Kategórie
Bike-tech
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 049 €
-13%
MOC 1 539 €
-5% Mavic Echappée Trail Elite dámske tretry, pirate black/fiery red
105 €
-5%
MOC 110,90 €
-30% SCOTT MTB Team Boa dámske tretry, black fade/metallic red
104,99 €
-30%
MOC 149,90 €
viete mi napisat niekto, ako vypada asfaltka Raca-Biely kriz-Tri bresty- Limbach ? Je to zjazdne, ci je na ceste lad a sneh v tych vyssich polohach ? Vopred dakujem za odpoved...
Realita poslednych dni v okoli Kamzika
biely kriz 😪
Bol som dnes zo zúfalstva kuknúť chalanov u Kocmundu po asfalte, krčma plná, kým som si vylakťoval miesto na zjedenie kapustnice tak ma to skoro aj prestalo baviť ... plno opilcov a tá divná kultúra, keď si dvojica turistov posadí batohy vedľa seba na lavicu, takže namiesto štyroch ľudí sa zmestia dvaja ... les mokrý, cesta klzká, asi lepšie zostať v teple za pecou ...
mal si ist na Pezisnku babu, bol som tam okolo obeda len s jednym turistom :-) ale musim povedat ze to brutalne blato zo vcera obschlo, a uz je tam len blato v lese :-)
Vyssie v lese bola zase mega hmla. Ale nastastie nizsie (tam kde su traily) to bolo lepsie, tak som mohol veselo jazdit. Stretol som sovicku na cerovke a prasiatka na koziarke
Dnes som osedlal Tučnú Bertu...sneh už zmizol, hore bola pekná inverzia...na Babe 8°C...terén síce mokrý, ale bez nejakého veľkého blata...👍😎
Jj, dnes bolo hore slniecko.
Ja dnes kusok vedla v Hunsheimskych vrchoch... napeso...ale inverzia bola super...
No veru, po dlhej dobe slnko potešilo...
Ja som sa dnes motal len tu dole, Pezinok, Slnečné údolie, Limbach, Kučišdorf, nechcelo sa mi ísť mimo asfalt. Nebolo to zlé, 40km, ale to slnko chýbalo, nabudúce musím ísť zase niekam vyššie.
Chcem sa spytat na taku blbost, na jar som videl na Zeleznej vo svahu nad asfaltkou nad Prvym rybnikom zasekany novy trail ... vtedy som si to dal do suvisu so zakazom pre bajkerov na chodniku poza rybnik ... po dlhsom case som sa tam vyskytol opat a trail vyzera byt mrtvy ... viete niekto suvislosti ?
Vecerny dekel
Znovu som bol dnes na singloch, ale silna hmla uz bola aj v nizsich polohach, a k tomu aj obcasny dazd, videl som velky prd.
Asi som mal ist radsej do rakuska, tak ako som povodne planoval kvoli kilometrom, ale nevadi, karpatska singlovacka je vzdy najlepsia, aj keby traktory padali🥳
Veru vcera potesili niektore pohlady, po pauze som si povedal ze mozno este stiham zapad slnka s inverziou na Malom Javorniku, vyrazil som 15:30 , dosiel cca 16:30 a este to stalo za to..skoda ze som nemal lepsi fotak ako telefon.