zdravim v sobotu 25 chceme spachat vyjad z tn cez brezinu do mnichovej , na inovec a po hrebeni pod pansku javorinu na bezovec a pokracovat dalej po cervenej a odbockou po modrej do piestan..tam vecer na vlak do TN... start cca o 8h na stanici TN aby bolo dost casu aj na jedlo na inovecej chate a na bezovci asi v 3/4 trasy.... cele to bude mat cca 70km terenom http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=48.67963|17.91733|11
[quote="":1k***** ste rychlikom o 6:00? V TN vystupovali okrem mna este dvaja bikeri, ten s tou orlicou na drese si aj mohol byt ty [/quote:1k*****
jj, boli sme ale traja
Na trase sme sa nestretli, lebo som si zaciatok spestril trasou po singalcoch nad TN a po zeleznicke ponad Soblahov, ale potom som dostal "skvely" napad (bez toho, ze by som si pozrel mapu), ze eliminujem asfalt a tadeto si to skratim http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.11242y48.85405z14m7v36 a tak som tlacil.
O kolkej ste boli v HC (pripadne pridaj orientacne ine casy)?
Ja start 7:30 , v Mnichovej o 9:30, 10:30 chata, 11:00 Inovec , koncil som 16:30 na Havrane (cestou jeden defekt).
Tlacil som tusim len dva razy. Jeden kratucky usek, kde boli v cesticke zabudovane stromy (taky cik-cak) a jeden usek uz pred Hlohovcom. Taka hnusna, prudka stojka. Inak vsetko v sedle. Chalani tusim tiez. Niektore brdky ltt, ked som to ledva udychal. Ja som bol na Inovci prvykrat, slo sa podla Marekovej gps. Takze som ani nevedel do coho idem
Inak sme ani nejako nehrotili, slo sa v pohode, stihali sme 16.55 vlak v Leopoldove. Na Inovci sme buchli kofolu, na Bezovci normalny obed a este kofola pri ceste na Piestany. Aj ked aby sme stihli vlak, tak sme sa nahanali uz pred Hlohovcom s vetrom o preteky
Ale brdky tam teda su ozaj velmo vyzivne.
Nevie niekto o novej lesnej ceste na hrebeni pri Ostrom Vrchu. Vcera som ju tam objavil, ale uz sa stmievalo, tak som ju neskumal. Vysiel som z Kalnice po zelenej CZT a tam som ju objavil.
Ahojte bikeri, nema niekto v plane absolvovat hrebenovku PI nasledujuci vikend 2./3.? Samozrejme v pripade stabilneho pocasia...pocul som same chvaly, ale mimo BB na MTB velmi nejazdim. Rad by som sa pridal k nejakej skupinke.
Je mi to jedno. Ak sa to da natiahnut prisiel by som v piatok vecer, prespal v aute a cez vikend pojazdil co sa da. Ak len jeden den prisiel by som rano vlakom a vecer spat...neviem kolko je tam moznosti...kondicne nemam problem, sice jazdim kratsie trasy rychlejsim tempom ale mal by som zvladnut rozumnym (nie pretakrskym) tempom 100km.
pecan08 Hrebenovka Povazsky Inovec je u teba TN - PN alebo TN-HC ? Obidve sa daju dat za jeden den, avsak problem by som skor videl s dopravou naspat do BB :/ Viac o hrebenovke tu http://trasy.gpsteam.eu/index.html?trasa=16
Ivan.p
Vobec to nepoznam, tazko povedat, ak usek PN-HC stoji za to, preco nie... Skusim zlanarit este niekoho z okolia BB, ze by sme skocili autom, trepat sa 4 hodiny vlakom veru nie je bohvieco. Ty tam byvas? Bol by si ochotny spravit sprievodcu - termin by sme este dohodli?
pecan08 nebyvam, som z tt. Hrebenovku som isiel tento rok prvykrat a dalo sa to v pohode, povedal by som ze ak mas navigaciu tak sa urcite nestratis, trasa je to inak velmi pekna. S tym sprievodcovanim - konci mi dovolenka tento tyzden takze to nevidim realne :-I
Pohrávam sa s myšlienkou ísť na Inovec z Piešťan. Vyrazil by som o štvrtej ráno a išiel by som Piešťany -> Moravany -> po asfaltke hore pod Marhát a odbočiť na červenú značku až po Inovec -> po zelenej do Beckova a po ceste zase cez Lúku späť do Piešťan. Koľko to môže celé trvať? Prípadne nejaké tipy ako sa pripraviť?
Neodporucam jazdit tak skoro po lese! Aspon tak po 6-7 hodine. Pri svitani je v lese i mnozstvo polovnikov a je nepisanym pravidlom, ze sa pri svitani clovek v lese nema zdrzovat. Tak ak zbytocne nechces provokovat a robit problemy, tak si nechaj vyjazd na neskor.
Treba sa naucit respektovat urcite pravidla, pokial nechceme, aby boli bikeri vytlacani z lesov.
Pohrávam sa s myšlienkou ísť na Inovec z Piešťan. Vyrazil by som o štvrtej ráno a išiel by som Piešťany -> Moravany -> po asfaltke hore pod Marhát a odbočiť na červenú značku až po Inovec -> po zelenej do Beckova a po ceste zase cez Lúku späť do Piešťan. Koľko to môže celé trvať? Prípadne nejaké tipy ako sa pripraviť?
Raz som to tak isiel, 6hod a makacka riadna, prakticky stale ides do kopca. Ked sa chces povozit tak si to daj z TN-PN alebo z Kalnice na Inovec a odtial PN.
Inak ak chcej jazdit v tme nechaj si to na jesen. Jesenný západ slnka je tiez dobrý:) O 20:00 uz mas v októbri v lese tmu. Ja jazdievam takto nocne zatial ale len také krátke za svetla hore a za tmy dole
v sobotu sa chystam ist priblizne toto http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=161578 (Trenc. Tepla - T.Teplice - Petrovanske Luky - Mackova - Radar - cervenou po Inovci do PN)
Ten koniec je na Plesinach, lebo este neviem kade budem mat chut ist dole, mozno by som potiahol az ku Hlohovcu a po asfalte do PN.
Ak by sa chcel niekto pridat, tak nastupovat budem na Horalky Sedita (rychlik R 601, 6:52 z PN, 7:32 v Trencianskej Teplej). Na celej trase netrvam. Kludne by som siel aj z TN cez Soblahov a popri zeleznici na Radar (toto som vsak este nikdy nesiel a nepoznam to). Usek na Prielacinu mam rad, obchadzat ho nechcem. Na druhej strane, Marhat a zihlavu za nim by som radsej vynechal
Pocasie vyzera, ze bude fajn. Blata a inych prekazok by tiez nemuselo vela byt. Nemate niekto cerstve info po nedavnych dazdoch?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jj, boli sme ale traja
O kolkej ste boli v HC (pripadne pridaj orientacne ine casy)?
Ja start 7:30 , v Mnichovej o 9:30, 10:30 chata, 11:00 Inovec , koncil som 16:30 na Havrane (cestou jeden defekt).
edit: uz som to vycital z toho grafu, Mnichova za 1hodku. Tusim mam este rezervy, pod 1:30 som sa este nedostal
Tu http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.05375y48.79458z14m7v36 ste isli v sedle?
Inak sme ani nejako nehrotili, slo sa v pohode, stihali sme 16.55 vlak v Leopoldove. Na Inovci sme buchli kofolu, na Bezovci normalny obed a este kofola pri ceste na Piestany. Aj ked aby sme stihli vlak, tak sme sa nahanali uz pred Hlohovcom s vetrom o preteky
Ale brdky tam teda su ozaj velmo vyzivne.
Vobec to nepoznam, tazko povedat, ak usek PN-HC stoji za to, preco nie... Skusim zlanarit este niekoho z okolia BB, ze by sme skocili autom, trepat sa 4 hodiny vlakom veru nie je bohvieco. Ty tam byvas? Bol by si ochotny spravit sprievodcu - termin by sme este dohodli?
Treba sa naucit respektovat urcite pravidla, pokial nechceme, aby boli bikeri vytlacani z lesov.
Raz som to tak isiel, 6hod a makacka riadna, prakticky stale ides do kopca. Ked sa chces povozit tak si to daj z TN-PN alebo z Kalnice na Inovec a odtial PN.
v sobotu sa chystam ist priblizne toto http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=161578 (Trenc. Tepla - T.Teplice - Petrovanske Luky - Mackova - Radar - cervenou po Inovci do PN)
Ten koniec je na Plesinach, lebo este neviem kade budem mat chut ist dole, mozno by som potiahol az ku Hlohovcu a po asfalte do PN.
Ak by sa chcel niekto pridat, tak nastupovat budem na Horalky Sedita (rychlik R 601, 6:52 z PN, 7:32 v Trencianskej Teplej). Na celej trase netrvam. Kludne by som siel aj z TN cez Soblahov a popri zeleznici na Radar (toto som vsak este nikdy nesiel a nepoznam to). Usek na Prielacinu mam rad, obchadzat ho nechcem. Na druhej strane, Marhat a zihlavu za nim by som radsej vynechal
Pocasie vyzera, ze bude fajn. Blata a inych prekazok by tiez nemuselo vela byt. Nemate niekto cerstve info po nedavnych dazdoch?
-biker Ondrej