Dnes som bol na Kamziku a odtial po cervenej az na Biely Kriz. A hned na prvom useku je pekny zjazd - asi 5 metrov od somarskej luky sa vojde do lesa a nejde sa po cervenej ale hned dolava (paralelne s asfaltkou) a na cervenu sa to napoji neskor.
Nadherny pohodovy zjazd, akurat ze dnes sa tam objavili polena krizom cez cestu. Najskor som myslel ze ok, spadol konar zo stromu, ale ked uz som obchadzal/preskakoval asi 10ty, ktory bol presne v strede a presne kolmo na cestu tak mi to bolo divne... Dalej po cervenej ich uz bolo menej (na tom hornom useku tak kazdych 5 - 10 metrov jedno) ale stale sa tam objavovali. Isiel som tade aj vcera a este to tam nebolo.
Ludia nenasrali ste niekto vcera nejakeho zakomplexovaneho chodca/lesnika alebo niekoho podobneho? V kazdom pripade si davajte pozor pri tom zjazde...
Mne sa toto stalo aj v okolí piešťan. Najskôr som myslel že to je bordel v lese ale potom to je už moc systematické.. Šli sme na topoľčiansky podzámok a krížom cez lesnú cestu odrezaný strom. Boli tam aj lesníci a tvrdili že to je kvôli motorkárom ale ja som si tam skoro drzku rozbil. Takže ďakujem.
Hmm... tak teraz to je na mieste kde som motorkara v zivote nevidel, a myslim ze tade ani ziadny nechodia. A keby aj tak to boli take polena/konare nie cerstvo spilene ale uz starsie. A tie motorkar so svojou vidlou prejde ani si to nevsimne... akurat na biku si na tom v rychlosti niekto moze nabit papulu...
To tam urcite niekto dal naschval specialne proti bikerom, neviem ale ze co z toho ma. Lebo ta vrchna cast, tak tam ani vela chodcov nechodi, kedze znaceny chodnik ide kusok pod tym.
Zemo, vitaj v realite. Toto sa deje uz dlhe roky...
Inak pokial su tie polena +/- kolmo na smer jazdy je to este relativne v pohode. Proste das jump a ides dalej. Horsie by bolo, keby si ti kreteni, co tam tie polena davaju uvedomili, ze pre bikerov su ovela neprijemnejse a nebezpecnejsie haluze polozene pod ostrejsimi uhlami. Verim, ze sa tu tito kreteni nenachadzaju a nezoberu tento moj prispevok ako navod...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To tam urcite niekto dal naschval specialne proti bikerom,
Inak pokial su tie polena +/- kolmo na smer jazdy je to este relativne v pohode. Proste das jump a ides dalej. Horsie by bolo, keby si ti kreteni, co tam tie polena davaju uvedomili, ze pre bikerov su ovela neprijemnejse a nebezpecnejsie haluze polozene pod ostrejsimi uhlami. Verim, ze sa tu tito kreteni nenachadzaju a nezoberu tento moj prispevok ako navod...
Zdar!