tak sa skoro uzdrav. My sme vcera kvalitne zmokli, aspon mne osobne bola nenormalna zima. Som sa doma vo vani trocha rozmrazoval, potom som dal paralen pre istotu a este som bol na malej navsteve kde sme liecili jablkovicou tak verim ze sa mi daka choroba z prechladnutia vyhne
zmolko to si mohol ist aj na tej Eske co mas v podpise... kazdopadne ste prisli o velmi zaujimavu akciu budeme to musiet niekedy zopakovat ale uz normalne cez Baske az na Homolku. Ale to by chcelo mat nieco natrenovane a hlavne skor vyrazit, tak o deviatej ale vazne o deviatej. Pssst hanbim sa
Inac kde bol Quasko, boli sme v jeho koncinach a bez neho co to jak to...
som rad, ze Eska vydrzi moju jazdu do skoly, pri tych vsetkych skokoch a hovadinach, co s nou stvaram
ospravedlnujem sa vsetkym ze som zabudol sprdnut yogiho ako som slubil... Yoggi kde si sa v nedelu zasival, ako to ze si nebol s nami ? velakrat sme na teba mysleli najma ked bolo dobre blato... ze vraj rano u teba prsalo, a nerobis si ty z nas nahodou srandu lebo my nic o ziadnom dazdi rano nevieme... a co Lapla ten bol kde ? tato nedela bola pre neho ako vysita...
ROpa: ja a srandu to by som si nedovolil, mozno vasim smerom neprsalo ale u nas smer nemsova poprsalo a nas sice chytil iba kraj ale ked som videl co je v nemsovej tak som lahol a spal dalej az o 10 ma prebral nejaky predierajuci sa slnecny luc cez okno
p.s.: neboj blato to je nic speed blaster uz mesiac nie je na bajku ale schwalbaky a tie drzia
ved tento vikend dajme aj 100km (baske) trat, uz mam taky elan po dnesku. ( v skole sa dari a uz mam skoro pokoj uz iba jedna skuska a mam na to 3 tyzdne ), ziaden stres uz iba relax.
tak vas s Nickou vsetkych zdravime z uprsaneho Angl. btw... nie je sa tu kde pobikovat a este som tu nevidel ani jeden priadny bike... same Tesco-struny skarede
bilec:
cau cestovatel, vidis naco si isiel do anglicka ani poriadny bike a kde pobikovat. nebolo ti lepsie tu s partou bajkerov na nedelnych jazdach tak ak sa ti podari niekde pobikovat tak potom prihraj nejake fotky nech mozme porovnat, pripadne ti zavidiet. len moc netrenuj priatelku, aby nas nezmietla v zjazde a nekricala na nas pridaj, pridaj
tak vas pozdravujem oboch a hodne zdaru v anglicku a nejake aj to bikovanie.
No co pojdete niekam len tak light ? Konecne sa dobre citim a na biku som uz pekne nesedel
No ,sef mi odisiel na dovolenku tak ze by som jeho karbon zobral vyvetrat hehe.
tyzden sa nam prehupol do druhej polovice tak prinasam plan na vikend aby sme sa mali na co tesit
TN, Stankovce, Belice, Cierny vrch, chata pod Inovcom, hreben: Krzelnica, Rafajova kota, Jakubova, Pramen pod Jakubovou, zrub nad Kalnicou - Izba (tu je ohnisko aj studienka mohli by sme nieco opiect) dalej bud dole do Kalnice alebo da sa ist este dalej k zrubu Medvedica a z neho do Hradockej doliny alebo az na Bezovec eventualne Tematin.
Ten zaciatok keby ste chceli predlzit mozeme ist zo Stankoviec okolo polovnickej chaty Rovinka, a vrchom luk s peknym vyhladom na Inovec az na Klenkov vrch a stadial:
a) to smyknut po zvaznici na chatu po Inovcom (najdlhsia varianta)
b) vybehnut resp. baby vytlacit na Jakubovu s tym ze chata pod Inovcom by sa vynechala.
c) zobrat to skratkou na zvaznicu co ide k zrubu Izba (najkratsia varianta ale tiez vynechava chatu pod Inovcom a aj uplne hreben.)
A este dake foto z minulej akcie, kto chce vsetko nech posle SS
no pozeram ze trencania sa tu pekne mnozia =)..veru dal by som zmenu nebajkovat sam ale nejaku hromadnu akciu...len kua tuto sobotu sa mi zeni brat a to neviem ako dopadnem ...ale bud vikend ak sa nieco dohodne urcite ratajte so mnou....
a co takto do sulova-nikto nejdete..."nedelnici".. ..treba vyuzit ked je nieco pekne v okoli! je to lahsie ako dubnicak...a asi rovnako krasne-vyhlady a priroda myslim!..tak hups prihlasit sa-lebo na mieste sa neda(len zaplatit-zevraj) takze uvidime kolko sa nas mtbikerov-z tn stretne po cieli....mame totiz na kazdom maratone stretnutie ludi z fora..spoznavame sa zo vsetkych kutov of sk-a zatial sme tam boli len ja a dutchman z tn,a sorry chvilu aj greedy -tak zatial
ako je vidiet stale sa rozrastame, to je dobre. mozno sa niekedy prida tiez jedna bikerka, sice tu nie je registrovana ( zatial ) ale vraj uz tu surfovala a pozerala nase spachane akcie. som jej povedal ak sa chce pridat nie je problem.
co sa tyka tych nedelnych trati navrhoval by som trat zo Stankoviec okolo Rovinky na Klenkov vrch. Tu by sme baby nasmerovali doprava uz na zvaznicu smer zrub Izba a my by sme sli kusok dolava a potom sikmo hore na Jakubovu. Pri odbocke na pramen pod Jakubovou to mozeme pustit z hrebena dole alebo pokracovat rovno cez Ostry vrsok ale to budeme asi troska tlacit
kua ja idem na firemnu chatovacku kua to budem zase na srot idem tam zajtra a dufam ze sobotu poobede sa mi podari odtial vypadnut to by som mozno do nedele stihol aj vytriezviet a ist s vami, dufam ze sa to podari drzte mi palce
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inac kde bol Quasko, boli sme v jeho koncinach a bez neho co to jak to...
som rad, ze Eska vydrzi moju jazdu do skoly, pri tych vsetkych skokoch a hovadinach, co s nou stvaram
noooo... ale bolo to len o fuuuz
noooo... ale bolo to len o fuuuz
No comment, predčilo aj tie najtemnejšie obavy, dnes ma celý deň bolela hlava, čím to asi bude?
p.s.: neboj blato to je nic speed blaster uz mesiac nie je na bajku ale schwalbaky a tie drzia
ved tento vikend dajme aj 100km (baske) trat, uz mam taky elan po dnesku. ( v skole sa dari a uz mam skoro pokoj uz iba jedna skuska a mam na to 3 tyzdne ), ziaden stres uz iba relax.
houk
cau cestovatel, vidis naco si isiel do anglicka ani poriadny bike a kde pobikovat. nebolo ti lepsie tu s partou bajkerov na nedelnych jazdach
tak vas pozdravujem oboch a hodne zdaru v anglicku a nejake aj to bikovanie.
No ,sef mi odisiel na dovolenku tak ze by som jeho karbon zobral vyvetrat hehe.
TN, Stankovce, Belice, Cierny vrch, chata pod Inovcom, hreben: Krzelnica, Rafajova kota, Jakubova, Pramen pod Jakubovou, zrub nad Kalnicou - Izba (tu je ohnisko aj studienka mohli by sme nieco opiect) dalej bud dole do Kalnice alebo da sa ist este dalej k zrubu Medvedica a z neho do Hradockej doliny alebo az na Bezovec eventualne Tematin.
Ten zaciatok keby ste chceli predlzit mozeme ist zo Stankoviec okolo polovnickej chaty Rovinka, a vrchom luk s peknym vyhladom na Inovec az na Klenkov vrch a stadial:
a) to smyknut po zvaznici na chatu po Inovcom (najdlhsia varianta)
b) vybehnut resp. baby vytlacit na Jakubovu s tym ze chata pod Inovcom by sa vynechala.
c) zobrat to skratkou na zvaznicu co ide k zrubu Izba (najkratsia varianta ale tiez vynechava chatu pod Inovcom a aj uplne hreben.)
A este dake foto z minulej akcie, kto chce vsetko nech posle SS