Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
vcera boli podmienky este dobre, po BK dost ladu hlavne na asfaltkach, dalej uslapany a ujazdeny sneh, akurat ze aj hmla - urobil som len maly okruh cez Hruby vyvoz. Dole do Race som isiel radsej po asfaltke na Potocnu.
Ráno som prezul na hroty?...a šup, šup na Veľkú Homolu...trošku problém sa dostať z PK mimo asfaltu do lesa, ale nakonec som iba križoval cestu PK-Limbach a PK-Baba, takže dnes asfalt iba cca 50m?...do 450 m.n.m. rozmočený terén a veľa blata...hore poprašok, a až na Homole cca 5-8cm ❄️ snehu...podstatne menej ako nad PK. Ani na Homole už nemrzlo, bolo 1.8°C...a čo hroty??....voda, blato, sneh, ľad, závej...nič ma nerozhodilo, grip a trakcia úplne iný level?zimnej jazdy...?
Ja som si dal TBK 2 prvych 100-150m je pocukrovanych a potom uz je to v pohode zjazdne, obcas niekde flak snehu a v druhej polke ako keby ani neprsalo a nesnezilo posledne dni.
ja som dnes siel pozriet ako to vyzera hore na cervenej TZ - isiel som asfaltkou na 3 kamenne kopce, a cca 3/4 je tam suchy asfalt a len listy a blato okolo, ale potom sa to zrazu zlomi a vsade sneh a lad. Z 3KK po cervenej TZ na BK - jedna stopa od biku, jeden biker co isiel oproti, a 2 bezkarske stopy. Okrem toho len par stop od turistov.
ja som dnes siel pozriet ako to vyzera hore na cervenej TZ - isiel som asfaltkou na 3 kamenne kopce, a cca 3/4 je tam suchy asfalt a len listy a blato okolo, ale potom sa to zrazu zlomi a vsade sneh a lad. Z 3KK po cervenej TZ na BK - jedna stopa od biku, jeden biker co isiel oproti, a 2 bezkarske stopy. Okrem toho len par stop od turistov.
Ahoj, a islo sa tazko v tom snehu po cervenej od 3KK na BK? Ja som bol minulý vikend a ten sneh bol hore dosť náročný, narobil som sa 2x toľko. Ale vtedy bolo cez 10 cm čerstvého snehu, ak je tam teraz nižšia vrstva a bude to primrznuté, tak dúfam, že sa pôjde lahšie.
Čaute, ak sa dnes niekto chystáte jazdiť v okolí Bieleho kríža, prípadne TBKčka dajte vedieť ako to tam vyzerá prosím.
Hcel by som zajtra vyraziť s kamošom tak či malm očakávať blato alebo to už pomrzlo…
Trail Slalomka-Zjazdny v pohode, TBK3-zjazdny tiez v pohode ,druha cast,tak tam sa normalne prasi ako v lete,TBK2 tiez zjazdny ako ostatne,treba ocakavat,ze na zaciatkoch je trocha snehu,ale nic tragicke,ak bude v lese nad 0 stupnov,nieco sa moze topit,ale to nepredpokladam.
Ahoj, a islo sa tazko v tom snehu po cervenej od 3KK na BK? Ja som bol minulý vikend a ten sneh bol hore dosť náročný, narobil som sa 2x toľko. Ale vtedy bolo cez 10 cm čerstvého snehu, ak je tam teraz nižšia vrstva a bude to primrznuté, tak dúfam, že sa pôjde lahšie.
vo stvrtok to bolo trochu pritopene ale neslo sa zle, dnes som isiel to iste (3KK->BK) a bolo to primrznute a islo sa dobre. je tam len 2-4 cm snehu, miestami vyfukany na podklad. obcas lad ale nie suvisla vrstava.
Dnes som jazdil sucho, blato, sneh aj ľad. 😀 Z PK Slnečný chodník (dúfam, že správne označujem) suchý ako v lete, ďalej smer Baba blato po ťažbe, pred Korenným vrchom už sneh. Na Babe nejaký "hajzlík" kazil kšefty chatárovi, keď pristavil "trdelník" príves rovno pred lyžiarsky svah. Plné parkovisko áut a to nešiel vlek. Traverz KH samý ľad, dosť nebezpečné na moje plášte. Z Rámosa po Prostredný vrch najviac snehu a aj najlepšia jazda dnes.
Dnes som vyrazil až na obed, v PK slnečno...ale južné svahy totálne rozbahnené...na Babe hmla, a severné svahy zmrznuté s cca 5cm snehu...dva rôzne svety👍🤣
tá severná časť vyzerá dobre ... myslíte, že je to v pohode behateľné (choditeľné) okolo zárub napr? alebo je to skôr nepríjemné brodenie snehom a blatom?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hcel by som zajtra vyraziť s kamošom tak či malm očakávať blato alebo to už pomrzlo…
Trail Slalomka-Zjazdny v pohode, TBK3-zjazdny tiez v pohode ,druha cast,tak tam sa normalne prasi ako v lete,TBK2 tiez zjazdny ako ostatne,treba ocakavat,ze na zaciatkoch je trocha snehu,ale nic tragicke,ak bude v lese nad 0 stupnov,nieco sa moze topit,ale to nepredpokladam.
vo stvrtok to bolo trochu pritopene ale neslo sa zle, dnes som isiel to iste (3KK->BK) a bolo to primrznute a islo sa dobre. je tam len 2-4 cm snehu, miestami vyfukany na podklad. obcas lad ale nie suvisla vrstava.