Blížia sa prázdniny, dovolenky a mňa by celkom zaujímalo kam sa chystáte so svojim bicyklom, či len tak jednodnové výlety alebo pôjdete aj na niekoľko dňovú dovolenku s bicyklom.
Osobne sa ja nikam nechystám lebo v polke júna sa nám má narodiť 2 potomok tak budeme mať toho požehnane.
Tento rok to musím obmedziť len na jednodňové výlety v mojich obľubených M. Karpatoch
Ja sa chystam toto leto, resp. tuto cyklisticku sezonu na Kralovku, tak ako aj ostatní bikeri, ved to je asi najvyssie polozene mieste kde sa da dostat po cesta na bajku na SK. Ale mam naplanovane ist aj do Polska, len niekolko km za slovenskymi hranicami. No ale ja nerad tak planujem, lebo mi to takmer nikdy nevyjde preto konkretne termíny si neplanuje iba miesta
Ja nemam na plane nic. Vzdy to ide zo dna na den. Ale zrejme budu zas len nejake jednodnovky a mozno ak sa s chalanmi dohodneme ze by sme tiez vybehli na tu Kralovu ked to tak ospevujete. Co som videl foto tak je tam pekne a hory ma volaju ci uz peso alebo na biku.
Ja nemam na plane nic. Vzdy to ide zo dna na den. Ale zrejme budu zas len nejake jednodnovky a mozno ak sa s chalanmi dohodneme ze by sme tiez vybehli na tu Kralovu ked to tak ospevujete. Co som videl foto tak je tam pekne a hory ma volaju ci uz peso alebo na biku.
vyhlad je pekny, ale len ak vymaknes pekne pocasie, a to je na KH velmi zradne - zazil som na vlastnej kozi Červena Skala - prekrásne počasie, slniečko, cca 25 stupňov. o hodinu neskor KH-dážď,zima,
to chris sama:
raz som mal vodu v kolene, neudrel som si ho, ani nic ine, vraj to bolo z pretazenia, nedal som si ju tahat ani za svet a dal mi na to mesocainovu mast, presli dva tyzdne a bolo vsetko ok, odvtedy zatial nic (chvalabohu, musim zaklopat)
Ja som mal to iste. Ziadne buchnutie, vyberanie vody vobec nebolelo a moja dr. mi povedala ze bike je dobry na vodu v kolene zevraj tym ako tahas sa ti rozprudi krv a nejak tu vodu rozptyli ci absorbuje. Ja mam z kolenom problemy uz dlhsie ale len ked si cupnem vtedy ho citim brutne ani si teraz po tej vode necupnem ale bikovat sa mi da a to je dolezite
Ja si nemyslim ze to tak je. Koleno reaguje povedzme na nejaky nepriaznivy podnet a v tomto pripade tym ze sa napusti vodou. Vodu si das vytiahnut ale kedze koleno je povedzme stale zapalene nevyliecene opat sa naplni vodou, je to akysi obranny mechanizmus. Skor si myslim ze ak sa koleno stale napusta je to kvoli tomu ze je chronicky chore, dajme tomu ze chrupavka je nadmerne opotrebena alebo pod. Takze skor si myslim ze je to otazka vyliecenia kolena. Ak sa vylieci dobre voda sa nema preco vratit ale ak nie budes mat problem dovtedy kym sa riadne neposerie. Takze asi tak.
to chris,
volaco hovoris, ale v takom pripade nemozes cakat zlepsenie, ked ho stale namahas, mozno v mojom priapde to bolo tak, ze to, ze sa voda vstrebala, znamenalo, ze sa koleno vyliecilo
Pista zavidim,tiez sme o tom s drahou hovorili,ze sa RAZ vyberieme do Alp na bikoch...uz to bude na mne to zorganizovat,ale tento rok urcite nie-je po operacii kolena(zase tie kolena ),tak budem rad,ked sa trochu pobikujeme v okoli.Mali sme v plane celoslovensky Cyklozraz v Kezmarku,no neviem ci to do vtedy rozhybe,skor nie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nieco mozme dohodnut
vyhlad je pekny, ale len ak vymaknes pekne pocasie, a to je na KH velmi zradne - zazil som na vlastnej kozi
ale urcite klb nebude to co ma byt.... skus rozmasirovat a pomaly rozcvicit a rozhybat
raz som mal vodu v kolene, neudrel som si ho, ani nic ine, vraj to bolo z pretazenia, nedal som si ju tahat ani za svet a dal mi na to mesocainovu mast, presli dva tyzdne a bolo vsetko ok, odvtedy zatial nic (chvalabohu, musim zaklopat)
volaco hovoris, ale v takom pripade nemozes cakat zlepsenie, ked ho stale namahas, mozno v mojom priapde to bolo tak, ze to, ze sa voda vstrebala, znamenalo, ze sa koleno vyliecilo
Pista zavidim,tiez sme o tom s drahou hovorili,ze sa RAZ vyberieme do Alp na bikoch...uz to bude na mne to zorganizovat,ale tento rok urcite nie-je po operacii kolena(zase tie kolena