naskytla sa otazka, ze kde by sa malo toto stretnutie konat a akosi sa to utriaslo ku dvom moznostiam a to Varin (kde bolo stretnutie tento rok) a Tajov.
preto by som vas rad poprosil aby ste zahlasovali za moznost kde by ste radsej isli
POPROSIL BY SOM, ABY HLASOVALI IBY TI CO MAJU ZAUJEM SA STRETNUTIA ZUCASTNIT
datum akcie maj-jun 2009
podrobnost sa doriesia az ked bude urcene miesto
posledný komentár: 28. 6. 2010 o 17:44
posledný komentár: 9. 9. 2009 o 12:30
posledný komentár: 22. 7. 2008 o 21:07
potvrdzujem rezerváciu bungalovu 33€ + 5€ prístelka + 3€ príplatok pri ubytovaní na 1 noc = 41 €.
Prosím zastavte sa u nás vyplatiť tento pobyt.
Ďakujem a prajem pekný deň.
Andrea Mikulíková
CK SELINAN Žilina
Takže to vychádza na osobu za noc 8,2- €. Keď to prenásobíme 2omi nocami vychádza to 16,4- € za obe noci. Neviem, či tam nebudú ešte nejaké poplatky navyše, rádovo sa to však pohybuje v centoch. Teda minulý rok tam bola nejaká miestna taxa 10,- sk teda 0,33- €. To len, aby ste vedeli, že suma ešte môže o niečo vyksočiť.
zrazu
Mt. Kinga mi tu radšej nespomínaj, po 900 km mi vzadu už moc dezénu neostalo
Inak bude to asi pekný Zesty zraz
caka ma brigadnicky vikend.
dobre pojazdite a nech Vam pocasie praje.
nj, vpredu je to dobré, tam ani nevidno, že by sa na ňom jazdilo.
A to počasie bude podľa všetkého dobré, len by mohlo byť trocha teplejšie.
Ubytovanie je rezervované, uviedol som pre istotu príchod skôr t.j. Pi 24.4. 09 o 14:00. Potom sa mi ozvite keď budete prichádzať, papiere sú u mňa. Kontakt > 0910 433 083. Cena je napokon 76,- € pre 5 osôb na dve noci. Čiže vyšlo to 15,2- € na osobu. Vyrovnáme sa na mieste. Ako som už písal v ATC sú aj nejaké miestné príplatky, tak s tým treba rátať.
To mi je jasne, ale kedze sme len traja, tak sa mozme tesit, ze Satany este nie su take tuctofky
hmm jaks to tak vyzera moje ropucha by mohla byt funkcna a pojazdna zajtra cize uvidime sa v sobotu ...len s tou mojou kondickou to bude bieda
Tak uvidíme, každopádne po šotoline ísť dole by bola škoda.
>>>
Pre ubytovaných, dajte mi cez PM alebo ICQ vedieť, kedy sa chystáte prísť v piatok, aby som si vedel rozplánovať čas. Ďakujem