Veruze ani moc nie - cele som to nikdy nesiel, ale su tam uzke useky medzi skalami a celkovo dost nosenia.
Mozes ist radsej po zltej z Patucha a na Rohacske pokracovat cez luky po trase Sulovskeho maratonu - vid GPX.
Inak popod ten herben ide asi milion lesnickych chodnickov, ktorymi by sa dal pekne prepojit Patuch z Rohacskym. Je tam mrte vela listia a papekov - bolo by treba niekde aj nakopat a potom by tam bol singlac naparadu Nemam na to ale cas a je to aj celkom streka, tak mozno tu motivujem do prace niekho ineho
V sobotu niekto zo Za na Sekaninske Enduro? Budem mat asi nejake miesta v aute...
wiedrzensky mohol si napísať aj do témy bajkovanie v PD okrese , ak nebude vadiť a dáš nejaké bližšie info, tak by som sa rád pridal, lebo už som tam dávnejšie nebol a teraz akosi nemám s kým. Neviem či to am máš pojazdené, no ak nie, tak to tam poznám, prípadne ak by ste chceli aj Vtáčnik s náučným, prípadne Jarabú...aj keď tam si písal, že si bol
nie bike, porezane zlamovakom cez karton -zalozeny novy platok,lavy "fucker" prst ,nahlis sa myslis si ze ho mas inde ako je a ze je kratsi a potom vytahnes ruku spoza kartonu a ides sa dat zosit ,dochtor hovoreli ze nevie ci by to skalpelom tak "pekne" dal
diaľnica LL-Višňové napreduje, hlavne tá hora kameňa z tunela...už sa nedá prejsť po ceste do Turia ponad Popolček, resp. spodom po tej asfaltke....na jej vrchu treba odbočiť doľava na pole, sú tam vyjazdené koľaje zatiaľ...
Ja chodím po ľavej strane po lúkach okolo vysielača a teraz kukurice (po kopci oproti lúkam ponad popolček), pretnem cestu vedúcu k diaľnici a pokračujem po roli v priamom smere ku krížu nad Turím
som este v okoli Ziliny? Od Namestova chcem prejst popri Oravskej zeleznicke cez v.n. Nova Bystrica do asi? Terchovej - noclah bud Bela, Varin alebo az Slnecne skaly dla stavu jazdca. Stratil som sa v tej spleti cyklotras v.n. Nova Bystrica - Terchova. co je tam z toho najzaujimavejsie a hlavne najpohodovejsie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozes ist radsej po zltej z Patucha a na Rohacske pokracovat cez luky po trase Sulovskeho maratonu - vid GPX.
wiedrzensky mohol si napísať aj do témy bajkovanie v PD okrese
imro imro "domaci" a tak neinformovany
zatial nieco taketo predbezne - http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=226976