Chceli by sme ist zajazdit nejake to Rakusko na ukoncenie sezony ale bohuzial nik z nas tam este nebol. Neviete poradit nejake dobre miesto? Nic pre zaciatocnikov, nieco uz narocnejsie by sme chceli ist.
Skusal som forum + googel no nenasiel som ziadne zazraky. Nasiel som Zellamsee-kaprun a to vyzeralo celkom v pohode, ostatok boli vacsinou 4-5 dnove tury so sprievodcami....
To je jemne povediac dost vseobecne nemyslis? Minimalne akym stylom jazdis (XC <----> AM.EN <----> DH) si mohol uviest nech sme v obraze. Ale dneska v zasade kdekolvek sa uz v +- tej oblasti Rakuska vyberes tak si najdes to svoje 'prave orechove'... Ja osobne som bol vo Wagraine, v Leogangu, v Hinterglemme aj v Gasteinertale, a vsade v tychto oblastiach sa daju najst traily na taky vseobecny XC/AM riding. Zalezi uz len na tebe ake mas konkretne kriteria a preferencie....
Bez blizsieho urcenia sa tazko radi. Ak jazdite na ziletke neporadim, ak DH, tak tiez nie. Ako XC jednodnovka je pekny vyjazd Stuhleck. Ale treba ist zo spravnej strany, lebo po asfalte sa sice da dostat az do cca dvoch tretin kopca, ale nebolo by to prilis zazivne. Na Stuhleck ide sotolina takmer hned z parkoviska pri sedackovej lanovke - par sto metrov asfaltom a potom uz hura.
Hej som to napisal jak lama, sory chalani . No jazdime XC a zhruba na nejake 2 - 3 dni cisteho jazdenia sa chystame. Skusim popozerat co ste poradily a uvidime. Zatial diky
Schladming? - 330 km od Bratislavy
Murau? - 300 km od Bratislavy
Semmering? - 140 km od Bratislavy
Wienerwald? - 60 km od Bratislavy
Otvor si mapu Rakúska, zavri oči a polož prst na niektoré miesto na mape. V okolí prsta si vyber dedinu alebo mestečko, ktorého názov sa ti bude páčiť a cez rakúsky google si nájdi všetky informácie. Skoro všetky rakúske mestečká a dediny majú vlastný web, na ktorých okrem iného je jeden odkaz na ubytovanie a druhý na cyklotúry v okolí. Nájdeš si penzión s vhodnou cenou, pošleš mail alebo zatelefonuješ.
Možno sa dostaneš tam, kde ešte žiadny Slovák na kole nebol. Potom sem napíšeš príspevok a budeš slávny.
Akurát potrebuješ trochu vedieť po rakúsky... Vo väčšej časti Rakúska, najmä na vidieku, nemčina zo základnej školy nepostačuje.
My sme boli v rakusku pri salzburgskych jazerach. Su tam cyklochodniky ale aj MTB trasy, cize da sa v pohode ist aj na cestakoch. Priroda pekna, kempy bohato vybavene. vrele odporucam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kitzbuhlerhorn?
Skúsiť hľadanie?
www.trophy.at
www.salzkammergut.at
napríklad
Murau? - 300 km od Bratislavy
Semmering? - 140 km od Bratislavy
Wienerwald? - 60 km od Bratislavy
Otvor si mapu Rakúska, zavri oči a polož prst na niektoré miesto na mape. V okolí prsta si vyber dedinu alebo mestečko, ktorého názov sa ti bude páčiť a cez rakúsky google si nájdi všetky informácie. Skoro všetky rakúske mestečká a dediny majú vlastný web, na ktorých okrem iného je jeden odkaz na ubytovanie a druhý na cyklotúry v okolí. Nájdeš si penzión s vhodnou cenou, pošleš mail alebo zatelefonuješ.
Možno sa dostaneš tam, kde ešte žiadny Slovák na kole nebol. Potom sem napíšeš príspevok a budeš slávny.
Akurát potrebuješ trochu vedieť po rakúsky... Vo väčšej časti Rakúska, najmä na vidieku, nemčina zo základnej školy nepostačuje.
http://www.austria.info/xxl/_site/sk/_a ... index.html
a da sa najst aj priamo v slovencine viacero stranok s vybermi tras, pretoze inak ako ti poradili predtym, po rakusku su cyklotrasy vsade.