Ahojte, zhanam partaka na vyjazd do Finale Ligure, vyrazam zo Ziliny so svojim combikom, a kedze je to 1300km, idealne by bolo s niekym sharnut naklady na cestu. Vo finale bude rezervovany guide a som dohodnuty na jazdenie s kamaratom zo Svajciarska. Takze by sme boli traja+guide. Plan je nasledovny: 28.03.2023 vyjazd zo Slovenska, 29. 30. 31.03. Jazdime, 01.04. Vraciame spat na Slovensko (pripadne mozeme predlzit a niekde este pojazdit). Kto by sa mal chut ist ohriat a poriadne zajazdit piste spravu. Auto mi zere prijemnych 5.5L /100km takze to bude aj financne v pohode, co sa tyka cesty.
Jo su to 3 dni jazdenia, kazdopadne to mozno natiahnem na 4. Tento rok som tak otocil Paganellu na 4dni jazdenia a nelutujem. A su tam sviatky cize clovek ani neminie dovolenku. Tzv. Rychla akcia
Bol som FL uz niekolkokrat a neviem ci sme teda boli v tom istom FL, pretoze tvrdenie ze 3 dni a bez shuttlu stacia mi veru k tejto lokalite absolutne nepasuje
Bol som tam viackrat, aj vacsia partia cca 10 ludi, aj o nieco mensia aj stvorka relativne vyrovnanych jazdcov. S vacsimi partiami zvacsa 7-8 dni, z toho vacsina za svoje parametre ako pise bobris ale dva dni do toho "restday" ked sa zobral shuttle so sprievodcom. O nieco mensia partia jazdila len za svoje 5 dni alebo 6 dni shuttlovania so sprievodcom. 4 jazdci tiez raz bud za svoje alebo inokedy vlastnym shuttlom a to 3-4 dni.
Vsetky sposoby maju nieco do seba ale kazdy je trochu iny. Najepickejsie to bolo asi s vecsou skupinou s vyslapmi za svoje popretkavanymi dvomi dnami shuttlu. Clovek si slapne aj mimo tych znamich lokalit a zajazdi si i "sukromne" traily viac vo vnutrozemi. Pokial nie je v skupine najpomalsi tak je to morda ale stale este pohodicka. Uplne najnarocnejsie a najsportovejsie to bolo s vlastnym shuttlom, celkom vyrovnanymi drticmi a myslim tromi dnami jazdenia. Proste bomby trailom, dole rychlo nalozit a bud znovu to iste alebo presun inde.
Cely vylet jazdit zaplatenym shuttlom ma nebavil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vsetky sposoby maju nieco do seba ale kazdy je trochu iny. Najepickejsie to bolo asi s vecsou skupinou s vyslapmi za svoje popretkavanymi dvomi dnami shuttlu. Clovek si slapne aj mimo tych znamich lokalit a zajazdi si i "sukromne" traily viac vo vnutrozemi. Pokial nie je v skupine najpomalsi tak je to morda ale stale este pohodicka. Uplne najnarocnejsie a najsportovejsie to bolo s vlastnym shuttlom, celkom vyrovnanymi drticmi a myslim tromi dnami jazdenia. Proste bomby trailom, dole rychlo nalozit a bud znovu to iste alebo presun inde.
Cely vylet jazdit zaplatenym shuttlom ma nebavil.