Kategórie
Bike-techposledný komentár: 28. 11. 2014 o 17:45
posledný komentár: 18. 11. 2008 o 18:23
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-7% RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
-7%
MOC 1 019 €
sak na tom inovci som bol naposledy niekedy na zacietku leta
nazdar, mna by zaujimalo kade ide ta nova cesta?
ono to nie je nova cesta-len pre mna bola "nova" v zmysle,ze som tadial nikdy nesiel...je to len blba skratka-a uz tadial nepojdem-mozno tak zjazdom...
je to taky singel,ked prejdes okolo kolaji po mostiku a vyjdes na strkovu cestu-ale nejdes dalej do traverzu(kadial chodim bezne-aj ty trauto..)-ale priamo tam kde sa tie cesty stretaju su napravo asi 3 schody a potom taka stojka -to pokracuje az na asfaltku-ca 1km?tipujem ...stale to kopiruje take vymlete koryto od vody ked sa topia snehy...asi
ale to nie je moc na bajk-"bezny" biker sa skor natlaci ako si to uzije bajku..-aspon teraz ked je to zasypane listim,nie je vidiet trail a zastavi ta akykolvek papek ,koren ci kamen...vyslapal som s toho dost znacnu cast-ale vobec som si to neuzil...-osobne budem dalej jazdit po traverze a potom zlta a zelena znacka-narocnejsie aj zabavnejsie ako po asfaltke..
shickmo - uz aj prestan robit taketo neplechy s cudzim kolesom!! dufam ze noha je ok
neboj koleso je ako v bavlnke-ja som sa "len "preklopil dopredu-vdaka vymolu pod listim...a nestastne sa mi noha "oprela o zem" na clenku...a bajk este dotlacil...
co sa tyka fotos ,aj ja navrhujem ich davat do "fotiek z vyjazdov"-nech su pokope,a aj ostatny si ich mozu pozriet...nemali by sme si tu z tejto temy robit sukromne subforum..
ved spravte podtemy typu sukromne foto z vyjazdov okolo TN
ale mne sa paci tu
aj sa niekam chystate sobotu na bajk?
a este .dnes zacinaju HORYZONTY v ode o 19
kto netusi =festival dokument. amater.aj profi. filmov.vsetkych moznych sportov.kkukni stranku horyzonty.sk
kto netusi =festival dokument. amater.aj profi. filmov.vsetkych moznych sportov.kkukni stranku horyzonty.sk
dnes este nejdem-ale zajtra a vikend je u mna festivalovy!!-doporucujem v piatok blok od 15.00-18.00-specialne film "drop in season"..zas kus podivanej..a v kine to stoji za to!
...mozno sa pojdem trosku prevetrat nedelu ak by pocasie dovolilo-kratka afterparty po luci
ak by bolo obstojne poscko bez dazda asi len asfalt alebo zjazd do selca...
kto by si tu dal aj nocny vyjazdik???-ja uz jazdim,ale rad by som nebol sam--tak nenajde sa tu nikto kto ma aku taku vyzbroj-a ma aj chut!..je to krasa-neporovnatelne z dennym jazdenim-viac endorfinu,viac pocitu z rychlosti...skratka super jizda!!!
tak kupte ci vyhrabte zo sufliku
ak bude v pohode pocasie tak zajtra asi tak o 18-19tej by som zas isiel (bol som stredu od pol9 do pol11
to si ma kde cvakol ty paparazzo?
..ale veru zubky cerim ked jazdim po nociach-sak sa spytaj tych blavackych seliem ako sa citia
start ca. o 10.00. zajtra navecer upresnim.