Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
...lebo tym smerom bol nas ciel . Na druhej strane kopca to bolo podobne smerom dolu, cesta ani neobchadzala tie skaly, foto dost klame. Na chodniku boli volne rozdrobenym skaly, celkom dost ostre pre pripad padu. Aj na sirokej ceste s daleko mensim sklonom a skalami mali technicky zdatni jazdci co robit, fakt to velmi klzalo.
Este jedno foto z AMEN singlu, ktory sme vsak trafili do kopca. Ten by bol pekne zjazdny opacne... Plus skalnaty zjazdik na trase (aj ked na foto to vyzera podobne, ako predchadzajuci chodnik, tento bol zjazdny).
tak kto by chcel ist somnou na chatu cergov tak nech caka o 8 00 v kapusanoch pri zeleznicnej stanici pojdeme smer Raslavice.Takze sobota o 8 00 Kapusani preto tak skoro lebo rano neni tak horuco.
Ak by som sa chcel dostat o 8.00 do Kapusian, musel by som z domu vyrazat najneskor o 7.00 a vstavat o 6.00, co je uplne nepredstavitelne Rano je o 8.30 vonku 23 st., tak mi to uz je jedno, ci je 23 alebo 28, ked pecie slnko tak ci tak. Vedel by som si predstavit stretnutie v Demjate o 10.20 - 10.30 (z domu cez kopce a Slivniky to mam do Demjaty blizsie, ako cez Presov).
Daj cislo na forum pre pripad kontaktu, zatial to kvoli nacasovaniu nevidim z mojej strany realne.
Kto by siel zajtra R.N.Ves - Oltare - Chata Fricka - Javornicka polana - Hanusovske sedlo - Cierna Hora - dole po zltej a domov po zelenej, eventualne by sa dalo este na Simonku keby bolo malo. Cas okolo 9:00. Predpokladam ze Slanske budu mensia plavaren ako to co je okolo. Moje tel. cislo je 0907230437.
Kto by siel zajtra R.N.Ves - Oltare - Chata Fricka - Javornicka polana - Hanusovske sedlo - Cierna Hora - dole po zltej a domov po zelenej, eventualne by sa dalo este na Simonku keby bolo malo. Cas okolo 9:00. Predpokladam ze Slanske budu mensia plavaren ako to co je okolo. Moje tel. cislo je 0907230437.
mne na zajtra padlo vsetko dohodnute, tak by som sa rad pridal. urcite sa rano ozvem.
Dohodli sme (Bari, Matos, ja, ???) na zajtra PO - Gregorovce - Terna - Slivniky - Demjata (to su tie kopce, co som spominal, vsetko asfalt) - Raslavice - Hertnik - Cergovska chata a spat. Stretavka v PO na pesej zone o 9.00. Ja sa pridam po trase vo V. Sarisi alebo Gregorovciach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este jedno foto z AMEN singlu, ktory sme vsak trafili do kopca. Ten by bol pekne zjazdny opacne... Plus skalnaty zjazdik na trase (aj ked na foto to vyzera podobne, ako predchadzajuci chodnik, tento bol zjazdny).
http://cyklistidetom.sk/aktualne.php?aktualne=20100608223000
Kadial presne chces ist, myslim cez ktore dediny od PO, keby ze som sa chcel pripojit? Budem vsak este zvazovat, co navrhnu ortodoxni bikeri z PO.
Možna by som sa pridal aj ja z PO dajte čas a miesto. otestujem nový bike
Daj cislo na forum pre pripad kontaktu, zatial to kvoli nacasovaniu nevidim z mojej strany realne.
0905/637722
mne na zajtra padlo vsetko dohodnute, tak by som sa rad pridal. urcite sa rano ozvem.