naskytla sa otazka, ze kde by sa malo toto stretnutie konat a akosi sa to utriaslo ku dvom moznostiam a to Varin (kde bolo stretnutie tento rok) a Tajov.
preto by som vas rad poprosil aby ste zahlasovali za moznost kde by ste radsej isli
POPROSIL BY SOM, ABY HLASOVALI IBY TI CO MAJU ZAUJEM SA STRETNUTIA ZUCASTNIT
datum akcie maj-jun 2009
podrobnost sa doriesia az ked bude urcene miesto
posledný komentár: 28. 6. 2010 o 17:44
posledný komentár: 9. 9. 2009 o 12:30
posledný komentár: 22. 7. 2008 o 21:07
náhodou som zakopol o nitky tohto vlákna, lebo nemám moc času tráviť na nete.
No u nás v Štiavnických vrchoch sú naozaj krásne trate. Momentálne pracujeme spolu s priateľmi z Hodruše a Banskej Štiavnice na tom, aby sme veľkú časť z nich pre Vás zlegalizovali a neskoršie spropagovali na nete a tiež na papieri, na rôznych akciách. Radi by sme Vám ukázali, že okrem maratónskej trate v BS sú aj iné rovnako zaujímavé trasy s krásnymi výhľadmi. Je okolo toho mnoho lobovania na niektorých úradoch a papierovania ešte viac, kým sa vôbec dostaneme k samotnému značeniu v teréne.
Keď boli u nás SLOMBisti pred pár týždňami tak, sme spolu trošku pobikovali a s Persingom sme sa rozprávali o tom, či by bolo možné u nás zorganizovať stretnutie fóristov.
No niečo by sa u nás dalo zrealizovať, len netuším, čo si predstavujete pod tým, čo by mali miestni bikeri pripraviť organizačne. Čo tá organizácia vlastne zahŕňa. Myslim, že s ubytovaním by nemalo byť problém. V Banskej Štiavnici je veľa možností ubytovania. Persing by mohol referovať. Čo sa týka naplánovania tratí, tak s tým by som nemal mať problém, je tu mnoho možností. Možný problém vidím v naplánovaní trasy pre AMENistov, pretože netuším ako je definovaná trať pre takto zameraných bikerov. My sme tu viacmenej všetci maratónisti a jazdíme na HTčkach, no z výnimkou NOISE a ROBIKKA. Tiež by bolo dobré vedieť aká dlhá trasa by mala byť naplánovaná a či je to viacdňová akcia. No a čo sa týka termínu, tak určite by mal byť mimo dátumov, kedy sa konajú maratóny v MTB sérii, ktorú my jazdíme tiež.
Určite sa nesnažím vnucovať lokalitu Banskej Štiavnice, veď aj Tajov je dobrá alternatíva a určite by sme prišli pobikovať, ak to bude mimo nejakého maratónu.
A ďalšia vec je, že netuším v čom spočíva organizácia takejto akcie a nerád by som Vás sklamal ako člen tohto fóra.
Co sa tyka organizacie - bolo by vhodne odporucit ubytko a nezabudnut na stravu, prip. nejaky pub v okoli.
Naj oriesok bude naplanovatie tras. V jeden den by mohla byt kratsia i dlhsia zaroven. Chcelo by to nielen vytlacit trasy, ale aj ich nejak popisat, aby sa clovek v cudzom prostredi nestratil. Prip. urobit vystupy na GPS. A bolo by ok byt online na telefone
Zatial je to vsetko, co ma napadlo.
Signal tam je skor sporadicky.....
tak potom si objednávam bublinkovú vaňu na celý pobyt. Bo budem rozbitý po horalovi.
pri dnesnom browsovani netom som narazil na rekreacne stredisko Skalka, na stranke je aj mapa cyklotras, ubytovanie vyzera byt tiez celkom v pohode
pri dnesnom browsovani netom som narazil na rekreacne stredisko Skalka, na stranke je aj mapa cyklotras, ubytovanie vyzera byt tiez celkom v pohode
hmm... vyzera to tam fajne
Horské bicykle
Vychutnajte si pobyt v krásnej prírode Kremnických vrchov na kolesách bicykla.
Vyberte sa na cyklotúry po značených alebo neznačených trasách.
Inak podla tej mapy to vyzera fajn-pekne v strede Kremnickych hor