no vidíš a už sme 2, možno 3 Tak ja som mal predstavu pozrieť si dáke 2-3 etapy pri hraniciach so švajčiarskom, pobehat okolie a ísť naspäť a to máš cca 1000km.
Po minulom roku.. Bolo to všetko fajn, pekné, sper zážitok, videli sme etapy ktoré boli viac menej na francúzko-nemecko-švajčiarskych hraniciach, koštovali vínečko z oblasti, hučali na Peťa, bonžúrovali na mladé pekné francúzky a jedli pravé croassanty. Ale ak si chceš vychutnať atmosféru TdF v švajčiarskych alpách na prémiách, zabudni na spanie v aute, je tam už večer nechutná zima (a cez deň som sa tam spálil ) a ešte lepšie ceny hotelov - noc na dvojlôžku s raňajkami v 3* hoteli stála 437€. Minulý rok sme mali rozpočet 1500€ mimo nafty a za tri dni sme ho mali prekročený o tretinu. Všetko je tam ňáko inak oceňované Na vlastnú päsť by som na TdF už nešiel. Finančne je to samovražda.
// jo a samozrejme mali sme bajky zo sebou. Horáky, stúpanie na Verbier na nekompaktových kľukách aj s pätnástimi tisícmi kiláčov v nohách, čo som natočených vtedy mal, by som určite nedal.
na vlastnú päsť nie a ako,cez cestovku? to by som prišiel o to vštko čo si tu písal
No ja vidím ako ideál autom 4+zobrať bicykle , stan a nemal by byť problem, samozrejme neskutočné horko, čakanie na závodníkov ale to k tomu patrí, tak nejde nik ?
Hej, cez cestovku ak to berieš ako poznávací zájazd. Ak si chceš vychutnať TdF s pravou atmosférou jačiac s fanúškama a máš peneži jak pliev stojí to za to. Ten feeling celého závodu je neopísateľný. Nikdy som nezažil až takú enormnú akciu, toľko ľudí baviacich sa celé tri týždne bajkingom.
Kubi, to ste takí "šikovní" že si neviete nájsť ubytko dopredu a lacnejšie? je tam "milión" privátov, kde cena za izbu s raňajkami je cca 30 frankov...ale keď chceš spať v hoteli, tvoja vec
Katko: jou jou, šli sme na blind a spať v kempe v stane keď leje a všade stojí voda aby to stálo pár šupov by nebolo ono. Chápem, že slovač by si aj zápal pľúc nechala navodiť len aby ušetrila. Nechcem byť zlý, ale keby si bol niekedy vo Verbieri, asi by si vedel, že niečo ako "lacný" privát tam neexistuje. Po bitke je každý generál, chcel by som vidieť takého superhero-a s nekonečným paušálom ako niečo cez telefón rezervuje dva dni pred odchodom. Išli sme sa tam baviť, nie uskromňovať. To by som potom sedel cez nadčas v práci so zapnutým live streamom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo http://cp.atlas.sk/vlak/spojenie/
Autom, zobrať biky, pojazdiť to tam.
Všetko v rámci toho ako sa dohodneme, kam, na ako dlho atď.
sloboda pohybu- na nezaplatenie! na všetko ostatné je tu mastercard
no vidíš a už sme 2, možno 3
prípadne viete poradiť forum o cestných bikoch, cestovaní? súťaže,
vďaka
// jo a samozrejme mali sme bajky zo sebou. Horáky, stúpanie na Verbier na nekompaktových kľukách aj s pätnástimi tisícmi kiláčov v nohách, čo som natočených vtedy mal, by som určite nedal.
No ja vidím ako ideál autom 4+zobrať bicykle , stan a nemal by byť problem, samozrejme neskutočné horko, čakanie na závodníkov ale to k tomu patrí, tak nejde nik ?