, potom mi kamarát dpč zlomil pílku .. takže zas niekedy inokedy, ale mne sa veru pomalá nezdala
(ale je pravda že 3r dozadu ju nepoznám)
Martin- Ak v sobotu vyjde počasie, pôjdem skúsiť tú trasu rovno do Strečna.
Rátam s tým, že je to technicky náročnejšie, bol som si prejsť ten krátky úsek ku Ostredku, a je tam jeden pekný strmák, kde mi nebolo všetko jedno
Dik za tip, niekedy do budúcna vyskúšam tú druhú trasu
BERCO - neviem kedy si dával Anakondu, naša grupa podvečer .. 3 stromy sme dali dole, potom mi kamarát dpč zlomil pílku .. takže zas niekedy inokedy, ale mne sa veru pomalá nezdala
bol som tam dnes....este je tam vela podmocenych miest, aj ked kratkych...popadanych 5-6 stromov...to je skor na motorovu pilu...mozno starnem a zbytocne vela brzdim
prikládam dôkaz keby niekto neveril že bobo držal pílku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nikto nič?
Doľava to osobne nepoznám, možno Žigo (?).
ako Lapierre pise, doprava sa ide priamo do Strecna,cez zjazdovku..ale tesne nad nou bola pred tyzdnom poriadna spust, kopa stromov, ledva peso..
dolava pokracuje znacka smerom na Kojsovu (krasny kopcek, skalny hrib..) a odtial bud po starej zltej do Strecanskej doliny (uz tazko viditelne serpentinky), po novej zltej cez S*****k ku hradu, alebo opacnym smerom na Stranavy (popri takom mensom lome)..vsetko je to take "technicky narocnejsie"..
Rátam s tým, že je to technicky náročnejšie, bol som si prejsť ten krátky úsek ku Ostredku, a je tam jeden pekný strmák, kde mi nebolo všetko jedno
Dik za tip, niekedy do budúcna vyskúšam tú druhú trasu
bol som tam dnes....este je tam vela podmocenych miest, aj ked kratkych...popadanych 5-6 stromov...to je skor na motorovu pilu...mozno starnem a zbytocne vela brzdim
Som ti to chcel napísať, ale vidím, že si dosť sebakritický
Ale Berco čo to čo to podľa mňa je vynikajúca a ako kukám už bude tip top
dnes celkovo 66 km nastupane 1240
https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=212866596633641779721.0004dbf69aeb52768a383
edit prikladám gpx súbor