jj, preto pisem prevysenie.... PaloTT... sme sa ***** pri razcestniku so zelenou a zltou... viem, okolo plavarne je to easy, avsak uz sa nam nechcelo vracat, ale skoro sme sa "povracali" z toho uphilu... mna to bavilo, kamos mal chut drbnut bike do pecka a pustit zilou .... tlacka na Jelenec absolutny TOP
zdravim, ma niekto zmapovane, ako vyzera cesta od nedasovej lhoty popod kopec pozar, az do obce poteč? podla mapy to vyzera na pomerne kvalitnu cestu, mozno aj asfaltku...vdaka za info
Je to znacena cyklotrasa.Od odbocenia z hlavnej cesty nad Nedasovou Lhotou po krizovanie so zelenou znackou som to presiel,vacsinou kvalitny,miestami rozbity asfalt.
Medzi Potečom a križovaním červenej a fialovej pod kopcom Požár je asfaltka rozbitá na cesťáku nezjazdná ale na horskom v pohode ... zo strany od Červeného Kameňa po odbočení v tej prudkej zákrute je začiatok cesty horšej kvality ale po 500 m je urobená úplne nová asfaltka až. po vrchol stúpania.
Po Požár je to novučičká, ale prudká asfaltka. Ak však budeš chciež pokračovať žiletkou na Poteč, tak to oľutuješ - tam už je pôvodná lesná asfaltka vo veľmi zlom stave. Vlastná skúsenosť.
Dnes prieskum Knazieho vrchu a okolitych pahorkov. Nezostalo na mne asi neposkriabane nic .. den zacal blbo, mastnym kotucom, presnym bludenim s GPS a najdenim tych najnemoznejsich zakuti tejto inak krasnej lokality. No ale bolo to nutne, pretoze singlace nesmu zostat ukryte
Skratim to .. vdaka Matho2 za spolocnost, volba navratu sa ukazal spravna, modra z Panskej Javoriny smer Kalnica je krasna a velmi rychla. Potom som to ale stocil na Tematin, kedze Ihlovec sa neda neist. Tentokrat som zvolil Boroviste na krizovatke a paci sa mi asi 10x viac. Fotky a trasa asi neskor ..
A k tomu som sa v zjazde po velmi dlhom case este aj vyvalil
to bolo len kusok za vrcholom trochu mracien čo sa rozpadli...potom bolo pekelne horúco... na chate ale fajn prefukovalo.. dolu sme to šli do vlčích jám a po železničke do turnej
Aj ja dakujem za spolocnost, malokedy tu stretnem dakoho z fora
Pridavam zaznam z vyletu, kedze som zapol gps neskoro, tak som musel zaciatok rucne cca naklikat, ale v zasade je to fuk, lebo na ten prvy hreben sa asi da pohodlne dostat, je tam vyslapana cesticka, dalej treba trochu potlacit, miestami je stara pol-zvaznica zarastena, ale jasne viditelna, potom to pride na zvaznicu a ta po case skonci. Dalej je to drina a Knazi vrch je prd a nie vyhliadka (ale vyhliadka je este predtym, az budu fotky, pridam). Ostatne je zvaznicovanie az skoro po Javorinu. Plus singlac Borovicnik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skratim to .. vdaka Matho2 za spolocnost, volba navratu sa ukazal spravna, modra z Panskej Javoriny smer Kalnica je krasna a velmi rychla. Potom som to ale stocil na Tematin, kedze Ihlovec sa neda neist. Tentokrat som zvolil Boroviste na krizovatke a paci sa mi asi 10x viac. Fotky a trasa asi neskor ..
A k tomu som sa v zjazde po velmi dlhom case este aj vyvalil
Pridavam zaznam z vyletu, kedze som zapol gps neskoro, tak som musel zaciatok rucne cca naklikat, ale v zasade je to fuk, lebo na ten prvy hreben sa asi da pohodlne dostat, je tam vyslapana cesticka, dalej treba trochu potlacit, miestami je stara pol-zvaznica zarastena, ale jasne viditelna, potom to pride na zvaznicu a ta po case skonci. Dalej je to drina a Knazi vrch je prd a nie vyhliadka