ja vtacnik tiez vypustam...-snad nekdy jindy(rad by som )...vzhladom na udrziavanie dobrych vztahov medzi pu-tn ...som sa s foxikom uz dohadoval,dlho ho nevidel,a ako ho poznam dobre si zajazdime v neznamom krasnom terene!-on pojde ht! naky vertec tazky ...sak uvidime
a sobota tiez uz zadana-oslava..
verim ,ze pu bude stat za to,rozmyslali sme aj nad kohutkov-hrebenovku,ale neviem ako to casovo bude vychadzat-foxik sa ozve vecer ked pride na sk..
no kukam to na mape a je tam trasa po modrej s pochova hrebenom nad marikovu potom zajazd do dolnej marikovej a znova hore a po hrebeni az k prihrade a do puchova... vyzera to celkom dobre
fox na tazkom HT?? opat sa raz ramienka vah preklopili blizsie k puchovu )
jj aj ja som to uz pocul a este teraz sa pucim od smiechu ale ze on to myslel tak ze potrebuje kondicku nahnat tak ze na tazsom kalibri bude trenovat aby viac natrenoval ked teraz nemoze tolko ako po minule roky...
P.S. ak to niektori este nepochopili tak u neho je tazky celopruziak nad 12kg... a pevnak nad 10kg... hehe tak sa mate naco tesit
Hej akože toto čo? ... a mne sa furt stikuta a stikuta vravim bodaj toho kto ma furt spomína...
Calm down baby!!!
ad1: žiadne ht nie je(zatial) zatial som stále majitelom takeho krasneho maleho čuda... Zachovajte preto paniku.
ad2: Ja som len tak spomenul niečo a šikmo už z toho spravil totalnu masovku ... nuž dobre, nech je tak.
ad3: žiadne modre znacky žiadne marikové horne dolne, to je na cely den v lete a nie ted. na to zabudnite.
ad4: Včera tu lialo cely den celu noc... teda aspon čo som pocul. Nebol som nevidel som.
ad5: Musel by som vyliať a vyčistit camel, od dubnice.
ad6: V sobotu idem na jednu ekšn...
zajtra kvoli neucasti ROpaka idem len ja s kamosom (Ondrej) standardnu trasu: Stankovce-Inovec-Ostry vrch-Zrub Izba a po modrej do Kalnice. keby sa niekto chcel pridat, tak sa ozvite: 0904 959 001 okolo 11:00 budeme na poslednej zastavke vo Velkych Stankovciach
oki doki-puchovska akcia sa kona -rano 8.00 vlak z TN-PU..trat podla mapky...naspät po vlastnej osi=asfalt
foxik ide na speslovi... -ale bude po narocnej noci jemne hendikapovany-dufajme,takze by to malo byt v pohode..
takze uvidime sa rano na stanici-navrat ca.15.30
zajtra kvoli neucasti ROpaka idem len ja s kamosom (Ondrej) standardnu trasu: Stankovce-Inovec-Ostry vrch-Zrub Izba a po modrej do Kalnice. keby sa niekto chcel pridat, tak sa ozvite: 0904 959 001 okolo 11:00 budeme na poslednej zastavke vo Velkych Stankovciach
dnes som vôbec neplánoval nejaký dlhý výjad..že sa idem len tak pobrázdiť brezinu....no a nakoniec som skončil na inovci , zo sihote som vyrážal cca 12:00...chata pod inovcom 13:30 ...palúch niečo pred 14:00....vsetko po asfaltke z jastrabia...dnes sa mi moc do blata nechcelo, stačilo minulý týždeň .......takže som vás aj tak nemal šancu dobehnuť.
....noa dnes na inovci bolo husto - organizoval sa hviezdicový výstup na inovec, v čase ked som tam bol tak chata plná, rad dlhý ako v BILLE v sobotu, ked funguje len 1 pokladna....cca 50-70 turistov.
Mno ja som už doma ... Ked som povedal chalanom že po vyjazde dame plzeň čapáka tak začali štrajkovať a nakoniec sme ani vobec nevyrazili. Zapadli sme v pube a otočili zopar kôl ...
dnes som vôbec neplánoval nejaký dlhý výjad..že sa idem len tak pobrázdiť brezinu....no a nakoniec som skončil na inovci , zo sihote som vyrážal cca 12:00...chata pod inovcom 13:30 ...palúch niečo pred 14:00....vsetko po asfaltke z jastrabia...dnes sa mi moc do blata nechcelo, stačilo minulý týždeň .......takže som vás aj tak nemal šancu dobehnuť.
....noa dnes na inovci bolo husto - organizoval sa hviezdicový výstup na inovec, v čase ked som tam bol tak chata plná, rad dlhý ako v BILLE v sobotu, ked funguje len 1 pokladna....cca 50-70 turistov.
tak, to sme sa tesne minuli, my sme odchadzali z chaty okolo 13:30 a isli sme na kotu a cez paluch. na chate sme stretli aj ROpakovu Zuzku, vravela, ze na kote bolo okolo 400 ludi od rana, ved sme ich aj dost stretli
ale bolo fajn aj ked som od polovice isiel s pribrzdenou zadnou brzdou ...s..na jedna furt robi problemy ..... ale singlacik na zaver to odcinil a plznicka pomohla zabudmut na to zleee....perfektny vylet ostatny mozte len .......trala la
veru prekrasny nedelny vylet sme mali ...dobre sme sa nasmiali,aj namakali,obcas nake tie drevolezecke vykony podavali,obcas sme museli prekonavat redsejsie povrchy-vdaka vam drevostavby ,..aj naky defektik bol-foxik-vraj sa mu to stava 2x do roka..tak si to naplanoval zrovna takto... konnky mu potom obetoval svoju dusu ,zazili vela vrcholov a spadov-bez padov ...krasne zjazdy na puchovskych singlacoch korunovane pestrofarebnym listim a motorkarmi v pätach.... ...krasna vyrovnana particka bez cakani a sviezo hore aj dole kopcom
...dokonca sme zobrali aj my foxika na vrchol kam doteraz nevyliezol...a stalo to za to!
...timto mu aj dakujem za vybornu teamovu pracu="vymena manzeliek"...krasne som si na tej tvojej pojazdil...uz vidim ako sa budem na jar hupat na svojej novej...
...
krasnych ca.60km s prevysenim ca.2000hm...,a k tomu 2 super nacapovane plzne!..a ja s konnkym este hodinovy pridavok asfaltom do tn...-takze pri zastaveni pred domom som na tachaci nasiel krasne okruhle cislo-100!
PS:krasne fotky trauto alias zihallo!...tam co ukazujem na foxika chyba text:"vstavaj domino nebud sratchka" ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a sobota tiez uz zadana-oslava..
verim ,ze pu bude stat za to,rozmyslali sme aj nad kohutkov-hrebenovku,ale neviem ako to casovo bude vychadzat-foxik sa ozve vecer ked pride na sk..
fox na tazkom HT??
jj aj ja som to uz pocul a este teraz sa pucim od smiechu
P.S. ak to niektori este nepochopili tak u neho je tazky celopruziak nad 12kg... a pevnak nad 10kg... hehe tak sa mate naco tesit
Calm down baby!!!
ad1: žiadne ht nie je(zatial) zatial som stále majitelom takeho krasneho maleho čuda... Zachovajte preto paniku.
ad2: Ja som len tak spomenul niečo a šikmo už z toho spravil totalnu masovku
ad3: žiadne modre znacky žiadne marikové horne dolne, to je na cely den v lete a nie ted. na to zabudnite.
ad4: Včera tu lialo cely den celu noc... teda aspon čo som pocul. Nebol som nevidel som.
ad5: Musel by som vyliať a vyčistit camel, od dubnice.
ad6: V sobotu idem na jednu ekšn...
foxik ide na speslovi...
takze uvidime sa rano na stanici-navrat ca.15.30
dnes som vôbec neplánoval nejaký dlhý výjad..že sa idem len tak pobrázdiť brezinu....no a nakoniec som skončil na inovci
tak, to sme sa tesne minuli, my sme odchadzali z chaty okolo 13:30 a isli sme na kotu a cez paluch. na chate sme stretli aj ROpakovu Zuzku, vravela, ze na kote bolo okolo 400
...dokonca sme zobrali aj my foxika na vrchol kam doteraz nevyliezol...a stalo to za to!
...timto mu aj dakujem za vybornu teamovu pracu="vymena manzeliek"...krasne som si na tej tvojej pojazdil...uz vidim ako sa budem na jar hupat na svojej novej...
...
krasnych ca.60km s prevysenim ca.2000hm...,a k tomu 2 super nacapovane plzne!..a ja s konnkym este hodinovy pridavok asfaltom do tn...-takze pri zastaveni pred domom som na tachaci nasiel krasne okruhle cislo-100!
PS:krasne fotky trauto alias zihallo!...tam co ukazujem na foxika chyba text:"vstavaj domino nebud sratchka"
a na jednej som sa sekol v nazve,spravny je:"vyslap na vrchol Zrnova 854,4"...