Kategórie
Bike-tech
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
-10% Marin San Quentin 2 27.5 bicykel, modrá/čierna, poškodený lak
1 349 €
-10%
MOC 1 499 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
TN-Kostolna-Chocholna-Kykula-Mikulcin vrch-Velky lopenik-daka moravska obec-Velka Javorina-Nova Bosaca-Bohuslavice-Stankovce-Krcma pod orechom
@Shiky: sorry za ten odhad aj za tu cestu ale nebola az taka zarastena ked som po nej isiel ja
@Rraso: Rado sorry sa tie konare ale musela to byt nahoda, ja nemam oci aj na chrbate
dana neboj noha prestane boliet a potom to pojde tiez som sa bal padnut na lavu stranu ked som musel 3 mesiace nosit kus zeleza na klucnej kosti
ROpa oci nemas vzadu to viem ale nabuduce idem po starej ceste kua ale take false ma naucis leti konar doprava a zrazu fuk ho dolava
TN-Kostolna-Chocholna-Kykula-Mikulcin vrch-Velky lopenik-daka moravska obec-Velka Javorina-Nova Bosaca-Bohuslavice-Stankovce-Krcma pod orechom
z krcmy pod orechom sa uz pojde vedla bikov alebo pod nimi do TN???
nazdar.a aka dlha je ta trasa+prewysenie??dik
p.s.: ale ak uvazujes, ze by si zobral lenku, tak len na vlastnu zodpovednost
No neviem ale asi ho to baví lebo ja ich otváram ale už som dokonca raz videl ako tam išiel niekto na bajku a pekne za sebou zavrel no a potom som to ja nechal otvorené
p.s.: ale ak uvazujes, ze by si zobral lenku, tak len na vlastnu zodpovednost
praveze uvazuje, ze zobere seba
to Zmolko
nevideli sme sa btw v pondelok... si siel smerom k Maxu?
osobne si myslim ze o 10:00 pod orechom je totalne neskoro a naviac mimo trasy, ked uz tak o 10:00 v Chocholnej pri pekarni alebo lepsie uz o 9:00. Ono to totiz vyslapat na Kykulu je jeden kopec, na Lopenik dalsi, a na zaver slubena VELKA Javorina a tam sa slape pekne od spodu... a uplne nakoniec je este jeden kopec medzi tou dolinou pod Javorinou a tou kde je Nova Bosaca... tazke trasa stredne dlha, IMHO 100km z TN do TN, a prevysenia tiez nebude malo... no a nasim tempom... ale to najdolezitejsie na koniec... vyzera to tak ze ja nepojdem z rodinnych dovodov kua
inak k tomu casu: o 10tej je fakt neskoro.....