no mne sa par krat stalo ze som sa vratil domou po tme uz som ani okuliare nemal lebo bi som vobec nic nevidel ved som ani nic nevidel xi xi ale nejako som to zvladol ale akoze cez les a podobne to som este neskusal v noci isiel som len tak podvecer
Ja byvam pri cintorine a vcera som tamat siel na biku o takej 1:00 v noci len tak z nudy. hehe normalne sa tam nebikujem ale vcera...a potom som prisiel domov a hned na mtbiker pozriet co nove.
V noci dajte lesu pokoj. Každý potrebuje trochu kľudu. Aj zver.
Ak sa bude jazdiť aj v noci, tak sa nečudujte, že bikerov nebude mať nikto rád. Dokonca si myslím, že je dosť poľovníkov a lesákov, ktorí by neváhali niekde okolo vás to pustiť na vystrašenie.
(ja by som s nimi súhlasil)
na nocne bajkovanie nedam dopustit...
tak tri roky dozadu to bola vyslovene domena a vzruso...
cielene sme vyhladavali noc tmu a veci tomu podobne....
jazdil som na xenone author na styri nabijacie za jeden rajd padlo aj osem bateriek
teraz mam taku diodu na dve tuskove bola mrte draha moc toho neosvieti ale zato vydrzi mrte dlho...
btw navraty po tme sa idu omnoho jednoduchsie clovek nevnima tak kopce...
naposledy som mal nocnu vec tento januar... byvam v relativne velkom meste takze to bolo aj z nudze cnost... malo aut paradicka...
Mne sa parkrat stalo, ze sa mi v lese zacalo stmievat. Naposledy som bol na Velkej Homole (nad Pezinkom, to je tusim Tvoj rajon quidoo ) a vracal som sa po cervenej znacke s LEDkovym prednym svetlom (BBB X-Ray). V tom najstrmsom padaku pred vyjazdom na asfaltku som mal kuriozny polopad, ked som kvoli tme prehliadol asi meter hlboky vymol, podsmykol som predne aj zadne koleso, ale nejakym zazrakom som ostal lavou rukou visiet za stromcek nad vymolom a v pravej ruke som drzal za roh bike. Chvalabohu sa mi nic nestalo, ale nerad by som to opakoval.
Ked som zacinal z bajkovanim dost rokov dozadu mal som jeden fajny navrat lesom potme za kamaratom co poznal, alebo sa aspon tvaril ze pozna, cestu ale najvacsia sranda bola ze len za svitu mesiaca bez svetiel )) Sak aj nasa rychlost bola miestami tomu umerna - ale ked poznas cestu a je spln niekedy vidis dost, co sa uz samozrejme neda povedat ked vojdes do lesa alebo tiena stromov.
stastny to clovek haha
mne sa stala podobna vec za svetla pri zjadzde z baby...
len s tym ze som sa zachytil na strome ale bajk isiel dalej..
som nevybral jednu zatacocku...
inak co sa tyka tej tmy treba mat dobre svetla co ine dodat...
Inak v noci chodim s halogenom akurat nabrat na bajku medokys aby som sa vyhol borcom na autach s bednami prazdnych flasiek a sportovymi postavami. A ledkove svetlo niekedy pribalim ako BACKUP keby mi dosli nahodou na svetle baterky.
V noci dajte lesu pokoj. Každý potrebuje trochu kľudu. Aj zver.
Ak sa bude jazdiť aj v noci, tak sa nečudujte, že bikerov nebude mať nikto rád. Dokonca si myslím, že je dosť poľovníkov a lesákov, ktorí by neváhali niekde okolo vás to pustiť na vystrašenie.
mas pravdu..ale moze to dopadnut aj horsie..napr. si zmyli bikera s dakou zverinou..a bude mat hustu trofej..
V piatok som skusil nocne bikovanie - take dost odveci, bo som nemal svetlo , neskoro som vystartoval a vracal som sa po tme, bolo to dost dobre, ale nabuduce radsej so svetlom a odniesola si to moja ruka, bo som chytil slahun z ruze do bicepsu - celkom ho mam dobodany s poliatinami ... nic moc, zena sa na to ani divat nemohla ... (touto cestou chcem poprosit PN bikerov - chalani obcas zosadnite a olamte to, ja som na tom mieste stravil asi 15min a cistil som to tam).
mne sa to stalo tiez,sme neskoro vystartovali a zrazu tma...Hned na druhy den som bol kupit do zadu blikacku a predne svetlo A teraz svietime ako vianocny stromcek
:lol: mne sa to stalo tiez,sme neskoro vystartovali a zrazu tma...Hned na druhy den som bol kupit do zadu blikacku a predne svetlo A teraz svietime ako vianocny stromcek
Tak daj typ, co si si kupil do predu a ci to staci na nocne jazdenie ... viem, ze su svetla aj za par tisic, ale snad sa da aj nieco dostupnejsie kupit
OK,tak to predne som vzal LONGUS model SHL-01,6 lediek svieti vyborne a moze aj blikat,ma rychloupinaci system,cca 450sk,made in China>
PROSTE PECKA
inac pozerajte co som nasiel > http://www.mipo.ssag.sk/zapisnik/auto-m ... a-tmy.html
OK,tak to predne som vzal LONGUS model SHL-01,6 lediek svieti vyborne a moze aj blikat,ma rychloupinaci system,cca 450sk,made in China>
PROSTE PECKA
To by slo, len ked zrovna LONGUS maju na svojej stranke take uzasne svetla, za par tisic ale tolko nedam za to ... ked vravis, ze Ti tie ledky stacia, tak verim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak tri roky dozadu to bola vyslovene domena a vzruso...
cielene sme vyhladavali noc tmu a veci tomu podobne....
jazdil som na xenone author na styri nabijacie za jeden rajd padlo aj osem bateriek
teraz mam taku diodu na dve tuskove bola mrte draha moc toho neosvieti ale zato vydrzi mrte dlho...
btw navraty po tme sa idu omnoho jednoduchsie clovek nevnima tak kopce...
naposledy som mal nocnu vec tento januar... byvam v relativne velkom meste takze to bolo aj z nudze cnost... malo aut paradicka...
pre mna nocna jazda rocks
Ak sa bude jazdiť aj v noci, tak sa nečudujte, že bikerov nebude mať nikto rád.
GéTé, prehovoril si mi z duse. V noci nejazdit!
Zdar!
Ak sa bude jazdiť aj v noci, tak sa nečudujte, že bikerov nebude mať nikto rád.
GéTé, prehovoril si mi z duse. V noci nejazdit!
Zdar!
uznavam
ale raz za cas odporucam....
paraaaada
Zdar!
mne sa stala podobna vec za svetla pri zjadzde z baby...
len s tym ze som sa zachytil na strome ale bajk isiel dalej..
som nevybral jednu zatacocku...
inak co sa tyka tej tmy treba mat dobre svetla co ine dodat...
diodka je taka zaloha skor...
na betonku akurat postaci v lese je to s nou uz dost na hrane...
mas pravdu..ale moze to dopadnut aj horsie..napr. si zmyli bikera s dakou zverinou..a bude mat hustu trofej..
samo pokial nesvietis ako vianocny stromcek..
Tak daj typ, co si si kupil do predu a ci to staci na nocne jazdenie ... viem, ze su svetla aj za par tisic, ale snad sa da aj nieco dostupnejsie kupit
PROSTE PECKA
inac pozerajte co som nasiel > http://www.mipo.ssag.sk/zapisnik/auto-m ... a-tmy.html
PROSTE PECKA
To by slo, len ked zrovna LONGUS maju na svojej stranke take uzasne svetla, za par tisic