dnes cez Neslušu pod Jakubovský vrch, ďalej po hrebeni po červenej a zelenej do Čadce, potom Oščadnica, Dedovka, Veľká Rača a cez sedlo pod Orlom do Klubiny a cez Krásno a KNM domov....pekných 110 kiláčikov, super počko...na Chotárnom kopci pekný polom, kúsok sme aj poprenášali, ďalej už sa to dalo obísť...
Na tom Chotárnom kopci bol polom už aj asi pred 3 týždňami, tak som to obišiel vpravo (v smere od Črchle) cez les, a pritom sme sa vystrašili vzájomne so 6 člennou rodinkou srniek
v zmysle hesla "človek je nie len cyklistikou živý" som sa v nedelu vypravil po roku na futbal - na nasu elite division. viem, že to sem moc žanrovo nepatri ale čo narobíš s takými ako ja ? nechem totiz zakladat koli tomuto novu temu a chcem aby to zostalo tak-nejak v regione.
Co som si vsimol ? ze fotograf z Martina ing. Ludovit Košalko dal pred zapasom zilinskemu hracovi ( cislo 24) na hracej ploche do ruk bielu obalku, ktoru predtym vytiahol z foto brašne.
Teraz sa naskyta mnozstvo otazok a teorii, ze co v nej asi tak bolo ? Vzhladom nato, ze msk porazila slovan 3:0, tak to boli asi umelecke čierno-biele fotky ?
Chalanisko má 19 rokov, ideálny čas na korupciu . Aj keď si neviem predstaviť, ako by ovplyvnil zápas, jedine, že by natipoval, že dostane červenú kartu ak nastúpi V podstate ani nehral ak sa dobre pamätám .
Ja si myslím, že to bol list, alebo fotky od priateľky, možno dostal poukaz na tresku v rožku . Viem, že naša liga tiež nie je dokonalá, ani čistá, ale asi by sme sa skôr mali tešiť zo sympatického výkonu chalanov, výhru si poctivo vybehali a vydreli .
zdravim, cesta v useku Madzin-Melocik je zvaznica alebo asfalt? planujem sa po tych koncinach pomotat na cestaku tak az viem ci je tento usek prejazdny. to iste aj na useku Vysny Kelcov-Hluchanka-Bila, dikes za info.
Ahoj kto by sa zajtra pridal na Martinske holé zraz na železničnej stanici Žilina o 8:20 a smer by bol vrútky ,strane,križava,veterne,horná lúka,bystricka,vrútky ak sa niekto chce pridať napíšte správu.tempo bude pohodlne len dúfam že mi to vydrží bike lebo ma menšiu epidemiu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co som si vsimol ? ze fotograf z Martina ing. Ludovit Košalko dal pred zapasom zilinskemu hracovi ( cislo 24) na hracej ploche do ruk bielu obalku, ktoru predtym vytiahol z foto brašne.
Teraz sa naskyta mnozstvo otazok a teorii, ze co v nej asi tak bolo ?
Ja si myslím, že to bol list, alebo fotky od priateľky, možno dostal poukaz na tresku v rožku
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204079325316638&set=o.134098477406&type=1
keby náhodou niekto zahliadol