Dnes som bol pojazdit na cestach nad TN Miticami a vysiel som za Neporadzou (tou cestou sa da dostat aj na Lucky akurat ja som siel smerom dolu). Obcas dost blato ale vcelku v pohode cesta.
- tie rozhladne tu na okolí pekne pribudajú
- tiež som sa bol dnes trošku vyvetrať. Také koliečko okolo T.Závady som si dal. Zvážnica čo je nad rozhladňou totálne rozoraná, asi tam boli dajaké off-road preteky . Radšej som sa pustil krížom po lúke.
matto88 vieš čo tam myslím že pred nedávnom aj ťažili, a je možné že aj nejaký ten mechanizmus z uhlisk prešiel, a dole Jelencom (tá lúka veľká) je to vždy zábava hlavne cez zimu
a rozhľadne samozrejme že pribúdajú, šak eurofondy na rozvoj idú v plnom prúde
že 65 500€ nad uhliskami z ktorej neni nič vidno
- tie rozhladne tu na okolí pekne pribudajú
- tiež som sa bol dnes trošku vyvetrať. Také koliečko okolo T.Závady som si dal. Zvážnica čo je nad rozhladňou totálne rozoraná, asi tam boli dajaké off-road preteky . Radšej som sa pustil krížom po lúke.
Attachment:
1.JPG[/attachment
[attachment=1]2.JPG
Nie off-road preteky ale Mercedes offroad fest. V podstate predvádzačka terénnych áut, takže je to tam slušne rozjazdené. Ale iba kúsok.
Dnes by sa zisli na biku aj hmlovky .Ale na Baske uz aj slnko presvitalo z mrakov.
Necakal som vsak tolko blata.Snazil som sa vyberat cesty s kamenistym podkladom,no aj tak som domov prisiel ako prasa.
yankoo klobuk dole... Ja som bol tento rok na Baske 3x. Posledny krat to bolo tiez blatove peklo az som sa cudoval, ako ta prehadzovacka moze preradovat
Na Baske pojdem, len ked bude dva tyzdne predtym sucho Je to skratka trapenie, clovek si to ani neuzije, teda aspon ja nie.
Dnes som bol ako minulu nedelu nad TN Miticami az na Lucky a odtial som pokracoval po modrej az na machnac a cez hornany domov. Foto nad Petrovanskymi lukami. Inak po cestach strasne blato aj som sa dost natlacil takze nic moc tento rok tam uz nepojdem foto nic moc ja vim
Cez vikend som rano isiel 2x okolo. Bude pri vyhliadke aj nejake ohnisko ? Drzim palce, nech Vam to dobre dopadne.
Mimochodom na piatok sa, ze vraj chysta nocny vyjazd od Cyklo1 na Chatu po Ostrym vrchom, chysta sa niekto ?
Cez vikend som rano isiel 2x okolo. Bude pri vyhliadke aj nejake ohnisko ? Drzim palce, nech Vam to dobre dopadne.
Mimochodom na piatok sa, ze vraj chysta nocny vyjazd od Cyklo1 na Chatu po Ostrym vrchom, chysta sa niekto ?
Uvazovali sme s kamosom, ale su Horkyze Slize v Piane, tak to padlo
tak to asi budes musiet )
riedky sajrajt bol na zopar usekoch, ktore su spolocne s aktualne pouzivanou spevnenou lesnou cestou, tak v useku nad Tr. Stankovcami a Mn. Lehotou, ako aj v useku ponad Soblahov, cize vsade tam, kde si chlapci od dreva plnia svoje povinnosti... v skratke - zadr.k.ny v ramci normy (ako na jesen)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- tiež som sa bol dnes trošku vyvetrať. Také koliečko okolo T.Závady som si dal. Zvážnica čo je nad rozhladňou totálne rozoraná, asi tam boli dajaké off-road preteky
[attachment=1]2.JPG
kedy bude v lese sucho? cez tyzden mozeme ist o 15:00
a rozhľadne samozrejme že pribúdajú, šak eurofondy na rozvoj idú v plnom prúde
že 65 500€
- tiež som sa bol dnes trošku vyvetrať. Také koliečko okolo T.Závady som si dal. Zvážnica čo je nad rozhladňou totálne rozoraná, asi tam boli dajaké off-road preteky
[attachment=1]2.JPG
Nie off-road preteky ale Mercedes offroad fest. V podstate predvádzačka terénnych áut, takže je to tam slušne rozjazdené. Ale iba kúsok.
kedy bude v lese sucho? cez tyzden mozeme ist o 15:00
V utorok v TN o 15:00 pred Billou na Štefáničke. Inovec?
Necakal som vsak tolko blata.Snazil som sa vyberat cesty s kamenistym podkladom,no aj tak som domov prisiel ako prasa.
Na Baske pojdem, len ked bude dva tyzdne predtym sucho
Uvazovali sme s kamosom, ale su Horkyze Slize v Piane, tak to padlo
Je tam kvalitny povrch bez blata? Chcem tam cez vikend vybehnut, ale nechce sa mi mydlit bike po kazdom vyjazde.
riedky sajrajt bol na zopar usekoch, ktore su spolocne s aktualne pouzivanou spevnenou lesnou cestou, tak v useku nad Tr. Stankovcami a Mn. Lehotou, ako aj v useku ponad Soblahov, cize vsade tam, kde si chlapci od dreva plnia svoje povinnosti... v skratke - zadr.k.ny v ramci normy (ako na jesen)