Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
pekne zabery, ja som bol v sobotu rano, bolo po dazdi, ale nie moc blato, sem tam na cerovke cca 200m useky hmly, asi tak 2-3 take useky boli, zaujimave.
BTW: odkedy je Krasňanský trail jednosmerný? Vždy som totiž stretával ľudí či už jedným alebo druhým smerom. Len dnes som stretol rozčúleného bikera a keď som ho pozdravil, tak jediné čo z neho vyšlo bolo: "ideš opačným smeroooom!". Ja som šiel smerom od Kamzíka na Horáreň Krasňany.
No veď ja tam vždy stretám ľudí či už jedným alebo druhým smerom, dokonca včera šli predomnou hneď 2 bajkeri. Len ma prekvapil ten jeho rozčúlený výraz a výkrik, že som v protismere
dislukas Nebolo to v nejakej klopke co ste sa stretli a on isiel dole kopcom. Lebo na mnohych miestach su smerom hore obchadzky tych klopiek. Mozno myslel, ze mas ist akoze mimo ficuru. Ak nie, tak potom uz fakt neviem co. MageZ Tak to som nevedel, vies mi nikde v mape oznacit ten usek.
Dokonca to bola taká tá dlhá rovinka, ktorá ani nie je zarastená z oboch strán, široký chodník kde sa dá v pohode vyhnúť / prípadne pustiť rýchlejšieho pred seba.
V hornej časti isť do kopca cez tie klopky a skoky by ma v živote nenapadlo.
tou castou nad horarnou sa jazdi tiez nahor, akurat nie uplne cez klopky a skoky, ale su tam vyjazdene take male obchadzky, a nimi sa dostanes akurat na start tejto casti.
inak je Krasnansky trail naozaj obojsmerny, tak ako vsetky okolite traily Pedal 1 az 3
Ako pozerám Trailforks tak sú tam 2x Krasňanský trail, Jeden je ten, ktorý postol o stranu skôr Kenai (modrou farbou označený) a druhý je ten, o ktorom celý čas hovorím ja a je tam označený ako Krasňanský trail (originál) - na TF označený zelenou farbou.
Ahojte,
vsetky traily maju rozhodnutie z Okresnych uradov zivotneho prostredia, ze su obojsmerne. Samozrejme okrem zjazdovych trailov Slobodny bajker a TBK 1 az 3. Takze na ostatnych sa da jazdit obojsmerne, len Vas ziadam o ohladuplnost, nech nevznikaju zbytocne konflikty, ci nedajboze urazy. Do konca augusta by mala vyjst aj mapa cyklotras nad BA v mierke 1:25 000, kde su prave vsetky LEGALNE traily zakreslene a aj pomenovane, tak to bude asi dobra pomocka, pre vsetkych, co to tu moc nepoznaju... Dam vediet, ked mapa bude na svete...
dnes cez obed som bol pozrieť na jeden zaujímavý kopček,nie je tam zjazdný chodník,bike treba preniesť-pretlačiť cca 500 m od zvážnice pod Somárom (Malý Javorník 604 m.n.m) turisti tam mali zimný výstup-stretnutie 16.2.2019, je tam vysoká tráva a len pár stromov,väčšina opálená od bleskov-pekné výhlady na JV
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
odporucam precitat zahoracke rady na obranu pred medvedom. hlavne bod o lezeni na strom, v nasich podmienkach hladat sekvoju, no nabehas sa.
BTW: odkedy je Krasňanský trail jednosmerný? Vždy som totiž stretával ľudí či už jedným alebo druhým smerom. Len dnes som stretol rozčúleného bikera a keď som ho pozdravil, tak jediné čo z neho vyšlo bolo: "ideš opačným smeroooom!". Ja som šiel smerom od Kamzíka na Horáreň Krasňany.
Podla TrailForks je obojsmerny https://www.trailforks.com/trails/krasnansky-trail-original/ a 54% ludi to jazdi v smere od Kamzika. To je ako ten svako iduci na jarmek. Ako ze ide vodic v protismere, ved pozrite, vsetci su v protismere!
MageZ Tak to som nevedel, vies mi nikde v mape oznacit ten usek.
Ukážem ti
zhruba odtialto https://www.freemap.sk/?map=16/48.211491/17.120926&layers=T&tool=info-point&info-point=48.210204/17.120261 hore - je tam "obchadzka" po tej zvaznici co ide od asfaltu a v tom mieste krizuje chodnicek a hore sa zas spoji
https://www.freemap.sk/?map=16/48.208416/17.116828&layers=T&info-point=48.209274/17.115862
Dokonca to bola taká tá dlhá rovinka, ktorá ani nie je zarastená z oboch strán, široký chodník kde sa dá v pohode vyhnúť / prípadne pustiť rýchlejšieho pred seba.
V hornej časti isť do kopca cez tie klopky a skoky by ma v živote nenapadlo.
inak je Krasnansky trail naozaj obojsmerny, tak ako vsetky okolite traily Pedal 1 az 3
vsetky traily maju rozhodnutie z Okresnych uradov zivotneho prostredia, ze su obojsmerne. Samozrejme okrem zjazdovych trailov Slobodny bajker a TBK 1 az 3. Takze na ostatnych sa da jazdit obojsmerne, len Vas ziadam o ohladuplnost, nech nevznikaju zbytocne konflikty, ci nedajboze urazy. Do konca augusta by mala vyjst aj mapa cyklotras nad BA v mierke 1:25 000, kde su prave vsetky LEGALNE traily zakreslene a aj pomenovane, tak to bude asi dobra pomocka, pre vsetkych, co to tu moc nepoznaju... Dam vediet, ked mapa bude na svete...