.
kilometrov to neni vela, pamatam si ze som to niekedy na jar spravila na Meride za 6 h uplne klidek, takze teraz ked budeme dupat podlahu ....
koordinaciu vidime s PalimTT tak, ze sa stretneme v TT, do NMnV sa odvezieme vlakom (bohuzial nie je to okruh, ale z bodu A do bodu B
.
pokial si pamatam vlak z TT ide cca o 10:00, a o 11:00 je v NMnV. ten cas stretnutia v TT by hadam takto vyhovoval. keby sa nam nechcelo z Bukovej asfaltom, 17:15 ide vlak z Bukovej do TT (15min)
.
apelujem na nasledovne osoby
paliTT, trencania: schickmo, greedy, dutchman, pointer, konnky, + matt, bratislavcania: dudo, jezus, buko, + turbi, + kazdy kto chce bude vitany
posledný komentár: 7. 7. 2010 o 12:27
posledný komentár: 17. 10. 2007 o 9:26
ps- neda sa v sobotu? ak nie, nevadi, ak ano, juppiii
vsetci oholeni, chrumkavi, vonavi ... mtb-ckari
.
ja som tiez za sobotu
Ty kokso,Ty si fakt čertisko...Ty porodíš a z pôrodnice pôjdeš s batôžkom domov na biku..
OK, ale i tak nemozem ... a velmo ma to mrzi ... budem sa flakat po Kremnickych vrchoch ... Krahule - Skalka - Flochová
Nuž a ak je problem v tom, že som sa do teraz neholil na nohach ... tak slubujem, ze sa polepsim ...
ja som asi v sobotu out
PS
ale obist Dobrovodsky Holeho Downhill konciaci na cintorine je obrovsky hriech
tak nech vam pekne jesenne pocko vyjde! alebo to dajte na nedelu, vyjazdy po o***** to su tie najlepsie
dudo, matt, typujem turbi a prip. buko - len nedelu
jezus, greedy - skor sobota, ale ....
.
ps: sakra co robite sobotu ked nebikujete??
(okrem mata a turbiho)
no neviem, ja to kludne obidem ... ten uvod od vyhliadky je celkom fajnovo kamenisty, potom je to pekny chodnicek, a potom prudke strkove riecisko, no a na zaver siroka lesna cesta k cinteru ... naco to treba ist? jedine ak chceme vyskove metre, bo z Dobrej Vody zase hore na Mihalinovu je peknyyyy vyslap!
.
lagonda poklad, prepac! ale nejak uz nechodis na vyjazdy, ani na fore sa neukazes.... tak som nevedela
.
SILENCE !!! I kill you (
.
ps: samozrejme vsetci s oholenymi nohami maju u mna male cervene plus
Ale preferoval by som vlak Cingov (BA 7:48, TT 8:20 , NMnV 9:02), predsa len je lepsie mat casovu rezervu. Start by bol 9:15 na stanici v NMnV.
.
ja som to sla na jar o 11:00 z NMnV a 17:15 som stihla osobacik z Bukovej smer TT
.
ja som to sla na jar o 11:00 z NMnV a 17:15 som stihla osobacik z Bukovej smer TT
Ale ked nas pojde viac, je lepsia mat casovu rezervu. Na Cachticky hrad si isla asfaltom? Ked sa pojde teren treba priratat dalsich cca. 40min.
Tych 9:00 nie je az tak skoro, v lete chodim 7:00 z NMnV
Tych 9:00 nie je az tak skoro, v lete chodim 7:00 z NMnV
1.kedze aj ja by som isiel rad(uvidi sa -pocasie a family-su dolezite faktory)-a ci sobota alebo nedela je v podstate jedno(aj ked ta sobota by bola vyhodnejsia z hladiska oddychu pred pracou..)..len o 9.15 z new townu je dost skoro..to neviem ci stiham...a este je v tom case riadna kosa a poslednu dobu aj riadne hmly-cize tych 10-11-je ok...
2.ake povrchy su na tej trati?..po poslednych dazdikoch ci mokrych nociach by som sa nerad niekde sialene brodil a potom mal problem zo zsr aby ma do vlaku pustili(ak sa nenajde pre tn crew iny odvoz)
.
teren:
z NMnV po zltej - lesna cesta hlinena (ihlicnaty podklad)/korene/sotolina
z Cachtic po modrej do Sipkoveho, Dobrovodske kopceky: lesne cesty hlinene (ihlicnaty podklad), sotolina
z Dobrej Vody na Mihalinovu - cista hlina, tu bude asi bahno (byva vzdy aj ked inde neni)
Mihalinova - Bukova: lesna cesta hlinena (listnaty podklad)
.
tak sa dohodnite na case.... ja to mam do TT za pol hodinu, takze zvladam aj rano prist. skor si myslim ze to zavisi od tych, co pridu vlakom
.
update: dudo, matt, typujem turbi a prip. buko, PaloTT, konnky - len nedelu
jezus, greedy, schickmo, ja - skor sobota, ale .... zda sa ze sa prisposobime na nedelu