Lokalizácia
Formulár sa odosiela
...trochu mimo debaty...ale chcem sa opýtať, či je normálne zjazdná zelená turistická značka zo Selca smerom na Inovec...čo tu sledujem, tak skôr sa tam chodí z Mníchovej Lehoty alebo Jastrabia, ale skôr by mi do plánu pasla táto cesta....pokiaľ to ale mám tlačiť a nie viezť sa, tak sa asi budem musieť prispôsobiť...dík za odpoveď
Zobraziť komentár 27.06.2010 - 21:01:31
00
Ivo, co mas mapu bez vrstevnic :)
Z Inovca po zelenej je to pekny downhill (najma ta prva polovica useku po "velku" zvaznicu.)
Ak hore, tak takto:
http://gps.awardspace.info/index.html?trasa=13
http://gps.awardspace.info/index.html?trasa=60
Zobraziť komentár 27.06.2010 - 21:26:41
00
a tak nejaké vrstevnice tam sú :)...nepoznám to tam, nie som domorodec tamojší :), tak sa radšej optám niekoho, čo to pozná... po tých neznačených si asi netrúfnem...leda že by fakt boli také jednoznačné, že stačí popis dvoma vetami :)
Zobraziť komentár 27.06.2010 - 22:31:30
00
...trochu mimo debaty...ale chcem sa opýtať, či je normálne zjazdná zelená turistická značka zo Selca smerom na Inovec...čo tu sledujem, tak skôr sa tam chodí z Mníchovej Lehoty alebo Jastrabia, ale skôr by mi do plánu pasla táto cesta....pokiaľ to ale mám tlačiť a nie viezť sa, tak sa asi budem musieť prispôsobiť...dík za odpoveď

zo selca sa da ist ,ale nie po zelenej... ale zvaznivcou az ku chate sa da krasne slapat ;)

Prílohy:

zo-selca-na-inovec.jpg
zo-selca-na-inovec.jpg 464.44 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 28.06.2010 - 07:30:08
00
MRK som sa Ťa tak zľakol že sa mi na chvíľu srdce zastavilo ! :swear:

Z čoho, z koho, zo mňa a to už prečo??? :o Dúfam, že len žartuješ.
Zobraziť komentár 28.06.2010 - 08:53:51
00
To Ty si prefčal včera okolo mňa na Baske nije ?
Zobraziť komentár 28.06.2010 - 08:56:07
00
Jáááj, som tušil, to ja nie, to bol môj brácho :lol: Tiež spomínal, že niekoho do kopca obiehal. Išiel až na Homôlku, ja som šiel na ňu na cestnom ale nakoniec to skončilo v "pády na biku" téme :D
Zobraziť komentár 28.06.2010 - 09:35:55
00
Tak brácho ma objehal z nenazdajky a pri pozdrave nazdar som sa tak zľakol až sa mi srdce zastavilo :devil:
Zobraziť komentár 28.06.2010 - 09:39:42
00
Tak si potom nešlapal s čistým svedomím :lol: Asi si chcel zosadnúť a tlačiť :rofl:
Zobraziť komentár 28.06.2010 - 10:41:29
00
Po tom šoku som zosadol a predýchal to ! :lol: Tlačil som až dnes ráno :rofl:
Zobraziť komentár 28.06.2010 - 10:51:18
00
ide niektto niekam na vyjazd?
rad sa pridam po 10h...
Zobraziť komentár 05.07.2010 - 08:59:19
00
palo TT, zihadlo - ďakujem za tipy...na Inovec som sa dostal a prešiel po hrebeni po Bezovec, Tematín do Lúky. Ešte by som rád dal druhú stranu Váhu s Veľkou Javorinou (tuším Biele Karpaty)...podľa GPS nejazdím, skôr podľa mapy. V najhoršom pôjdem po turistických značkách, ale pokiaľ by som sa dočkal nejakého fajn tipu na pojazdenie, bol by som rád... nejaké trasy na fóre som našiel, ale dať to do nejakého celku cca 50-60 km v teréne+presun po asfalte by bol tak akurát. Vopred ďakujem... výlet je plánovaný na štvrtok, tak ak by sa niekto pridal, tak nebudem proti..
Zobraziť komentár 05.07.2010 - 22:02:01
00
PaloTT ...ešte doplním..trochu som to skonkretizoval, pozeral som tvoje trasy,hlavne č.8 a č.56...a nejak mi z toho vyšlo niečo takéto, keď sa to spojilo. Z Chocholnej-Kykula-Mikulčin vrch-Veľ.Lopeník...potom to spojiť po zelenej značke na Veľ.Javorinu a pokračovať po žltej - Stará Turá-Hrušové-Višňové-NM.
Je to v tejto podobe zjazdné? Nejaké tlačenie občasné nevadí,,,hlavne, či to má význam ísť takouto trasou....o tej zelenej značke medzi Lopeníkom a Javorinou som nenašiel nič.
Dík za rady.
Zobraziť komentár 06.07.2010 - 15:24:34
00
Vrstevnice Ivo, vrstevnice :) Ta zelena z Kvetnej na Javorinu je brutalne tlacenie, naopak super zjazdik.

Ja by som si vybral z tychto dvoch hlavnych moznosti:
A.
Trasa 8. NMnV - Javorina (!!ked trafis daj aj ten singlacik do Visnoveho mimo znacky)
Trasa 25. (cervena znacka na Bradlo cez Myjavu, moznost predcasne ukoncit na stanici v Myjave)
Z Bradla po zelenej do Starej Turej na vlak alebo pekne po malo frekventovanych cestach kopanicami (Kosariska - Podkylava - Krajne - Visnove -NMnV)

B.
Trasa 8. NMnV - Javorina (!!ked trafis daj aj ten singlacik do Visnoveho mimo znacky)
potom po cervenej znacke cez CR na Mikulcin Vrch a tam sa napojit na trasu 56. (Dalej mozes ist po 56 na oba smery.)
Celu tuto trasu mozes ist kludne aj v opacnom smere (ale vyvaruj sa alternative - po modrej z Grunu vyjazd na Lopenik).
Zobraziť komentár 06.07.2010 - 19:18:32
00
ahojte, znie to cudne ale ja si potrebujem najst bandu bikerov s ktorymi budem bicyklovat. teraz sa zasmejte ale ja to myslim vazne :)

mam cestny bike meridu a strasne ma bavilo jazdit, skusal som aj treningy s cyklistami ale bez sanci, vracal som sa domov vzdy sam co mi usli tak s nimi to neslo a nebol ani cas sa tomu venovat, viac menej som jazdil sam lebo nebolo s kym, teraz uz dva, tri roky vobec nejazdim a je to poznat na kondicke. teraz pondelok ma kamarat zobral do hôr si troska zajazdit na MTB, aj mi pozical horsky bike a ja som sa vam po druhy krat zamiloval do cyklistiky :)

chcem zacat opet jazdit ale nato potrebujem partiu ludi ktori miluju bicyklovanie, zial ja taku nemam ale chcel by som mat. mam 23 rokov som z Dubnice nad Vahom a ako vidim, dost ludi je tuto z okolia, takze kto ma zobere do partie a budeme aspon tie vikedny jadzit?? cim viac ludi sa ozve tym skor si pojdem kupit novy bike, takze vas idem pekne vydierat piste mi :)

piste sem alebo aj na pokec na nick divo.ld to koniec mojho inzeratu :)
Zobraziť komentár 10.07.2010 - 01:34:27
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up