Dnes super výjazd ze Trenčianskej stanice do Piešťanskej stanice ...trasa cez Trenčín na Inovec úžasná super domáci sa vyzná...z inovca do piestan po červenej ťažká ale oplatí sa ju dať...,,potom nenašiel som ani jeden hrib aj ked som hľadal aj v smrieckovych omladinach ....,, auu.. Super akcia rad si zopakujem...
Mne baterka v telefone nevydrzala a nic sa mi neulozilo nakoniec,ale vyssie v diskusii je link na trasu ako si ju chalani naplanovali.Okrem kusku na zaciatku to sedi aj stym ako sme sli.
Rad by som ale vedel kolko to bolo presne km,a hlavne kolko vyskovych ak ktosi vie.
Inak super den na bajku,narocny a pekny vyjazd.Rad pojdem znova.
Dik hosi
Však ale musel som pozrieť v omladinach bývajú dubáky schované ...včera som sa tam schoval ja pred vami ... Vcelku som dnes akosi ubolený..da sa to prejsť určite aj na HT to bola moja chyba natlačil som sa predomnou na kolegu a nevidel co ma čaká- čakalo ... Lietací deň .
... ty si spominal Belu, tam si uz bol alebo este len plánuješ?
Ešte som nebol, ale zajtra by to snáď šlo. Chcel som prejsť kadesi na Homôľku (Kamenné, Omšenie, Poruba a v protismere starého maratónu?), po ceste dolu (alebo po červenej), po žltej na druhú stranu (Nad Krištofovcami) a po zvážnici (nie cez Lehotu) na Veľké lúky.
Pôjdem večer pozrieť, či nie je moc mokro.
Ak by boli vhodne podmienky, tak zajtra urcite idem. Vecer som prec, rano sem pozriem, co si zistil. Vyrazit by som ale mohol nie skor ako rano po osmej z Teplej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rad by som ale vedel kolko to bolo presne km,a hlavne kolko vyskovych ak ktosi vie.
Inak super den na bajku,narocny a pekny vyjazd.Rad pojdem znova.
Dik hosi
domino, ty si spominal Belu, tam si uz bol alebo este len plánuješ?
Ešte som nebol, ale zajtra by to snáď šlo. Chcel som prejsť kadesi na Homôľku (Kamenné, Omšenie, Poruba a v protismere starého maratónu?), po ceste dolu (alebo po červenej), po žltej na druhú stranu (Nad Krištofovcami) a po zvážnici (nie cez Lehotu) na Veľké lúky.
Pôjdem večer pozrieť, či nie je moc mokro.