je este dost skoro ale planujem presvecit fotrovcou nech ma pustia toto leto do lago di garda. prida sa niekto? uz som tam raz bol s rodicmi a uplne sa mi zapacilo takze tam chcem ist teraz zo skutocnymi bikermi a pojazdit to tam. byvali by sme v campingu alebo v dakom apartmane, to by sme sa este dohodli. a aj na presnom termine by sme sa dohodli.
takze prida sa niekto? piste
posledný komentár: 25. 3. 2007 o 17:30
jasne, chcem nieco zorganizovat, predbezny termin 28.08-01.09. a nahradny 11.09.-15.09.
zatial je jasne len jedno - camp, no apart.
(este doplnim: "zorganizovat" neznamena zorganizovat, lebo niesom CK
hmmm to vies, cim viac ludi, tym dlhsie cakam na la birra & pizza...
jasne, chcem nieco zorganizovat, predbezny termin 28.08-01.09. a nahradny 11.09.-15.09.
Dudo v tejto chvíli sa mi páčia Tvoje termíny, takže ak by ste ma pribrali do party nebránil by som sa tomu.
Ak by nebolo mozne inak, tak do mojho afta sa zmestia 2-3 bikeri ...
Dobre, je Ti odpustené, môžeš ma zobrať do Álp. hehe
Ale ja Svejka vypýtať od rodičov nepôjdem .... hehe
hmm Turbi: je pravda ze ma rodicia nikde nepustaju ale pri najhorsiom im nakecam aky ste vsetci spolahlivy
my sme spolahlivi!!! To si pis, tipujem, ze tvoj tato bude tak ca. v mojom veku, takze skocime na pivo a vyjasnime si to...
paráda. Ja som to už dávno prdávno avizoval . ešte na svite žejo Dudo
jediné čo je uplné zle je ten Dátum. Akože ja som úplne maximálne volný no 30. augusta je DUBNICKY MARATON ... čo je bajkerská povinnosť a zároveň sviatok.
no my radsej medzi sebou po slovensky a... okrem toho - vsetky bajkerky su tam nemky...