Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Tak, tak, treba počúvať wukieho. Cykloturistika má určite svoje čaro, ale v inej podobe.
PS: Asfalt mi až tak nevadí (keď niet výberu, napr. cez zimu), no som predsa mtb-čkár, nie cesťák.
No vyzera to celkom fajn. ešte som tade nešiel.
ale ta cykloturistika ma tiež moc nelaka....ja skôr bike-turu. a keby sa trasa zmenila na rohožnik-sološnica-plavecke pod.-červenica-vapenna- atd atd....čo vy nato?!?
popripade plavecke pod.-plavecky mikulaš-čierna skala-klokoč-kolovratok-sklenna huta- atd atd...
speedy: nešpekuluj aj ty.... trasa ja vybraná, pre niečo som to asi tak navrhol Kto bude chcieť ísť tak pôjde, každého rád spoznám...
...a neviem o akej cykloturistike je tu reč, zo Sološnice na Vápennú som išiel x krát a nie je to nič hrozné, budeš musieť chvíľu tlačiť, to je asi tak všetko.......
Zaujalo ma co tu pisete a musim suhlasit s ostatnymi - zo Solosnice na Vapennu nehrozi je to strasne strme a zly teren vacsina nevyslapatelna podla mna. A pritom staci ist kusok dalej po asfaltke do Plaveckeho podhradia a odtial je to na Vapennu podstatne lepsie - tiez stme a huste ale vacsinou vyslapatelne.
Chcel by som sa pridat toho 4. jula na turu z BA do ... az na Biely Kriz. Cest tejto cesty som uz niekedy absolvoval. Takze ak vyjde pocasie, urcite sa pridam, ale fakt, ak bude prsat ako zvykne tohto roku tak radsej budem bikovat v posteli. Ale nie, urcite bude pekne a pridem. Tak v sobotu.
Na Vápenej som nebol dávno 4-5 rokov,
ale ak ma pamäť neklame bolo tam veľa
nosenia cez skaly .Inač by som sa pridal
som však dosť pomaly tak neviem aké
bude tempo. V Sološnici o koľkej ?
Inač Malacky – Sološnica robím za 10 min
.....na aute cca 15 km
tadeas tak tak veru....trasu nepoznam, nikdy som v tych koncinach nejazdil, rezervujem si datum, ukecam aj kackaja...a ked budem musiet preniest bajk nejaky ten usek, tak to prezijem.
Len si musim dat dovtedy kolena do poriadku, zeriem teraz COLAFIT ale ziaden progress ;o(
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: Asfalt mi až tak nevadí (keď niet výberu, napr. cez zimu), no som predsa mtb-čkár, nie cesťák.
Takže škoda, nevadí, pekný výjazd prajem.
ale ta cykloturistika ma tiež moc nelaka....ja skôr bike-turu. a keby sa trasa zmenila na rohožnik-sološnica-plavecke pod.-červenica-vapenna- atd atd....čo vy nato?!?
popripade plavecke pod.-plavecky mikulaš-čierna skala-klokoč-kolovratok-sklenna huta- atd atd...
...a neviem o akej cykloturistike je tu reč, zo Sološnice na Vápennú som išiel x krát a nie je to nič hrozné, budeš musieť chvíľu tlačiť, to je asi tak všetko.......
Chcel by som sa pridat toho 4. jula na turu z BA do ... az na Biely Kriz. Cest tejto cesty som uz niekedy absolvoval. Takze ak vyjde pocasie, urcite sa pridam, ale fakt, ak bude prsat ako zvykne tohto roku tak radsej budem bikovat v posteli. Ale nie, urcite bude pekne a pridem. Tak v sobotu.
Kľudne sa ale pridaj, budeme radi... s určitosťou ide zatiaľ iba Mipo13 a ja
ale ak ma pamäť neklame bolo tam veľa
nosenia cez skaly .Inač by som sa pridal
som však dosť pomaly tak neviem aké
bude tempo. V Sološnici o koľkej ?
Inač Malacky – Sološnica robím za 10 min
.....na aute cca 15 km
Inak v Malackách vystupujeme z vlaku o 06:22.
Takže v Sološnici sme cca 7:00 všetko ešte upresníme v priebehu týždňa...
sogi: takto nejako si si to predstavoval ?
Len si musim dat dovtedy kolena do poriadku, zeriem teraz COLAFIT ale ziaden progress ;o(
Očo,neblbni oni ťa uštvú dáme radšej na Cemente Fernet atď...