Kategórie
Bike-techDnes nám počasie neprialo a zajtra má byť ešte horšie, takže čo tak niečo cez pracovný týždeň ? Navrhnite.
posledný komentár: 10. 6. 2017 o 13:49
posledný komentár: 2. 6. 2008 o 16:08
Novinka -12% Superior XR 6.5 GF bicykel, matte black stealth
1 749 €
-12%
MOC 2 099 €
Novinka -15% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-15%
MOC 12 999 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
Novinka -14% Corratec Allroad Travel 1 28 bicykel, orange red/black/red
1 199 €
-14%
MOC 1 899 €
Akcia -38% Rock Machine Gravelride CRB 900 AXS 28 bicykel, stealth black
2 799 €
-38%
MOC 4 499 €
cize sobota je ok ak bude pocasie ok .....
a oného, Piso, veď keď opäť pôjdeš na nejaký objavný turisticko-bikový výjazd, môžeš sem napísať, že by sme sa pridali či stretali sa niekde na ceste či pivku
dobre teda vyrážam.
Dnes rano ma kamos vytiahol z postele na vyjazd tak sme boli aj my pobikovat.
lh-lm-p.lubca-zelezno-osada-rk-lm-lh cca.120km sice vsetko asfalt ale aj ten treba raz za cas
Do soboty a v sobotu ja nemozem
Kjaso maly tip - mozno poznas - ponize troch studniciek je odbocka doprava a dostanes sa do vychodnej, celkom pekna cesticka na spestrenie
Liptov - akcie a výjazdy : Obsah fóra » Akcie » Súkromné akcie, výjazdy, tréningy
Liptov - akcie a výjazdy
dovoľujem si tvrďiť, že mladý, progresívny a športom nabudený zakladateľ tohto vlákna predpokladal, že jeho cieľom bude návrh a organizácia cyklovýjazdov, vytvorenie a následné rozširovanie mtbiker členskej základne na liptove a s tým spojené i občasné nebikové pivné či kofolové posedenia a v neposlednom rade i možný následný neskorší rozvoj bikingu na liptove. V tomto vlákne sa kladie dôraz na skupinové akcie.
kdežto téma Liptov má podľa zaradenia slúžiť na prezentáciu cyklotúr a zjazdných chodníčkov vhodných i pre bežného bikera. Tu je kľadený dôraz hlavne na cyklotrasy.
Takže ak človiečik hľadá novú a pre neho neznámu cyklotrasu, zavíta do vlákna "Liptov", ale v prípade ak hľadá alebo sa chce pripojiť k nejakej partii či akcii, nazrie do vlákna "Liptov - akcie a výjazdy".
nuž a keď môže mať bratislava milión vlákien, tak liptov si zaslúži aspoň dve
V ktorý deň vám to vyhovuje mládež ?
PS: včera som to absolvoval, tlačil som len zo 25 metrov (len po Štart, na Lukovej som nebol), a čo sa týka zjazdu, je prašný a kamenitý, občas nejaký štrk a uvolnené kamene, postavené i umelé drevené prekážky ako klopenky a nájazdy, žiadne skoky (teda v tej rýchlosti ktorou to pôjdeme). Kto má aspoň trošku zvládnutú techniku zjazdu, ten to zvláda v pohode.
turistická STREDNE ŤAŽKÁ - RED
vedie po zjazdovke č. 5 Turistická z vládne ju aj menej zdatný cyklista
Na okrajoch zjazdovky sú vybudované klopené zákruty, v priamych pasážach sú prírodné nerovnosti upravené na vlny, skoky s možnosťou obchádzky. Vhodná pre tých čo si chcú vychutnať pohodlnú nenáročnú výhliadkovú trasu s výhľadmi na okolité kopce. Trať je jednosmerná a označená.
Family trail štart Rovná Hoľa 1491 m n.m. (vrcholová stanica 6-sedačkovej lanovky)
cieľ Záhradky 1028 m n.m. (údolná stanica 6-sedačkovej lanovky)
dĺžka 2900 m prevýšenie 463 m
povrch tráva, hlina, drevené mostíky, 10 klopených zákrut
čas zjazdu od 5 do 20 minút
PS:neviete, kto vykopal tuto jamu na zjazde z Haja na Podbreziny? (dopad bol tvrdy)
2all : tak dajme v piatok aby mohol ist aj palo32
PS:neviete, kto vykopal tuto jamu na zjazde z Haja na Podbreziny? (dopad bol tvrdy)
Ja to zistím a dotyčný dostane zaslúženú odmenu, ja som to tiež skoro neobišiel minule...
cakam aspon troch skalnych
Fotky nemám, myslel som si, že nás pôjde viac a niekto foťák zoberie.
O týždeň môžeme ísť zasa, samozrejme niekam inam.
Pripadne nejaky odkaz uz na zjazdene trasy?
Ako to je s jazdenim v lese?
vdaka