Jazda do Uhroveckeho podhradia, takymto terminom volam vyjazdok ktory sa uskutocni 5.Aprila (stvrtok), kto by chel ist nech sa rychlo hlsi podrobnosti na 0918 611 574, lutovat nebudete, mozu ist vsetci bez vekoveho pohlavneho alebo rasoveho rozdielu, vsetci pojdu ako rovny a kazdy bude cakat na slabsieho...
keby si poslal mapu mozno by som isiel ale to sa musim dohodnut s kornom a este aj povy/izvedat ako je to s prepravou biku vo vlaku kedze predpokladam ze to bude niekde prividza partizanske - okolie napis info a uvidime
Tak tu trasu nikdy viac! som si kedysi povedal. Priroda a ta trasa nou je pekna, ale to je tak ked sa vyberies s niekym (robi horolezectvo) kto takmer nepouziva malu pilu na klukach. V nohach skoro 70km dost z toho pohrebeni a ku konci uz aj krce boli.V ten den mi znechutil cyklistiku.
Nazdar, stvrtok mi to perfektne vyhovuje.Ak mozes, prosim Ťa, posli mi scan mapu /co mas v plane/. Ide o to, kde sa stretneme, som totiz z Trnavy. V nedelu 01.04 som jazdil tot s Matheosom a dalsim Tribec-hreben. Vdaka
mapu nemam hotovu a este neviem ci to stihnem do zajtra :-/ ale urcite nebudes merat cestu nadarmo, vyrazime z Partizanskeho, kedze vacsina bikerov pozna viac Partizanske ako Uhrovec
Popripade moje ICQ: 294 860 057
tak som cital a kecal aj s pointerom volakedy by sme na ten hrad mohli behnut ale to vsetko zalezi od pocasia a hlavne az po ftacniku
ozivil som to lebo aj respo mi nieco naznacoval ze crazy frog tam chce ist
tak do buducna niekedy to mozeme dat viac k tomu nemozem napisat
tak tak, mohli by sme sa chalani postretat a vyliezt to - zatial ja, crazy, mliecko, pointer + kludne sa pridajte dalsi a mozte zobrat aj pekne kamaratky na bicykloch, myslim ze tu trocha nizsiu priemerku by sme hadam preglgli - a jako viem tak crejzy urcite nebude proti
takze sup-sup, nech z toho mame volajaku tu masovku
Nevidim v tom ziaden problem, je to pekna trasa, vo vsetkych bodoch suhlasim s Respom
Ja zoberem este niekoho, bohuzial nenavsetvuju toto forum, ale bikuju rovnako.
ty si cestar ? lebo ked ti vadi vietor tie body velke pole a tak to je vsetko po ceste a tie plaste vyzeraju dost tenke tak to vo mne vzbudzuje pocit ze si neni mtb ? tak hlavne co jazdis kolko rokov a v akom mnozstve
No intevzivnejsie jazdim 3roky a priblizne tak 1500-2000km rocne.
Kedze mam crossovy tak jazdim vacsinou po cestach, ale uz ma to prestava bavit, tak som sa dal na horske trate, len teraz davam biku dost zabrat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Popripade moje ICQ: 294 860 057
ozivil som to lebo aj respo mi nieco naznacoval ze crazy frog tam chce ist
tak do buducna niekedy to mozeme dat viac k tomu nemozem napisat
takze sup-sup, nech z toho mame volajaku tu masovku
Ja zoberem este niekoho, bohuzial nenavsetvuju toto forum, ale bikuju rovnako.
podla chuti
atd. ak mas volaco nabikovane tak sa pridaj
btw: este k tej rychlosti, hlavne zalezi na najlepsom priatelovi cyklistov, tj. vietor
Kedze mam crossovy tak jazdim vacsinou po cestach, ale uz ma to prestava bavit, tak som sa dal na horske trate, len teraz davam biku dost zabrat...
btw: plaste mam 35
Ty si asi este nesiel somnou ze?
A ja som rozmyslal ze obujem na tu jazdu svoje 2,35 Highrollery