Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ok, zjavne som nieco zle robil, tak snad tomu dam este sancu niekedy. Aj ked pri tohtorocnej nadielke dubakov a kuriatok sme uz maslaky, suchohriby a ine druhotriedne ani nezbierali
_andrej_, brudy, iron.hide, matvej11, tomino115:
Z mojej strany zajtrajšok platí, (pomalý) bike mám nachystaný. Bude pekne. Večer príde síce dážď, ale to už budeme snáď doma. 5:45 na hlavnej stanici!
no to pocasie nevypada podla mojich predstav. dnes dlhsie poprsalo pravdepodobne bude nejake to blatko. zatra od +- 16.00 dazd co ja dovtedy urcite nestihnem dorazit. pripadny dojazd po tme mi nevadi ale ja by som radsej stabilnejsie pocasie. moju ucast odvolavam
Konecne doma tak som si dnes dal to co poradila silva (dik);-) z Noveho Mesta na Cachticky hrad odtial cez Pustu Ves po modrej na Komarovu a dalej na hrad Dobra Voda....fajnove to bolo mierne mi to sice skomplikoval dazd, ale uz ked som sa vybral tak to nezabalim po 30 km ...teren je viac menej v poho najviac som sa zadrbal na usekoch kde uraduju lesaci(velka vdaka :-[ ), ale inak sa dalo zajtra to bude este lepsie
Aj ja som veril predpovedi, ale nebolo to az take zle, to co ma dnes pokropilo sa neda ani zdaleka porovnat s tou prietrzou co ma chytila minulu sobotu cestou z prace cez kobylu za 5 minut tak premoceny, ze mi nevadili ani potoky co sa liali kazdou cestickou
Výjazd zrušený, ráno cestou do BA začalo pršať, pocasie vyzerá nanič aj zajtra. Jediný Marek prišiel na stanicu, dnes sme mu to pokazili
Idem si teraz aspoň zabehať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pán je fajnšmeker.
Z mojej strany zajtrajšok platí, (pomalý) bike mám nachystaný. Bude pekne. Večer príde síce dážď, ale to už budeme snáď doma. 5:45 na hlavnej stanici!
tak ako povedal astro...klasicky ako rezen
slepo som veril SHMU, ale min. po Dobru Vodu by ste mozno ani nezmokli
ale ak sa zajtra budete flakat, tak dojazd do BA moze byt tiez
Idem si teraz aspoň zabehať.