na výber je viacero možností a smerov .... predpokladaný odchod 9:30 (aby som nebol sviňa)
1. od Lafrankony smer Devínska Kobyla, trasa BA ligy až hore na Devinsku a opačnou stranou späť ...
2. od Vojenskej nemocnice smer Kačín, m.Slavín, Koliba ...
3. od Hodžového nám. smer Koliba .....
Vítaný sú všetci zmrzlíci
Osobne som naklonený variante 1, taký pohodový výjazd.
Dvojka je náročnejšia a jazdíme ju každú sobotu, takže kludne
V prípade extremneho počasia (vela snehu) si trasu upravíme za pochodu.
Nájdu sa odvážlivci?
posledný komentár: 1. 4. 2025 o 14:46
posledný komentár: 17. 12. 2019 o 18:25
posledný komentár: 28. 5. 2018 o 10:13
Tak dnes sme viaceri pojazdili http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p=113211#113211 a z tlmica si nerob hlavu mmohlo sa ti aj horsie stat trebarz drot do oka
Ked nieco vytecie nie vzdy je to chyba.
Ked sa pije do dna tak teda do dna.A potom tie ovracane koberce a tak...
My starsi co mame uz odtrenovane chodime telefonovat na WC kto by to tepoval...
My starsi co mame uz odtrenovane chodime telefonovat na WC kto by to tepoval...
ja už mám odtepované
toť škoda, lebo práve na teba mám zopár otázok .... niekedy nabudúce
Neviete o niekom, kto by bol ochotny poziciat mi Foxika? (na cene by sme sa dohodli) Kaktus je do 20.januara zatvoreny a Slovkolex ma dnes volno, takze som zatial nic nevybavila..
môžeš cez icq
O kolkej a kde sa stretavate?
Odchod od Lafrankony 9:30 to je deväť a pol hodiny od polnoci hik.
Kto príde príde a bude vítaný, kto nepríde nevadí, možno nabudúce.
Aj tak prajem všetkým Šťastný Nový Rok, veľa úspechov v práci, škole (nehodiace sa prečiarknite) minimálne dvojnásobok šťastných kilometrov na biku, bez pádov a úrazov.
Inak problemom na vyjazdoch momentalne nie je prilis velka zima, ale to, ze vsetky cesty a zial aj väcsina chodnikov su poriadne posolene, takze pre bike uz nic horsie byt nemoze (hlavne pre loziska v capoch na fulle). Dnes som mojmu "konikovi" spravil oneskorene Vianoce a po prijazde domov som ho prvy krat od Svätojurskeho maratonu konecne umyl
P.S. Na Kobylu je to z Dlhych Dielov lesom krasne zjazdne, od hotela "Ano, Prosim" som siel asfaltkou az ku brane vojenskeho objektu a odtial popri plote lesom hore - tiez super zjazdne (vdaka turistom, ktori chodnik uslapali). Zle zjazdne su niektore lesne useky za Snezienkou (samozrejme hlavne stupania), niektore useky cesty od Cerveneho kriza po Biely kriz a vseobecne les v okoli Bieleho kriza je v podstate nezjazdny (stupania) vzhladom na väcsie mnoztvo snehu a jedina rozumna alternativa je ist po ceste. Nastastie Peknu cestu ani cestu na Biely kriz z Race a z Bieleho kriza na Kosariska a do Borinky nesolia. Cesta na Kosarisko z Bieleho kriza je tiez uplne v pohode zjazdna (akurat pozor na jeden 4 metre dlhy ladovy usek na urovni Maleho Javornika - ale neda sa prehliadnut ak nenasnezi 15 cm).