Kategórie
Bike-tech
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
na tomto vyjazde sa urcite zucastním.....dufam ze sa pojde
Planovana trasa:
Z TN - po zelenej na Machnac , po cervenej/zelenej na Lopenik, zjazd po zelenej do Kvetnej, odtial po lesnych cestach uphill mimo znacky na Javorinu a potom smer NMnV | Myjava
predpoklad - takmer vsetko v sedle, vascina lesne cesty
bol som to minuly tyzden... keby nebolo blato mozno by sa dalo vyslapat v sedle aj viac ale pripravte sa ze aspon nejake useky budete tlacit urcite... neviem ako vyzera ta cervena znacka z drietomej hore ... ale ked to tam poznate urcite najdete naku alternativu...
bol som to minuly tyzden... keby nebolo blato mozno by sa dalo vyslapat v sedle aj viac ale pripravte sa ze aspon nejake useky budete tlacit urcite... neviem ako vyzera ta cervena znacka z drietomej hore ... ale ked to tam poznate urcite najdete naku alternativu...
Ta cervena je totalny strmak.
Pre zelenu mam pripravenu alternativu podla leteckych a NLC map, ale ludia s TN to asi budu lepsie poznat.
p.s.: kolko ma asi tak ten okruh podla mna uz je to moc, ja co som bol cez kykulu- lopenik pod javorinu ( este chybalo celkom dost ) skratili sme to cez kvetnu ( vobec nie niekde myjava a pod ) a bolo to cca 100-105km, podotykam ze som s trencina.
ale uvidi sa co sa vlastne naplanuje vela zavisi od pocasia. nakoniec sa pojde light trasa
ten výjazd, ktorý som plánoval na piatok 25.júla 2008 presúvam z vážnych dôvodov na budúci týžden - predpoklad 28-31.7. 2008( pondelok -štvrtok), neskôr upresním termín.
Aj tak počasie nám nepraje ...a buduci týždeň to vyzera nádejne.
ja som slubil frajerke ze hentu stranu pojdem s nou takze nemozem ist teraz bez nej ked ona ide cez vikend na nejaku trojtisicofku. V sobotu makam a na nedelu si dam len nieco light lebo sa nemozem po niekolkych tyzdnoch neustalej namahy + nedelnajsia kohutka dat dako dohromady. Takze asi pojdem na inovec len tak vylet spojeny s hladanim dakcyh singletrackov
inac po tej Kohutke som rozhodnuty ist do fulla. Tam to bolo jasne vidiet o com to je. Viem ze tazko bude chapat niekto kto tam nebol ale ved aj Eno vam vie porozpravat... tak co Yoggi na nedelu idmee spolu ? ty si bol s nami uz tu modru z Panskej dole ?