touto cestou hladam bikerov z Košic, ktori by mali záujem na spoločné tréningy. Zatial mam pocit že v Ke je cyklistika mrtva, presvedčí ma niekto o opaku?
taku otazku si mozu klast aj frantici v suvislosti s hokejom
Presne tak
IMHO maly stat (malo ludi) = malo talentov a zaroven maly trh = malo penazi
+ k tomu mentalita sediet v krcme a nadavat
Btw. financne menej narocne kolektivne sporty budu vzdy popularnejsie a masovejsie:
Chlapcom hodis loptu za 100Sk a mozu hrat, jasne ze potom maju futbalove vzory a cyklistika je im ukradnuta.
btw. Cyklistika ako sutazna disciplina je ukradnuta aj mne, jazdim pre potesenie.
zle si ma pochopil, ja sa nechcem dostat na tour a ani nemam na to ale chcem vediet preco nemoze aj slovensko patrit medzi cyklisticke velmoci?
trochu si odbocil (zamerne?) od temy. V uvodnom prispevku si napisal, citujem: "Zatial mam pocit že v Ke je cyklistika mrtva, presvedčí ma niekto o opaku?"
Takze to pre teba zhrniem (mozno budem hovorit za viacerych kosicanov):
Cyklistika v KE je ziva az moc. Zalezi vsak z akej strany sa nato pozeras.
My sa nato pozerame zo strany zabavy a vyplnenia osobneho casu.
Ty zjavne ponimas cyklitiku z financneho hladiska - tzn. kde sa nezarabaju peniaze a niesu sponzory, neni ani "zivot"
Dakujem za Vase nazory, rad by som reagoval a dal Vam otazku PRECO SLOVENSKO NEPATRI ALEBO NEMOZE PATRIT MEDZI KRAJINY KTORE MAJU PROFESIONALNE PRVODIVIZNE TYMI AKYMI SU NAPR. LIQUIGAS, ALEBO COFIDIS, KTORE MAJU ROCNY ROZPOCET OKOLO 7 MILIONOV EUR?????? ALEBO AJ VIAC. PRECO NA SLOVENSKU EXISTUJE LEN HOKEJ A FUTBAL A LEN TAM SA SYPU PRACHY? AKOKEBY INE SPORTY ANI NEEXISTOVALI? MAM FAKT POCIT ZE SPONZORI KTORYMI SU LUDIA CYKLISTIKE NEROZUMEJU, DOCKA SA STARA DAMA NIEKEDY VO SVOJEJ HISTORII AJ CELKOVEHO VITAZA SLOVÁKA???
Mozno trosku aj preto, lebo vrcholovy sport je neprirodzeny pre ludsky organizmus, na bicykli chodim za kludom do prirody.....
Ak hladas riesenie, je velmi jednoduche.
Ked Ti chybaju peniaze, pozicaj si od banky, ale ako tu uz niekto spomenul, musis ponuknut protihodnotu, alebo si nasetri, potom zasponzoruj Tvojho potomka a sen sa Ti splni.......
zle si ma pochopil, ja sa nechcem dostat na tour a ani nemam na to ale chcem vediet preco nemoze aj slovensko patrit medzi cyklisticke velmoci?
Pretože každý sa len vypytuje a nič neurobí!!!
Junáčik, čo si ty urobil pre slovenskú, alebo aspoň košickú cyklistiku???
Nič? Tak potom sa tak "mocno glupo" nevypytuj...
Chcel by si, ale nevieš ako? Tak potom si túto tému zle začal. Keď naozaj nevieš ako a chceš, tak si nájdi v Košiciach pána Štefana Bružeňáka a povedz mu, že mu chceš pomôcť pri organizácii pretekov Košice-Tatry-Košice. Samozrejme, ak zoženie dosť sponzorov a budú sa konať. Lebo on tých sponzorov hľadá a občas aj nájde.
Nemusí to byť nič veľké, stačí keď to bude zadarmo. Napríklad môžeš stáť na niektorej križovatke a mávať zástavkou. V sobotu to bude tak hodinku a v nedeľu možno o trochu dlhšie. A ak zoženieš ešte piatich kamarátov, ktorí to tiež urobia zadarmenko, tak obsadíte a uregulujete možno aj tri križovatky a budete mať dobrý pocit, že ste niečo urobili pre cyklistiku.
A tak isto môžeš pomôcť organizátorom 1KBM...
PRECO SLOVENSKO NEPATRI ALEBO NEMOZE PATRIT MEDZI KRAJINY KTORE MAJU PROFESIONALNE PRVODIVIZNE TYMI AKYMI SU NAPR. LIQUIGAS, ALEBO COFIDIS, KTORE MAJU ROCNY ROZPOCET OKOLO 7 MILIONOV EUR??????
a k tomu K_T_K a BRUZENAKOVI LEN TOLKO ZE ZA TIE TRAPNE KOMUNISTICKE CENY za prve miesto 5000 sk, sa cudujem ze sa najdu vobec nejaki pretekari, ktorim to stoji za to. Predstavte si ze by ste hokejistovi dali 5000 sk hoc le za jeden vyhraty zapas. Ani by ho neodohral.A preco by som nemohol cyklistiku porovnat s hokejom. Na zapade cyklistika je platena tak ako hekej u nas, mozno aj lepsie. Podobne je to aj s OKOLO SLOVENSKA organizacny vybor dostane kopec prachov od sponzorov a pretekarom vyplatia len to minimum co musia podla pravidiel UCI. ostatne love si rozdelia. Typicki Slovaci. Aj v cyklistike sa da tunelovat. Proste tu nikto nic s cyklistikou nespravi. Slovaci miluju tunelovanie kde sa len da!!!!
až teraz som zablúdil do tejto témy, o čom to tu rozprávaš človeče thread ako z filmu Good bye Lenin - zobudenie sa po x rokoch z kómy myslím, že každému normálne zmýšľajúcemu človeku je jasné, že cyklistika nie je, nebola a ani nebude zlatá baňa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presne tak
IMHO maly stat (malo ludi) = malo talentov a zaroven maly trh = malo penazi
+ k tomu mentalita sediet v krcme a nadavat
Btw. financne menej narocne kolektivne sporty budu vzdy popularnejsie a masovejsie:
Chlapcom hodis loptu za 100Sk a mozu hrat, jasne ze potom maju futbalove vzory a cyklistika je im ukradnuta.
btw. Cyklistika ako sutazna disciplina je ukradnuta aj mne, jazdim pre potesenie.
trochu si odbocil (zamerne?) od temy. V uvodnom prispevku si napisal, citujem: "Zatial mam pocit že v Ke je cyklistika mrtva, presvedčí ma niekto o opaku?"
Takze to pre teba zhrniem (mozno budem hovorit za viacerych kosicanov):
Cyklistika v KE je ziva az moc. Zalezi vsak z akej strany sa nato pozeras.
My sa nato pozerame zo strany zabavy a vyplnenia osobneho casu.
Ty zjavne ponimas cyklitiku z financneho hladiska - tzn. kde sa nezarabaju peniaze a niesu sponzory, neni ani "zivot"
rad sa pridam, ale o mne uz vies
Mozno trosku aj preto, lebo vrcholovy sport je neprirodzeny pre ludsky organizmus, na bicykli chodim za kludom do prirody.....
Ak hladas riesenie, je velmi jednoduche.
Ked Ti chybaju peniaze, pozicaj si od banky, ale ako tu uz niekto spomenul, musis ponuknut protihodnotu, alebo si nasetri, potom zasponzoruj Tvojho potomka a sen sa Ti splni.......
Pretože každý sa len vypytuje a nič neurobí!!!
Junáčik, čo si ty urobil pre slovenskú, alebo aspoň košickú cyklistiku???
Nič? Tak potom sa tak "mocno glupo" nevypytuj...
Chcel by si, ale nevieš ako? Tak potom si túto tému zle začal. Keď naozaj nevieš ako a chceš, tak si nájdi v Košiciach pána Štefana Bružeňáka a povedz mu, že mu chceš pomôcť pri organizácii pretekov Košice-Tatry-Košice. Samozrejme, ak zoženie dosť sponzorov a budú sa konať. Lebo on tých sponzorov hľadá a občas aj nájde.
Nemusí to byť nič veľké, stačí keď to bude zadarmo. Napríklad môžeš stáť na niektorej križovatke a mávať zástavkou. V sobotu to bude tak hodinku a v nedeľu možno o trochu dlhšie. A ak zoženieš ešte piatich kamarátov, ktorí to tiež urobia zadarmenko, tak obsadíte a uregulujete možno aj tri križovatky a budete mať dobrý pocit, že ste niečo urobili pre cyklistiku.
A tak isto môžeš pomôcť organizátorom 1KBM...
KDEPAK UDĚLALI SOUDRUZI ZE SLOVENSKA CHYBU ?
Nabuduce teda radsej nevyskakuj
radsej bajkuj, ak ta to bavi...
Tomi: myslis, ze ked nepohnes prstom tak niekto za tebou pride...a bude tuzit po tom, aby ta sponzoroval ?
hadam tam nechces ist za vlastne?
pockajme na nejaku nadnarodnu spolocnost, nech nam zaplati cestu