Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Dufam, ze to tu este nebolo, napriklad vo Vtipkarovi...
Ked na nabuduce pridete na Kolibu od mesta po asfalte, pri ratraku pekne vykliknut a tlacit ! A ako pocitam, tak pocitam, najbilzsia krizovatka, ktora rusi platnost zakazovej znacky je na Snezienke...
Ale vazne, super ze pri bufetoch bude volnejsie, dufam ze sa dozadu ku altanku prestanu chodit otacat *****, ktori potom maju potrebu vracat sa pomedzi bufety, vsetkych ludi, bajky, deti a ine zvery na vytocenu dvojku, trojku a snad sa uz nebudu autobusy otacat tak, ze zacuvaju na luku, ale zase raz je to trochu rozpacite... Ked sa moja zena isla zo srandy opytat pokuty rozdavajuceho prislusnika MP, ze ci mi da papierik za stierac aj bajku, odpovedal ze sak " to plati len pre vozdila s motorom... "
fokel: dobrý postreh Akurát mám pocit, že tá značka je "de jure" neplatná - značky sa umiestňujú na pravú stranu cesty v smere jazdy, takže keby prišlo k nejakej potýčke so "zákonom", tak v podstate je v práve ten, kto ten vjazd poruší... Bohužiaľ, ale je to tak - podobná situácia bola svojho času na tej otočke pred Hlavnou stanicou, ale už to opravili... V každom prípade uvítam, keď tam bude menej áut, je to dosť nebezpečné tam.
uuu, dnes parada, vsetky traily iba pre mna, v nedelu nebyva zvykom mohlo by este sprchnut sem tam inak ako sa da normalne otocit na hlavnej stanici inak ako prejdenim cez ten zakaz? ja chodim stale tade, nic lepsie som tam nenasiel
dnes take povozenie kadetade. mierne sprchlo ale ziadne premocenie. TRASA
Mierne spŕchlo? Ako kde. Ja som si myslel, že idem na dlhší výjazd, ale začal som kondičnou klasikou, teda dvakrát Zochová chata, keď už som dupal do kopca na zošku druhýkrát, tak lialo ako z krhly, hore som vyšiel premočený tak, že aspoň potiahnem po asfalte na hvezdáreň(miesto kúsok nad zochovou), tam som už bol v takom stave, ako keby som sa sprchoval , tak som išiel domov, kedže v lese by už bolo moc bahno a stále pršalo. takže dnes mizerných 25km, bežne jazdím viac, to počasie je fakt na nič, najprv sucho, potom druhý extrém príliš mokro a dažde.
ok a kedze som uz dostal 3 spravy ohladom drziaka. ja mam tento: http://r.ebay.com/aBCbXb
je to cinsky plast, neni to nic premiove a neni vodevzdorny. ale funguje vyborne, drzi a neposuva sa. ja som spokojny a uz co to pojazdil, zatial spokojnost.
Na tomto drziaku sa velice lubi ulamovat ten zacvakavaci bazmeg. Ano, drzi to dobre ale staci mensi naraz a mozete to vyhodit.
to Petro_SK: Značka je aj na pravej strane, len to bola fotka proti jasnej oblohe, tak som použil tuto lavu stranu. A kedze to bolo fotene s prvymi kvapkami dazda, nechcelo sa mi tam laborovat a padal som radsej prec...
nie 10 metrov vedla kolajnic je cesta ale tu akosi nie je vidiet a potom taka prachova cesta z ktorej som to fotil ta vedie popri tej zelecnici inak je tam dalej pole a ta luka
dnes podvecer som siel na moju oblubenu luku nad Pernekom a prekvapilo ma tam toto:
Attachment:
IMAG0643.jpg
este pred 3 tyzdnami to tam nebolo. niekto si to tam proste ohradil, pritom to je normalna pouzivana cesta cez luku
Ale kedze tam nebol ziadny zakaz tak som si otvoril a isiel. avsak keby tam nejaky vtipalek dal takuto tabulku http://img16.rajce.idnes.cz/d1603/4/4793/4793222_71049f4f45ea63cd07196decc3feb6f7/images/1744_pozor_byk.jpg tak na to serem a radsej pojdem cez Babu
aj tak som sa stale obzeral, ci za mnou nebezi, ale nastastie tam nebola vobec ziadna zver, iba velke lajna.
inac ta velka luka je fakt pekna, ak ste tam este neboli tak odporucam. nie je to vo vojenskom obvode, a da sa tam dostat bud zhora od Klokocin alebo zdola z Perneku. vidno odtial aj vojensku vezu a naopak - z veze je krasny vyhlad na luku: http://www.mtbiker.sk/foto/160861.htmlhttp://www.mtbiker.sk/foto/160860.html
sa mi tie fotky po pridani nejak rozbili, tak toto sem dam osobitne.
casto tam byva aj vela vysokej zveri, samozrejme mimo tej novej ohrady ta ohrada zabera len spodnu cca stvrtinu celej luky.
Nejaký celodenný výjazd s pauzou na obed v nedeľu sa neplánuje? Kľudne pohodový s fotením. Napr. vlakom do N.M.n.V. a späť menšia hrebeňovečka. romanx, kajobiker, walec, matvej11...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
TRASA
Ked na nabuduce pridete na Kolibu od mesta po asfalte, pri ratraku pekne vykliknut a tlacit ! A ako pocitam, tak pocitam, najbilzsia krizovatka, ktora rusi platnost zakazovej znacky je na Snezienke...
Ale vazne, super ze pri bufetoch bude volnejsie, dufam ze sa dozadu ku altanku prestanu chodit otacat *****, ktori potom maju potrebu vracat sa pomedzi bufety, vsetkych ludi, bajky, deti a ine zvery na vytocenu dvojku, trojku a snad sa uz nebudu autobusy otacat tak, ze zacuvaju na luku, ale zase raz je to trochu rozpacite... Ked sa moja zena isla zo srandy opytat pokuty rozdavajuceho prislusnika MP, ze ci mi da papierik za stierac aj bajku, odpovedal ze sak " to plati len pre vozdila s motorom... "
TRASA
Mierne spŕchlo? Ako kde. Ja som si myslel, že idem na dlhší výjazd, ale začal som kondičnou klasikou, teda dvakrát Zochová chata, keď už som dupal do kopca na zošku druhýkrát, tak lialo ako z krhly, hore som vyšiel premočený tak, že aspoň potiahnem po asfalte na hvezdáreň(miesto kúsok nad zochovou), tam som už bol v takom stave, ako keby som sa sprchoval
je to cinsky plast, neni to nic premiove a neni vodevzdorny. ale funguje vyborne, drzi a neposuva sa. ja som spokojny a uz co to pojazdil, zatial spokojnost.
Na tomto drziaku sa velice lubi ulamovat ten zacvakavaci bazmeg. Ano, drzi to dobre ale staci mensi naraz a mozete to vyhodit.
este pred 3 tyzdnami to tam nebolo. niekto si to tam proste ohradil, pritom to je normalna pouzivana cesta cez luku
Ale kedze tam nebol ziadny zakaz tak som si otvoril a isiel. avsak keby tam nejaky vtipalek dal takuto tabulku http://img16.rajce.idnes.cz/d1603/4/4793/4793222_71049f4f45ea63cd07196decc3feb6f7/images/1744_pozor_byk.jpg tak na to serem a radsej pojdem cez Babu
aj tak som sa stale obzeral, ci za mnou nebezi, ale nastastie tam nebola vobec ziadna zver, iba velke lajna.
inac ta velka luka je fakt pekna, ak ste tam este neboli tak odporucam. nie je to vo vojenskom obvode, a da sa tam dostat bud zhora od Klokocin alebo zdola z Perneku. vidno odtial aj vojensku vezu a naopak - z veze je krasny vyhlad na luku: http://www.mtbiker.sk/foto/160861.html http://www.mtbiker.sk/foto/160860.html
casto tam byva aj vela vysokej zveri, samozrejme mimo tej novej ohrady