Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
CraObs vazne si myslis ze je to rovnake? Urobil nieco toygrik take ze na neho treba huckat psa? Ak je to podla teba rovnake tak dalej nema vyznam diskutovat.
Fajn cize ak pojde na prechadzku s dietatom a niekto posle psa na jeho dieta s povelom stekaj alebo trhaj tak je to ok?
Ked sa mu bude nejake tucne prasa vyhrazat tak to bude tiez ok ale ten co by to prasa dal najradsej do laty je hajzel nevychovany?
Tak si myslel?
karma je zdarma, vesmir zariadi aby sa ku CraObsovi slusne spravali psíčkari, cyklisti aj rodičia. Okrem ineho aj preto, ze sa vie vcitit aj do koze tychto marginalnych skupin a ocakavat ich spravanie a dokonca mozno aj pochopit...
CraObs vazne si myslis ze je to rovnake? Urobil nieco toygrik take ze na neho treba huckat psa? Ak je to podla teba rovnake tak dalej nema vyznam diskutovat.
Vazne si myslis ze dakomu drbnut hadicou za "reci" je ok?
A ako psickar so skusenostami s psickarmi mozem len napisat ze 75% tych psov netusi co je to "stekaj" a 90% netusi co je to "trhaj" alebo "chyt ho" takze to boli prazdne reci frustrovaneho nevyrovnaneho blba ktoremu vsetko a vsetci vadia, rovnako ako tvoja hadica, takze hej pre mna je to rovnake..
Aka bude tvoja reakcia ked okolo mna prejdes a ja ti zakricim ze ta zmlatim gumenou hadicou? Bude to ok?
Vidim ze to stale nechapes. Ja som to nepovedal na cloveka ktory len tak isiel oproti, ale na blbca co mi vulgarne nadaval, vyhrazal sa mi a stval na mna psa. Taky si podla mna zasluzi minimalne hadicou po chrbte. Podla teba nie, ty by si sa na neho usmial a podakoval.
ja nemám až tak dobrú pamäť a hľadať sa mi to nechce, ale nepísal si o tej hadici keď si hovoril o ľudoch ako ti zavadzajú na malokarpatských asfaltkách?
foobar ale to vies ze som to najskor skusal na ludoch po dobrom, len vacsina ma tendenciu sa aktivne branit lebo ved oni predsa nic zle nerobia tak na dobre sposoby som rezignoval.
foobar ale to vies ze som to najskor skusal na ludoch po dobrom, len vacsina ma tendenciu sa aktivne branit lebo ved oni predsa nic zle nerobia tak na dobre sposoby som rezignoval.
A presne takto isto rezignovali aj ti chodci a psickari a kadekto dalsi uz zapaluje? Ak chces daco po inych treba zacat od seba
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked sa mu bude nejake tucne prasa vyhrazat tak to bude tiez ok ale ten co by to prasa dal najradsej do laty je hajzel nevychovany?
Tak si myslel?
Vazne si myslis ze dakomu drbnut hadicou za "reci" je ok?
A ako psickar so skusenostami s psickarmi mozem len napisat ze 75% tych psov netusi co je to "stekaj" a 90% netusi co je to "trhaj" alebo "chyt ho" takze to boli prazdne reci frustrovaneho nevyrovnaneho blba ktoremu vsetko a vsetci vadia, rovnako ako tvoja hadica, takze hej pre mna je to rovnake..
Aka bude tvoja reakcia ked okolo mna prejdes a ja ti zakricim ze ta zmlatim gumenou hadicou? Bude to ok?
lapaloma toto, ale nerozpisoval som detaily
vyskusaj niekedy ten druhy sposob
Toto je príklad ako to eskaluje...keď on tak aj ja... narastajúca agresivita je celospoločenský fenomén...
A presne takto isto rezignovali aj ti chodci a psickari a kadekto dalsi