Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Prave som sa vratil z lesov na Cemjate. Situaciu by som popisal asi takto: na bezky snehu malo, na bike uz dost vela. Ale nasiel som na zelenej cerstve stopy (vcera, dnes?) nejakeho nadsenca (wibramy?), takze nic nie je stratene.
Prave som sa vratil z lesov na Cemjate. Situaciu by som popisal asi takto: na bezky snehu malo, na bike uz dost vela. Ale nasiel som na zelenej cerstve stopy (vcera, dnes?) nejakeho nadsenca (wibramy?), takze nic nie je stratene.
Vsak kto vravi, ze pesi az z Presova ? Aj ja som myslel hore na Puste pole autom a odtial po zelenej hore. Len sa obavam, ze tam maju bezkari spravenu trasu, ktoru by sme im rozslapali ... alebo ak nie Simonku, tak mozme dat chatu Sovu cez Zbojnicak.
Podla poslednych predpovedi to na bikovacku cez vikend vobec nevyzera. Na Simonke som este nebol , tak by som sa tam rad konecne pozrel. To auto na bolo fajn, kto sa obetuje? Alebo inac, kto ma auto?
Ten nadsenec som bol ja. Po marodke som to uz nevydrzal a siel som. Da sa aj na bajku dokonca hore kopcom ale je to vskutku narocne.Trocha mi pomohli aj motorkari, urobili mi "stopu".
Robili sme prejaz cez lysu na cergov ,chatar buky uz z nas hotovy -povedal ze keby teraz stretol potapaca ta uz by sa necudoval. hore cez drienicu to slo dobre len sme mali pesi prechod cez hreben na cergov ,zjad do raslavic uz parada pluhoval som jak divi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
my verime
Ta co kosicania, jak sa vam pacilo na Kovalovej trati v nedelu? Skoda, ze som nemohol ostat dlhsie a musel ist oslavovat silvester : )))
No neviem, je dost snehu... a ma snezit dalej. :/
Aku trasu si siel? Smerom hore sa dalo?
Nedalo. Mozno preto, lebo som mal bezky a snehu bolo malo.
bajkboro: Som za. Aj turistika je fajn. Ale ak budu podmienky pre bike, vies dobre, comu dam prednost.
Ten nadsenec som bol ja. Po marodke som to uz nevydrzal a siel som. Da sa aj na bajku dokonca hore kopcom ale je to vskutku narocne.Trocha mi pomohli aj motorkari, urobili mi "stopu".