z vrcholu je najkrajsia zalezitost ist po cervenej znacke po hrebeni smerom na Kalnicu, dalo by sa hovorit o singli aj ked niektore casti boli v urcitej dobe uzsie lesne cesty ale v sucasnosti sa da povedat ze velka cast hrebena je singel tak si myslim ze sklamany nebudes pretoze je tam vela peknych miest. Okrem toho sa da ist zo samotneho vrcholu Inovca po cervenej aj opacnym smerom okolo Inoveckej chaty na Radar (Mnichova Lehota cast Jarky) vrchna cast je cisty singel, potom je to uzsia lesna cesta ale tiez celkom fajn. Este je mozne kusok pod vrcholom odbocit v tom paradnom useku z cervenej na zelenu a ist po nej do Selca resp az do Beckova, to je tiaz miestami singel ale dost o nicom trasa posla mna.
Este k tomu hrebenu ktory je najkrajsi, mozes z neho odbocit za kopcom Jakubova a ist ponad Selec az do Trencianskych Stankoviec co je tiez zaujimava alternativa stale peknym terenom. Dalej mozes ist po hrebeni dalej az nad Kalnicu a po modrej ist do Kalnice, alebo este dalej az na Bezovec a stadial cez Ihelnik dalsi okruh. MOznosti su siroke, odporucam ale najlepsie ist s niekym kto to dobre pozna a navrhne ti trasu podla tvojich casovych a kondicnych moznosti... Teda napr ja ))
ja sa chystam v sobotu prv krat na Inovec a kedze vyrazam a koncim v Tr. Turnej, tak pre mna najidelanejsia kombinacia bude ist hore od radaru po cervenej, alebo zelenej. ktora je lepsia na zjazd? a tou druhou pojdem hore.
na zjazd urcite cervena... na výslap hora ist po zeleznicke co ide okolo inovca na mnichovu lehotu a napojit sa na asfaltku a dalej stupat po žltej potom asfaltkou na chatu a vrchol a cervenou doluuuuuna mnichovku a zeleznickou do turnej...
Dnes sme boli na chate zwei kussen (fazuľová polievka a 2x radler). Od Stankoviec výšľap po zvážnici(rozbitý a bahnitý terén ale dalo sa - pohodička)a späť po ceste (po žltej) 2x sme zmokli a valili sme rýchlo cez Mníchovú na námestie do TN - sledovať záver cyklo pretekov okolo Slovenska.
bol som 2 vikendy dozadu jeden den cez Dolnu Sucu do Ciech a naspat, den na to Z Dubnice na Baske a spat a dost morda ...zajtra to obschne, sobota bude okey
urcite ano, trocha mokrejsie to bude sem tam na zvazniciach ale hreben bude dobry. Sa ti zda ale, prsi sice kazdy den ale len po troske to v lese nebude moc poznat. Ja by som sa urcite pridal ale bohuzial cez vikend nemozem, ale v pondelok poobede idem do toho (teda ak zrovna nebude prsat). Na Inovci nie je nikde blato takeho typu co sa lepi ze sa ti kolesa netocia, takze sa to celkom da aj za mokra.
kedy sa dohodneme na poriadny vyjazd ved musim potrenovat. mam prihlasku na horal 130 km a zatial mam tento rok na MTB najazdene 64+50+41 spolu 155 km naplanujte nieco a ja sa rad pridam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
z vrcholu je najkrajsia zalezitost ist po cervenej znacke po hrebeni smerom na Kalnicu, dalo by sa hovorit o singli aj ked niektore casti boli v urcitej dobe uzsie lesne cesty ale v sucasnosti sa da povedat ze velka cast hrebena je singel tak si myslim ze sklamany nebudes pretoze je tam vela peknych miest. Okrem toho sa da ist zo samotneho vrcholu Inovca po cervenej aj opacnym smerom okolo Inoveckej chaty na Radar (Mnichova Lehota cast Jarky) vrchna cast je cisty singel, potom je to uzsia lesna cesta ale tiez celkom fajn. Este je mozne kusok pod vrcholom odbocit v tom paradnom useku z cervenej na zelenu a ist po nej do Selca resp az do Beckova, to je tiaz miestami singel ale dost o nicom trasa posla mna.
Este k tomu hrebenu ktory je najkrajsi, mozes z neho odbocit za kopcom Jakubova a ist ponad Selec az do Trencianskych Stankoviec co je tiez zaujimava alternativa stale peknym terenom. Dalej mozes ist po hrebeni dalej az nad Kalnicu a po modrej ist do Kalnice, alebo este dalej az na Bezovec a stadial cez Ihelnik dalsi okruh. MOznosti su siroke, odporucam ale najlepsie ist s niekym kto to dobre pozna a navrhne ti trasu podla tvojich casovych a kondicnych moznosti... Teda napr ja
vies mi nacmarat cestu hore na tejto mapke? prosiiiiiim
dakujem.
neskusime na sobotu zorganizovat nejaky vyjazd v okoli PN NMnV TN? Respektive rad by som sa pridal, povedzme pol dna 50 km
samozrejme že nie šak biky v hore nosime