Ten úsek medzi Červeným Grúňom a Ľubochňou som ešte nebol. Pôjdem niekedy kuknúť zase do hentých končín. Myslím, že aj čosi z VKL tam tento rok mám, tak to spojím.
pekna zvaznicovy tour, takto si to predstavujem ja, top singliky severu VF s minimom tlacenia. Z Hrabova som to nedal po vystupovom singli co by boli dalsi klenot
Wow, toto vyzera naozaj velmi dobre. Ano, to hovorim ja, co frflem, ze na Liptove je malo singlacov (a to som v RK prezil dost zivota:). Vyzera, ze ich len nepoznam.
aktualnu zjazdnost, ale nezarujucem .Ta modra do Lubochne bola minuly rok luxusna az na koniec kde bola tazba, sedlo Prislop - Lubochniaske sedlo je lepsie planovat na suche podmienky. Ked prestanu tieto dazde bolo by to idealne pojazdit, este nebude trava vysoka.
Otvorený, myslím, že hentej časti sa už neťaží. Mala sa tade stavať diaľnica, ale po zosuvoch čo tam boli sa začalo špekulovať nad pretrasovaním. A ako to dopadlo ani netuším, taký je v tom bordel.
Choď radšej cez sedlo Príslop ako cez Ľubochnianske. To je tlačenka skoro celý čas, hlavne ak budeš naložený.
Z krpelianskej strany je šľapateľné, ale z ľubochnianskej nie. Nevraviac o tom, že Príslop je o veľa krajšie miesto ako Ľubochnianske sedlo
Od Salatínu choď hore na Príslop, dolu do Nolčova a popri Váhu do Krpelian. Potom kľudne ďalej ako máš.
Čaute. Pozná niekto z domácich túto cyklotrasu? Čo tam môžem očakávať, respektíve pôjdem so ženou, tak či to zvládne.Ide hlavne o terén medzi Smrekovicou a Ružomberkom.
Časť zo Smrekovice cez Jánošíkovú kolkáreň a okolo Šiprúňa skalnatá, zvyšok po Malinô lúky. Z Malina kade budete chcieť, odporúčam asi singlač poza Sidorovo (Rozprávkové enduro alebo tak nejak to volajú). Pekne zjazdn= aj pre začiatočníkov.
Jeden z top legálnych pojazdov tu na Slovensku, ale zadarmo určite nie je. Určite nečakať hladké chodníčky ako v nižších pohoriach.
Zena to snad zvladne ale treba vediet trochu jazdit. Je tam par rock gardenov, no ziadny extrem. Inak, trasa krasna, romanticka. Vyslap na Smrekovicu nekonecny.
Ďakujem za odpovede, premyslím si to, donedávna so mnou po horách nejazdila, takže skalnaté pasáže a strmáky by určite isla pešo, má obuté relatívne hladké gumy. Aby som ju neznechutil...
A poznas nieco v okoli RK? Kazdopadne, okrem bike parku tam toho (aspon co ja viem) toho naozaj moc nie je. Okrem Smrekovica-Cernova ani neviem co by som poradil...Local boys mozno aj budu vediet, ale budu to take ilegaly, ze ti asi ani nenapisu.
Pekných zjazdov sa nájde viac, len neviem či sú dostatočne "enduro" lebo väčšinou sú to turistické chodníky. Tak napr. teraz z hlavy červená z Predného Choča, časť modrej zo sedla Spuštiak + ďalšie chodníky v okolí Choča. Zelená z Podšípu do Stankoviac, dokonca legálne vyznačená. A určite sa nájdu ďalšie zaujímavé chodníky. Ak chceš ale umelé enduro traily, tak asi len Malinô.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Wow, toto vyzera naozaj velmi dobre. Ano, to hovorim ja, co frflem, ze na Liptove je malo singlacov (a to som v RK prezil dost zivota:). Vyzera, ze ich len nepoznam.
https://www.strava.com/activities/2951934739
https://www.strava.com/activities/2951998544
ten lom je otvoreny ? na streetview vidim ze je tam zakaz vstupu
https://www.google.com/maps/@49.1525705,19.0959722,3a,83.3y,40.96h,89.49t/data=!3m6!1e1!3m4!1sn385qKelHyaMdK6Js6eJ1w!2e0!7i13312!8i6656
ja tam chcem s plne nalozenym bikom a uz aj bez toho je ta trasa relativne narocna , s tymto by som to asi nedal za 10h z BB na chatu pod Chlebom
mam este alternativu 2 : poznate tie cesty ? https://www.freemap.sk/?map=13/49.036743/19.205732&layers=X&tool=route-planner&points=48.988779/19.280834%2C48.994749/19.207127%2C48.992088/19.198737%2C49.009459/19.144342%2C49.069536/19.153976%2C49.112226/19.147346%2C49.110456/19.139857%2C49.111664/19.121404%2C49.125539/19.097757%2C49.150640/19.083166&transport=foot-osm
Z krpelianskej strany je šľapateľné, ale z ľubochnianskej nie. Nevraviac o tom, že Príslop je o veľa krajšie miesto ako Ľubochnianske sedlo
Od Salatínu choď hore na Príslop, dolu do Nolčova a popri Váhu do Krpelian. Potom kľudne ďalej ako máš.
https://cyklotrasa.oma.sk/2418
Jeden z top legálnych pojazdov tu na Slovensku, ale zadarmo určite nie je. Určite nečakať hladké chodníčky ako v nižších pohoriach.
To je hlavný cieľ výjazdu, tento výšlap, chce mať všetky Slovenské cyklokopce kat.HC vyšlapané...
Rozpravkove enduro nie je ziadne enduro. Je to taky prirodny flowtrail.