Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
v poslednom case som viac zvaznicoval a tak som si vcera vzal pol dna dovolenky a pobehal traily: Krasnansky, Patbojar, Vydricky, Cerova draha od Kacina smerom k Zeleznej, Cimbal, Trojstrom, Pisany kamen, Cerova draha smerom k Malemu Slavinu, po pive a kofole na BK som sa presunul smerom k Lozornu a dal Salamu, Mociarnu, Ohek, a cestou na pivo do Jablonoveho este Vrsky. Po Skale ma cakal dlhy presun asfaltom na BK a odtial domov cez Svaty vrch a GuDa trail.
V lese je sucho, prasi sa, chcelo by to trochu dazda, na FB Raca je uz info o zakaze kladenia ohnov. Potoky maju vody dost, mlaky na trailoch nie su uz ani na obvyklych miestach. Jediny blatovy usek som mal na cykloceste z Maleho Slavina na Vypalenisko. Na CD v spodnej casti ma prekvapil pilcik tesne nad trialom, podla ryh mu to padalo cez trail a potom to tahal hore, nikde ale ziadna tabula o tazbe. V lese bolo celkom prijemne, az na komare a zihlavu (hlavne GuDa), ale mimo tiena stromov hic. Vypil som 2 piva, 2 kofoly a 4 litre vody.
Secret trail na Babe je naozaj dobry. Pekne to tam potocili okolo stromov. A aj najst ho je lahke
Pri ceste spat, v stupani cez maly Vietnam som minal takych 100+ kilovych elektrickarov (zjazdovali dolu,)...prvy prilba zevesena na riaditkach druhy a treti sa rozhodli zjazdovat v obidvoch stopach. Zbadal som ich a uz z dialky kricim, nech sa zrovnaju do lajny, tesne predomnou to spravili, tak som utrusil, ze by sa mali naucit jazdit. Oj to bolo *****ngu.
Poslednu dobu stretavam vela podobnych, co nemaju ani sajnu, ako sa spravat na singloch, chodnickoch, kto sa komu uhyba pri singly zarezanom vo svahu...hmm kde su tie stare dobre casy
Ale Roman, ze sa nehanbis, pokazil si im pekny pivny zazitok, presun z krcmy na BK do krcmy na Kosariskach
Inak ja tie zazitky s nimi sem uz ani nepisem, davno by som dostal ban za sustavny hating
Išiel som ďalej k rázc. Pod Vlčiarňou. Chcel som ísť ďalej cez Čertov žľab po zelenej TZ a napojiť sa na modrú TZ popod Záruby. Zelená TZ bola zo začiatku príjemná zvážnica, potom prešla do úzkeho chodníka, ale zastavila ma značka s 5. stupňom ochrany a zákazom pre bicykle. Vyzeralo to aj na dosť nosenia a prenášania, radšej som sa vrátil nazad k Pod Veterlínom.
Nabuduce skus ist takto. Odporucam dat si celu tu vrstevnicovu cesticku az po krizovanie s modrou znackou. Je to pekny trailik. Ta modra pod Zarubami ale vedie cez NPR Zaruby, takze tiez je tam zakaz pre biky.
Rovnako ako minule aj dnes dakujem dobremu cloveku/ludom, co poriesil/i zltu znacku pod Vapennou. Par stromov na zemi ostalo (cca. 3 v stupani k jaskyni a 2 skupinky priamo pod jaskynou), ale daju sa v pohode prekrocit, ziadne mikado. Od jaskyne hore k razcestiu uplne super. Pozna niekto autora? Kludne SS.
Dnes po dlhsej dobe na horskom bajku, schovat sa pred vetrom do lesa. Vystartoval som z Cerveneho Kamena smer Velka Homola, dalej na Cermak, Babu a skusil som Secret trail - je naozaj vyborny a odporucam kazdemu mtbikerovi. Inak velmi fajn bola aj zlta znacka zo Zilovej do Pezinka. Potom okolo Kucisdorfskej priehrady do Harmonie a odtial cez Tri kopce a okolo Papiernicky spat na CK.
Kozlisko... tam som sa pred par rokmi tiez paradne rozbil. Tam na cervenej (nie zjazd z Pajstunu do Borinky, ale dalej po hrebeni) je taky zakerny "skokansky mostik", ktory uplne splyva s pozadim, vobec som ho pri zjazde nevidel a uz som len letel. A pokial si pamatam, tak viaceri z fora tam dopadli podobne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na verejnych WC z vonkajsej strany
V lese je sucho, prasi sa, chcelo by to trochu dazda, na FB Raca je uz info o zakaze kladenia ohnov. Potoky maju vody dost, mlaky na trailoch nie su uz ani na obvyklych miestach. Jediny blatovy usek som mal na cykloceste z Maleho Slavina na Vypalenisko. Na CD v spodnej casti ma prekvapil pilcik tesne nad trialom, podla ryh mu to padalo cez trail a potom to tahal hore, nikde ale ziadna tabula o tazbe. V lese bolo celkom prijemne, az na komare a zihlavu (hlavne GuDa), ale mimo tiena stromov hic. Vypil som 2 piva, 2 kofoly a 4 litre vody.
Pri ceste spat, v stupani cez maly Vietnam som minal takych 100+ kilovych elektrickarov (zjazdovali dolu,)...prvy prilba zevesena na riaditkach druhy a treti sa rozhodli zjazdovat v obidvoch stopach. Zbadal som ich a uz z dialky kricim, nech sa zrovnaju do lajny, tesne predomnou to spravili, tak som utrusil, ze by sa mali naucit jazdit. Oj to bolo *****ngu.
Poslednu dobu stretavam vela podobnych, co nemaju ani sajnu, ako sa spravat na singloch, chodnickoch, kto sa komu uhyba pri singly zarezanom vo svahu...hmm kde su tie stare dobre casy
Inak ja tie zazitky s nimi sem uz ani nepisem, davno by som dostal ban za sustavny hating
Uz som im pindal tiez.
Nabuduce skus ist takto. Odporucam dat si celu tu vrstevnicovu cesticku az po krizovanie s modrou znackou. Je to pekny trailik. Ta modra pod Zarubami ale vedie cez NPR Zaruby, takze tiez je tam zakaz pre biky.
Uz som im pindal tiez.
Skús radšej napísať komu si ty už nepindal bude to určite kratšie
https://www.facebook.com/photo?fbid=10216900519538715&set=pcb.2950698671833327
Skoda, ze ich nie je viac.
(vyrez z fotky-mobilovky)