Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Single a Traily v MK su zapadane,ze chvilkami som jazdil ako na cudzich miestach. Blue trail sa da jazdit iba horne klopky stred a spodok je podmoceny a vobec neodporucam,ale Driver 8 niekto luxusne povysaval,nenormalne jazdenie idealny povrch,kto ma moznost nech vybehne. Inac stretol som tam e-bikera na Unno Myth tak som pozeral,co je to za masinku.
Čaute dávajte v lese pozor, dnes som valil po Pedal 2, lístie príjemne šuchotalo, a mňa prepadla skvelá myšlienka cvične pribrzdiť, našťastie zadnou, koleso okamžite do šmyku, korčuľovanie na listoch ... vrchné sú suché a pôsobia dôveryhodne, spodné mokré, vražedná kombinácia...
to je súkromný pozemok (má cez 600 vlastnikov vid obrazok) .... som prekvapeny, že za parkovanie na volne pristupnom sukromnom pozemku moze policia rozdavat pokuty...ja som v lete od pani "V" ktorá tam tento rok zacala asi na zaklade nejakej dohody s niektorými (vsetkych urcite neobehla) majitelmi obhospodarovať vinič dostal za stierač odkaz, že tam nemam parkovať a zavadzať ... tak asi ona posiela hliadky
Ráno DPNB o 4.30hod z PK do BA, 3°C cez S.Jur a Vajnory, v práci nahratá nová mapa do garminu ( viac v téme GPS Garmin) a poobede ZPNB späť v príjemných 13°C spodom okolo letiska. Ráno celá cesta so svetlom, poobede posledná polhodinka, dni sa nám skracujú...?...nová mapa (gravelista) príjemne prekvapila...?
Ostatné tri večery úžasná bajkovačka pod veľkým mesiacom a jasnou oblohou. Tri líšky som dnes stretol, aj keď tá tretia bola asi tá istá čo prvá (išla od Jurského jazera smer BK a odtiaľ asi nakupovať do Rače ). TSV4-1 samé lístie. Cerovka hladká jak detská prdelka. Mnohé miesta v lese suché a iné zase veľmi mokré. A trail v Knižkovej doline rozbitý od lesákov.
Dnes som si dal repete výjazdu spred štyroch rokov, z PK na Skalu, pri ktorom som sa pod Hrubým vývozom dolámal👎🤣...dnes pekné počasie, ráno iba 3°C, cez obed už 12°C...terén mix, aj suché úseky, ale aj úseky s množstvom blata...a jazda...klop, klop dnes bez problémov...😎
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Aj MLBA fukali dnes. Ale chodniky, vsetko samozrejme na cestu. A najlepsie o piatej po tme. Som vosiel s bikom do zaveju cez celu cestu, skoro som to polozil. Auticko na odpratavanie o 3km nizsie 🙄
Jj vcera som lahol na Zelezke pri druhom rybniku, pri transfere z asfaltu na šotku. Listy nafukane na krajnici, tie navrchu boli suché, dokonale maskovali klzisko pod nimi nastastie nic hrozne okrem nejakych odrenin stehna - ruky a natrhnutej bundy.
Dano5 ja som tam bol v piatok, ziadna tazba, prejazdne bez problemov od Pezinskej baby po cervenej TZ az pod Konske hlavy. Obchadzku Somara som obisiel cez Somar
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kedysi sme tam parkovali bezne. Teraz som dostal za statie na zeleni pokutu.
https://maps.google.com/maps?z=15&mrt=loc&t=p&q=48.222114%2C17.178353
Nabudúce zaparkuj normálne na asfaltke pred bufetom U optimistu.
Kedysi sme tam parkovali bezne. Teraz som dostal za statie na zeleni pokutu.
https://maps.google.com/maps?z=15&mrt=loc&t=p&q=48.222114%2C17.178353
to je súkromný pozemok (má cez 600 vlastnikov vid obrazok) .... som prekvapeny, že za parkovanie na volne pristupnom sukromnom pozemku moze policia rozdavat pokuty...ja som v lete od pani "V" ktorá tam tento rok zacala asi na zaklade nejakej dohody s niektorými (vsetkych urcite neobehla) majitelmi obhospodarovať vinič dostal za stierač odkaz, že tam nemam parkovať a zavadzať ... tak asi ona posiela hliadky
Bol som dnes pozret aj TBKcka je to hodne zapadane aj som par krat vysiel z trailu 😁 ale ziadny padnuty strom alebo velke vetvy.
Zvedavy kanec na foto pri vyslape od potocnej, celkovo som asi 3 stada sviniek vyplasil (viac nez obycajne)
(Breza-MS-asfaltka kacin)
Tolko listia som tam este nezazil
Tu máte zmienených 3 aktérov 😊
Ako píšeš veľká vďaka 🫶🏻
resp.ako to tam vyzerá,dík.