Kategórie
Bike-techposledný komentár: 28. 11. 2014 o 17:45
posledný komentár: 18. 11. 2008 o 18:23
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
-10% Marin San Quentin 2 27.5 bicykel, modrá/čierna, poškodený lak
1 349 €
-10%
MOC 1 499 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-7% RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
-7%
MOC 1 019 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
som velmi rad ,ze sme sa takto stretli a dufam ,ze to nebolo naposledy -fakt kopec srandy,ale aj fajn rozhovory...! akurat ,ze nabuduce by som zvolil teplejsi podnik -aj ked bolo to fajn-sukromna atmosfera nerusena a tak sa mohli veci nekontrolovatelne odvijat
rano som si myslel,ze aj zaludocne potiaze nejake pridu ale napocudovanie je vsetko v poho!!! kvalitna bola ta hruska takze tentokrat to mam bez neziaducich vedlajsich efektov!...par pif a par hrusiek-super bilancia
takze ti co ste este nezavesili tatose na kliniec- buducu nedelu tj. 21.12. ca. o 12.00 ssa ide na "vianocny vyjazd"-pravdepodobne na lucky ...to dohodneme presnejsie. tesim sa!
PS: ak má niekto po včerajšku svalovicu, tak je to z toho bowlingu
Inak super akcia!!!! Enrico miestami tancoval aj bez hudby ale to predsa nevadii
ja si este aspon jedno chcem dat urobit!
Inak super akcia!!!! Enrico miestami tancoval aj bez hudby ale to predsa nevadii
skalni az do zaverecnej-do 2.00 barmanky sceui uz dom....ale aj tak stacilo
a ten predvianocny vyjazd nedelu 21.12 sa bude konat?ja uz aj vidlu dnes montujem tak by som ju zabehol....
tak na 2 h okolo obeda pohodovym tempom, potom niekde ohrev....rozmyslal som stretko pred cyklom1-potom kubrica -lucky-dole na chatu pod ostrym a soblahov-tn-sportka-pivo..biky sa tam daju skovat..
ked mate nejake ine navrhy tak sem s nimi....este uvidime co pocko..dnes ma prestat prsat a ochladi sa cez vikend.okolo 2 st.sak uvidime.
sikmo daj vediet cez tel....potom
teda ak prestane blbnut ram
a ten predvianocny vyjazd nedelu 21.12 sa bude konat?ja uz aj vidlu dnes montujem tak by som ju zabehol....
tak na 2 h okolo obeda pohodovym tempom, potom niekde ohrev....rozmyslal som stretko pred cyklom1-potom kubrica -lucky-dole na chatu pod ostrym a soblahov-tn-sportka-pivo..biky sa tam daju skovat..
ked mate nejake ine navrhy tak sem s nimi....este uvidime co pocko..dnes ma prestat prsat a ochladi sa cez vikend.okolo 2 st.sak uvidime.
sikmo daj vediet cez tel....potom
keby nepadali sekery, tak by som aj ja isiel, mam to toť kusok od domu. taky decembrovy vyjazd by bodol
tak dajte vediet kedy a kde
teraz idem trosku hyrit zase-prisli kamosi z uk...
(ps.:ten grcajuci smajl by fakt bolo vhodne doplnit-mozno aj ten bude v tomto obdobi treba
A v nedelu sa pravdepodobne pripojime k predvianocnemu vyjazdu.
v prihranicnej oblasti padaju vs. podoby sneho-dazda, no myslim, ze bolo
spomenute..."nie je prekazka"
ale ja by som rad uz o 11.00 vypadol-poobede mam povinnosti...a okrem toho dnes bolo do ca.1-2ej pocasie v pohode-aj teplota..potom sa to zopsulo
..vam na desktope dam vediet-este si to ujasnim so zihadlom..
ako to vidite vy?-a kto ide dotoho naisto?...
trasa ako povedal duro.
je to strkovina,pekne jazditelna,ale kuskom blata sa zial nevyhneme-nebudem nikomu malovat slnecny suchy trail!
tesim sa!